faceto2
Normal Üye
- 23 Tem 2023
- 6
- 14
- 42
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhabalar emel hanımla üçüncü kez buluştuk bu sever jakuzili bir otelde görüştük bu hatun beni benden aldı kendisi gayet samimi ve içten olduğu için artık benim vazgeçilmezimdir çok güzel eğlendik kendisi temizliye ve hijene çok önem veriyor ve sadece benimle ilgilendi telefonu bile eline almadı ben çok dikkat ederim bu tarz şeylere kendisine çok teşekkür ediyorum tekrar farklı bir görüşme yapıcaz en kısa zamanda görüşmek üzre Emelcim tavsiye ederim arkadaşlar, bu işler de karşınızdakini kendinize uyum sağlalamasına teşvik edeceksiniz, forumda görüşmelerde benim tercihim her zaman samimi ve içinde oyunların olduğu birliktelikler olmalı, ne istiyorsunuz söyleceksiniz, bu işler sadece seks değil bir hanımefendi ile her anını uyumlu, karşılıklı olması adına samini ve modununuzu yüksek tutmalısınız, sevişip oldu bitti gibi olmayacaksa her anın tadını cıkaracak bir ritim yakalamak için içip içip baygın olmayacaksınız, doya doya sevişeceksin, dans edeceksin muhabbet edeceksin, forum bunu karşılıyor, sonuçta tutku olmazsa boşal geç gündelik seanslık yapmayın, Emel ile her anın tadını çıkarın çünkü hijyenik kabasaba değilseniz ve uyumlu iseniz sizi uçurur.