- 3 Tem 2025
- 12
- 38
İsim: NİSAN
Semt: Etiler
Boy: 174
Kilo: 56
Göz Rengi: Kahverengi
Saç Rengi: Kahverengi
Ten Rengi: Esmer
Vücut Tipi: Fit
Randevulaşma Yöntemi: Anlık olarak randevu almıyorum. Sormayınız, 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz.
Görüşme Yeri Tercihim: Referanssız görüşme almıyorum, 2 Referansı olan kişiler ile görüşmelere öncelik veriyorum, İncall - Evimde Görüşme Kabul ediyorum, Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum, İncall - Outcall Görüşmeler yapıyorum
Şehir Dışı Program: Evet Yapıyorum
Sigara Kullanımı: Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz.
Alkol Kullanımı: Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm., Kullanmıyorum yanımda kullanabilirsiniz eşlik etmem.
Yabancı Dil: Diğer - Açıklamada belirtiniz.
Standart Servislerim: O-Level (Kondomsuz Oral sex), COB (Vücuda Boşalma), Soft Sex, GFE (Kız arkadaş deneyimi), Ayak fetişi, 69 (69 sex pozisyonu), Grup Seks, Sex oyuncakları
Extra Ücretli Servislerim: Grup Seks, Sex oyuncakları
Yasaklarım: A-Level (Anal sex), Kondomsuz Sex, CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma), COB (Vücuda Boşalma), Yutma, DFK (Deep french kissing), Anal Rimming (Anüs Yalama), Striptease, Kucakdansı, Hard Sex, Sınırsız (Seans sınırı yok), Erotic massage, Dominasyon - Sahibelik, Öpüşme
WHATSAPP NUMARAM : +44 7835 456057
Whatsapp hızlı iletişim için linke tıklayınız.!!
wa.me
*GÖRÜŞME YAPTIĞIM ÜYELERİN AÇTIĞI REFERANS KONULARINI GÖRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ.!*
Semt: Etiler
Boy: 174
Kilo: 56
Göz Rengi: Kahverengi
Saç Rengi: Kahverengi
Ten Rengi: Esmer
Vücut Tipi: Fit
Randevulaşma Yöntemi: Anlık olarak randevu almıyorum. Sormayınız, 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz.
Görüşme Yeri Tercihim: Referanssız görüşme almıyorum, 2 Referansı olan kişiler ile görüşmelere öncelik veriyorum, İncall - Evimde Görüşme Kabul ediyorum, Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum, İncall - Outcall Görüşmeler yapıyorum
Şehir Dışı Program: Evet Yapıyorum
Sigara Kullanımı: Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz.
Alkol Kullanımı: Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm., Kullanmıyorum yanımda kullanabilirsiniz eşlik etmem.
Yabancı Dil: Diğer - Açıklamada belirtiniz.
Standart Servislerim: O-Level (Kondomsuz Oral sex), COB (Vücuda Boşalma), Soft Sex, GFE (Kız arkadaş deneyimi), Ayak fetişi, 69 (69 sex pozisyonu), Grup Seks, Sex oyuncakları
Extra Ücretli Servislerim: Grup Seks, Sex oyuncakları
Yasaklarım: A-Level (Anal sex), Kondomsuz Sex, CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma), COB (Vücuda Boşalma), Yutma, DFK (Deep french kissing), Anal Rimming (Anüs Yalama), Striptease, Kucakdansı, Hard Sex, Sınırsız (Seans sınırı yok), Erotic massage, Dominasyon - Sahibelik, Öpüşme
WHATSAPP NUMARAM : +44 7835 456057
Whatsapp hızlı iletişim için linke tıklayınız.!!

Share on WhatsApp
WhatsApp Messenger: More than 2 billion people in over 180 countries use WhatsApp to stay in touch with friends and family, anytime and anywhere. WhatsApp is free and offers simple, secure, reliable messaging and calling, available on phones all over the world.

*GÖRÜŞME YAPTIĞIM ÜYELERİN AÇTIĞI REFERANS KONULARINI GÖRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ.!*
Ekli dosyalar
Moderatör tarafında düzenlendi: