Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme En güzel grup deneyimi (Ceylin Hanım ve Rüyam Hanım)

tonnatli

Normal Üye
10 Eyl 2017
11
46
Cinsiyetiniz nedir?
Tekrardan herkese merhaba. Deneyimi buraya yazmadan edemedim.

Az önce Ceylin Hanım ve Rüyam Hanım ile mükemmel bir 2 saatcik duo görüşmesi gerçekleştirdim. Emin olun daha fazlasını izledim. Kapıyı açtığım da Ceylin Hanım'ı mükemmel elbisesiyle görünce umarım komşular görmemiştir yoksa başım ağricak diye içimden geçirdim.
İkisin ile de sohbet etmek çok keyifli ancak bazen arada güzelliklerine bakarken sohbetten geri kaldığım oldu. Rüyam Hanımı zaten tanıyordum(onun hesabında da bu görüşme hakkında yazı yazdım), Ceylin Hanımı tanıdığıma gerçekten çok memnun oldum.
Yatakta hiç bir şeyden şikayet etmeden hem benimle hem de birbirleri ile çok uyumlulardı. Vücut hatları ikisinin de çok güzel. Bir yandan dokunmak istiyordum bir yandan da keyifle izlemek istedim ikisini birden. Başta kafamda net olarak istediğim bir şey vardı (ne olduğunu yazamıyorum) ancak güzelliklerini görünce heyecandan ne yapıcağımı unutturdular. Sonradan kafamı hiç yormadım kendimi onlara bıraktım ve güzel hanımların keyfini çıkardım. Emin olun hiç pişman olmazsınız.

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Az önce Ceylin Hanım ve Rüyam Hanım ile mükemmel bir 2 saatcik duo görüşmesi gerçekleştirdim. Emin olun daha fazlasını izledim. Kapıyı açtığım da Ceylin Hanım'ı mükemmel elbisesiyle görünce umarım komşular görmemiştir yoksa başım ağricak diye içimden geçirdim.
İkisin ile de sohbet etmek çok keyifli ancak bazen arada güzelliklerine bakarken sohbetten geri kaldığım oldu. Rüyam Hanımı zaten tanıyordum(onun hesabında da bu görüşme hakkında yazı yazdım), Ceylin Hanımı tanıdığıma gerçekten çok memnun oldum.
Yatakta hiç bir şeyden şikayet etmeden hem benimle hem de birbirleri ile çok uyumlulardı. Vücut hatları ikisinin de çok güzel. Bir yandan dokunmak istiyordum bir yandan da keyifle izlemek istedim ikisini birden. Başta kafamda net olarak istediğim bir şey vardı (ne olduğunu yazamıyorum) ancak güzelliklerini görünce heyecandan ne yapıcağımı unutturdular. Sonradan kafamı hiç yormadım kendimi onlara bıraktım ve güzel hanımların keyfini çıkardım. Emin olun hiç pişman olmazsınız.
Canım ben de seni tanıdığıma çok memnun oldum Güzel bir akşamdı keyifli bir akşamdı Teşekkür ederim her şey için tekrar görüşmek üzere 😘😘❤️

Kelebek1990 Çevrimdışı
21 Ocak 2020
146
213
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Tebrikler her iki tarafa da @TatlKıvırcık ile tanışmak isteyenlerden im ❤️❤️❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar