Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme etkileyici güzellik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Naix Çevrimdışı

Naix

Normal Üye
23 Tem 2018
18
42
Cinsiyetiniz nedir?
gecen hafta 2 gün arayla 10 saatlik bir görüşmemiz oldu kendisi ile gerçekten hem yüz hem de fizik olarak güzel bir kadın fotoğraf ve videolardan anlaşılacağı gibi.
sohbeti çok tatlı etkiliyor insanı heyeçanlı bir insanım normalde heyecanı mı bastırmamda sohbeti etkili oldu şu an yazarken bile aklıma geldikçe heyecanlıyorum :D . bilemiyorum kendisi hakkında satırlarca yazı yazıla bilir, ne söylesem eksik olacakmış gibi geliyor kelimeler ifade etmek zor fırsatınız varken bence bir önce tanışmanız lazım kendisiyle tanışmayan büyük kayıp yaşar gibi geliyor. kendisiyle tanışmak galiba bana tanrının bir lütufuydu bana galiba. :D
klasik soruya gelecek olursak bir daha görüşürmüyüm soruna yanıt olarak tek diyeceğim daha o kadar delirmedim tabi ki giderim :D kendiside isterse :D

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
gecen hafta 2 gün arayla 10 saatlik bir görüşmemiz oldu kendisi ile gerçekten hem yüz hem de fizik olarak güzel bir kadın fotoğraf ve videolardan anlaşılacağı gibi.
sohbeti çok tatlı etkiliyor insanı heyeçanlı bir insanım normalde heyecanı mı bastırmamda sohbeti etkili oldu şu an yazarken bile aklıma geldikçe heyecanlıyorum :D . bilemiyorum kendisi hakkında satırlarca yazı yazıla bilir, ne söylesem eksik olacakmış gibi geliyor kelimeler ifade etmek zor fırsatınız varken bence bir önce tanışmanız lazım kendisiyle tanışmayan büyük kayıp yaşar gibi geliyor. kendisiyle tanışmak galiba bana tanrının bir lütufuydu bana galiba. :D
klasik soruya gelecek olursak bir daha görüşürmüyüm soruna yanıt olarak tek diyeceğim daha o kadar delirmedim tabi ki giderim :D kendiside isterse :D
Birbirimize bir türlü doyamayıp iki gün sonra tekrardan görüştüğümüz ve benim hala doyamadığım muhteşem ötesi çok güzel 10 saatlerdi. 🥰🥰🥰🥰
İyi ki tanıdım seni birtanem. 😘😘😍😍
Yanında zamanın farkına bir türlü varamadım su gibi akıp gitti. 💕💕💕
Senin gibi bir beyefendiyi tanıma fırsatım olduğu için gerçekten çok şanslıyım birtanem. ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥
Sadece sohbet edip uyumak bile büyük bir keyif verdi bana. 💞💞💞
Kelimelere dökülemicek kadar güzeldi herşey. 🥰🥰🥰
Tekrar tekrar herşey için çok teşekkür ederim canımın içi. 😇🙂🙂🥰😚😚
Seninle tekrar görüşmeyi herşeyden çok isterim balım. 😚😚😚
Bazı insanlar size tanrının bir lütfudur sende öylesin işte bebeğim. 💖💖💖
Büyük bir heyecanla seni göreceğim günü bekliyorum. ❣️❣️❣️
Şimdiden çokça özledim. 💖💖💖
O güzel kalbinden bir sürü öpüyorum birtanem. 💋💋💋💋💋
Kendine çok iyi bak balım sağlıklıcakla kal. 🥰🥰💋💋❣️😚😘😘❤️‍🔥😍💕💞💞🙂😇😙💜💘💚💚💛💗💓😗😗❤️🤍🙃💟💟🙃🤍🖤😑❤️😗💕😇💕😍💋💋💓💗💘💝💘💕❣️❣️💞🤎🖤🖤💜❤️‍🔥💓💓💗💖💖💘💗💟💟💟💟😍🥰😘🥰😍😍😙😗😗

31 May 2022
64
62
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
5 yıllık eski bir üye ilk referansını Ceylin için yazmışsa bu ne kadar etkilenmiş olduğunun göstergesidir.. tatlı kıvırcığı tanımış biri olarak bu durumu çok normal görüyorum.. ceylin bence de forumun en güzel ve en seksilerinden biri , hatta birincisidir...

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
5 yıllık eski bir üye ilk referansını Ceylin için yazmışsa bu ne kadar etkilenmiş olduğunun göstergesidir.. tatlı kıvırcığı tanımış biri olarak bu durumu çok normal görüyorum.. ceylin bence de forumun en güzel ve en seksilerinden biri , hatta birincisidir...
Estağfurullah bitanem benim 🤗💋.Bu güzel övgülere layık olduysam ne mutlu bana .Çok teşekkür ederim 😘🤗.O senin güzel bakan gözlerin 💋💋💋💋💋

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar