- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Çok teşekkür ederimBu nasıl bir zerafet Cansu Hanım.....Çok sade ve hoş bir o kadar zevkli...![]()
![]()
![]()
![]()
Düzeltiyorum . Özür dilerim... Bu nasıl bir zerafet Cansel Hanım.....Çok sade ve hoş bir o kadar zevkli...Çok teşekkür ederim(Cansel)
Çok mersi ❤❤
Hiç önemli değilDüzeltiyorum . Özür dilerim... Bu nasıl bir zerafet Cansel Hanım.....Çok sade ve hoş bir o kadar zevkli...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Çok çok mersi teşekkürlerher pozu her hali baska bi muhtesem![]()
Zarif ve şık gorunuyorsunuz. Bu şıklığı belinden yakalamak hissi geldi bana.
Bu cumartesi öyle olduoooo cumartesi gecelere akıyoruz galiba![]()
Çok teşekkür ederimZarif ve şık gorunuyorsunuz. Bu şıklığı belinden yakalamak hissi geldi bana.![]()
Biliyorsun bana soru sorunca hemen olmasi ve olmamamasi icin mevcut artilar ve eksiler analizi calismaya basliyor. Lakin üşeniyorum. Saat geç oldu.Çok teşekkür ederimhmm neden olmasın ki...
![]()
Evet evet çok iyi biliyorumBiliyorsun bana soru sorunca hemen olmasi ve olmamamasi icin mevcut artilar ve eksiler analizi calismaya basliyor. Lakin üşeniyorum. Saat geç oldu.Ozetle sevildiğini bil yeter diye bir şarkı vardı.
![]()
O karaların içinden
Nirvana zamanı seninle
Gece kara melek gündüz beyaz melekO karaların içindensanki bir beyaz melek çıkaçakmış duruşu ❤⚘ iyi eğlenceler prenses
❤⚘
Hahhaa arada sitres atmak gerekirNirvana zamanı seninle![]()
Seninle her zamanHahhaa arada sitres atmak gerekir ❤❤![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!