Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Elf Güzeli Eliza

kingodisco

Normal Üye
22 Ağu 2020
15
65
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçtiğimiz hafta içerisinde kendisini çok merak ettiğim @Eliza Sweet ile bir program kendisi öyle güzel öyle sıcakkanlı ki hemen aynı hafta içerisinde üst üste 2 kez daha görüştük. Evi çok merkezi konumda otopark vs için gerekli yönlendirmeleri yapıyor. Bu arada çok dakik ve hızlı dönüş sağlıyor.

Eliza slav kökenli olmasından belkide çok rahat ve tam anlamıyla bir gfe deneyimi sunuyor. Güzelliği gerçekten büyüleyici hatta ilk buluşmada bir süre nutkum tutuldu diyebilirim.. Foruma bambaşka bir renk katıp forumun efsanelerinden olacağına adım gibi eminim..

Eliza burdayken bence news'li sitede herhangi bir rus uyruklu arkadaşlara bakmaya hiç gerek yok. Referansların çok az olmasına ciddi anlamda şaşırdım ama hızla çoğalacaktır. Tekrar görüşmek dileğiyle güzellik.

kingodisco

Normal Üye
22 Ağu 2020
15
65
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@Joker yanlışlık referans duyuru kısmına açılmış. Referans kısmına tekrar başlık açtım bunu kaldırabilirsek sevinirim.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar