Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yeni Onaylı Vip Partner ETİLER NİSAN

3 Tem 2025
12
38
İsim: NİSAN

Semt: Etiler

Boy: 174

Kilo: 56

Göz Rengi: Kahverengi

Saç Rengi: Kahverengi

Ten Rengi: Esmer

Vücut Tipi: Fit

Randevulaşma Yöntemi: Anlık olarak randevu almıyorum. Sormayınız, 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz.

Görüşme Yeri Tercihim: Referanssız görüşme almıyorum, 2 Referansı olan kişiler ile görüşmelere öncelik veriyorum, İncall - Evimde Görüşme Kabul ediyorum, Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum, İncall - Outcall Görüşmeler yapıyorum

Şehir Dışı Program: Evet Yapıyorum

Sigara Kullanımı: Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz.

Alkol Kullanımı: Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm., Kullanmıyorum yanımda kullanabilirsiniz eşlik etmem.

Yabancı Dil: Diğer - Açıklamada belirtiniz.

Standart Servislerim: O-Level (Kondomsuz Oral sex), COB (Vücuda Boşalma), Soft Sex, GFE (Kız arkadaş deneyimi), Ayak fetişi, 69 (69 sex pozisyonu), Grup Seks, Sex oyuncakları

Extra Ücretli Servislerim: Grup Seks, Sex oyuncakları

Yasaklarım: A-Level (Anal sex), Kondomsuz Sex, CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma), COB (Vücuda Boşalma), Yutma, DFK (Deep french kissing), Anal Rimming (Anüs Yalama), Striptease, Kucakdansı, Hard Sex, Sınırsız (Seans sınırı yok), Erotic massage, Dominasyon - Sahibelik, Öpüşme

WHATSAPP NUMARAM : +44 7835 456057

Whatsapp hızlı iletişim için linke tıklayınız.!!

*GÖRÜŞME YAPTIĞIM ÜYELERİN AÇTIĞI REFERANS KONULARINI GÖRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ.!*

Ekli dosyalar

• Gu3vaj9XgAAd3yj.jpg
    Gu3vaj9XgAAd3yj.jpg
    93.4 KB · Görüntüleme: 2,431
  • GuIyd9mXIAAwoHG.jpg
    GuIyd9mXIAAwoHG.jpg
    92 KB · Görüntüleme: 2,460
  • GuJmBLrWgAAHkT5.jpg
    GuJmBLrWgAAHkT5.jpg
    41.3 KB · Görüntüleme: 2,528
  • GurX-dXWIAAbx3W.jpg
    GurX-dXWIAAbx3W.jpg
    90.8 KB · Görüntüleme: 2,524
  • GuWl5wGX0AAgwiE.jpg
    GuWl5wGX0AAgwiE.jpg
    115.2 KB · Görüntüleme: 2,505
Moderatör tarafında düzenlendi:
Gwen61 Çevrimdışı
11 Tem 2022
360
499
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geleni gideni engelliyor başkasında engelletiyor akıl fukarası
Kendisini yüzyüze olmasa da sosyal medyadan tanırım ve bilirim ki müthiş bir hafızaya sahip olmakla beraber her ne sebeple olursa olsun kendine bir ithamda bulunukduğunda milimetrik oturtur taşı gediğine ve durduk yere kimseyi de engellemez. =)

Ensar34

Normal Üye
11 Ocak 2025
41
6
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tek sebebi ön ödeme takmış ona. Başka. Hiç bi sebebi olamaz. Ama engelleme butonu kendisi milletinde öğütlüyor

3 Tem 2025
12
38
Tek sebebi ön ödeme takmış ona. Başka. Hiç bi sebebi olamaz. Ama engelleme butonu kendisi milletinde öğütlüyor
Ön ödeme diil komple ödeme alıyorum öyle randevu oluşturuyorum… Tabii ki de görüştüğüm bir çok kişi ilede ön ödemesiz olarak görüşme yapıyorum. Sizi tanımıyorum sebebi vardır engellememin
Geleni gideni engelliyor başkasında engelletiyor akıl fukarası
vardır geçerli bir sebep 😘👍🏻

Ensar34

Normal Üye
11 Ocak 2025
41
6
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Alakası 4 referans var yinede. Engelliyor yoksa. Niye israrla görüşmek isteyelim ekecek olsak

lizard22

Normal Üye
18 Ara 2022
22
36
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tamam biz tanıdık ama tanıtım ne zaman gelir acaba:)

Joker Çevrimdışı
14 Şub 2006
5,799
1,978
23 Eyl 2019
156
79
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Randevulaşma Yöntemi: Anlık olarak randevu almıyorum. Sormayınız, 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz.

Görüşme Yeri Tercihim: Referanssız görüşme almıyorum, 2 Referansı olan kişiler ile görüşmelere öncelik veriyorum, İncall - Evimde Görüşme Kabul ediyorum, Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum, İncall - Outcall Görüşmeler yapıyorum

Alkol Kullanımı: Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm., Kullanmıyorum yanımda kullanabilirsiniz eşlik etmem.

Standart Servislerim: O-Level (Kondomsuz Oral sex), COB (Vücuda Boşalma), Soft Sex, GFE (Kız arkadaş deneyimi), Ayak fetişi, 69 (69 sex pozisyonu), Grup Seks, Sex oyuncakları

Yasaklarım: A-Level (Anal sex), Kondomsuz Sex, CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma), COB (Vücuda Boşalma), Yutma, DFK (Deep french kissing), Anal Rimming (Anüs Yalama), Striptease, Kucakdansı, Hard Sex, Sınırsız (Seans sınırı yok), Erotic massage, Dominasyon - Sahibelik, Öpüşme

*GÖRÜŞME YAPTIĞIM ÜYELERİN AÇTIĞI REFERANS KONULARINI GÖRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ.!*

siz çok hoş gelmişsiniz @NİSAN hanım keyifli forumlar dilerim

Ensar34

Normal Üye
11 Ocak 2025
41
6
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Gelirim eğer netsen

24 Tem 2022
286
265
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kavuşma gerçekleşecek inşallah güzeller güzeli kadın ❤️😍 @NİSAN aynı zamanda herşeyiyle mükemmelsin

26 Eyl 2021
71
35
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
hoş geldiniz Nisan hanım keyifli forumlar

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar