Naix
Normal Üye
- 23 Tem 2018
- 18
- 42
- Cinsiyetiniz nedir?
gecen hafta 2 gün arayla 10 saatlik bir görüşmemiz oldu kendisi ile gerçekten hem yüz hem de fizik olarak güzel bir kadın fotoğraf ve videolardan anlaşılacağı gibi.
sohbeti çok tatlı etkiliyor insanı heyeçanlı bir insanım normalde heyecanı mı bastırmamda sohbeti etkili oldu şu an yazarken bile aklıma geldikçe heyecanlıyorum
. bilemiyorum kendisi hakkında satırlarca yazı yazıla bilir, ne söylesem eksik olacakmış gibi geliyor kelimeler ifade etmek zor fırsatınız varken bence bir önce tanışmanız lazım kendisiyle tanışmayan büyük kayıp yaşar gibi geliyor. kendisiyle tanışmak galiba bana tanrının bir lütufuydu bana galiba. 
klasik soruya gelecek olursak bir daha görüşürmüyüm soruna yanıt olarak tek diyeceğim daha o kadar delirmedim tabi ki giderim
kendiside isterse 
sohbeti çok tatlı etkiliyor insanı heyeçanlı bir insanım normalde heyecanı mı bastırmamda sohbeti etkili oldu şu an yazarken bile aklıma geldikçe heyecanlıyorum
klasik soruya gelecek olursak bir daha görüşürmüyüm soruna yanıt olarak tek diyeceğim daha o kadar delirmedim tabi ki giderim