Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Eğlenceli ajda

Yunus emre uzun

Normal Üye
5 Eki 2021
9
18
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba geç kalmış bir referans olarak;

Bir gün öncesinden planlanan güzel karşılama ile başlayan zamanın su gibi akıp gittiği bir buluşma için yazmaktayım.

Ajda hanım ile bir saat olarak anlaştık fakat bu süre 3 saati buldu ve genel kültürü, muhabbeti enerjisi gerçekten insanı konuştukça rahatlatan cinsten.
Kendi evinizin rahatlığında hissediyorsunuz kendinizi.
İlk salonunda alkol ile muhabbetimiz başladı sonra yatağında malum olay sonrası muhabbet devam etti 20:00 civarı girdiğim evinden 01:00 civarı çıktım. Balkonda martılara balık bile attık :)
Kendisi eğlenceli size de bağlı olarak görüşmenin her detayı daha da eğlenceli oluyor.
5 saat görüşme için bu kadar yazı az fakat ilk görüşme olduğu için kusura bakmayın. Kendisinden kalmamı istedi fakat çok istesem de işten dolayı kalamadım. En yakın zamanda tekrar görüşmek dileğiyle.
Olurda okursa diye ( pavyoncu yunus’tan sevgilerle)

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
7,225
5,847
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba geç kalmış bir referans olarak;

Bir gün öncesinden planlanan güzel karşılama ile başlayan zamanın su gibi akıp gittiği bir buluşma için yazmaktayım.

Ajda hanım ile bir saat olarak anlaştık fakat bu süre 3 saati buldu ve genel kültürü, muhabbeti enerjisi gerçekten insanı konuştukça rahatlatan cinsten.
Kendi evinizin rahatlığında hissediyorsunuz kendinizi.
İlk salonunda alkol ile muhabbetimiz başladı sonra yatağında malum olay sonrası muhabbet devam etti 20:00 civarı girdiğim evinden 01:00 civarı çıktım. Balkonda martılara balık bile attık :)
Kendisi eğlenceli size de bağlı olarak görüşmenin her detayı daha da eğlenceli oluyor.
5 saat görüşme için bu kadar yazı az fakat ilk görüşme olduğu için kusura bakmayın. Kendisinden kalmamı istedi fakat çok istesem de işten dolayı kalamadım. En yakın zamanda tekrar görüşmek dileğiyle.
Olurda okursa diye ( pavyoncu yunus’tan sevgilerle)
sewişmenize sağlık

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar