geniusdahice
Normal Üye
- 20 Nis 2020
- 15
- 94
- 37
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Arkadaşlar merhaba ,formada takılmaya başladığımdan bu zamana kadar yapılan referansları ve değerlendirmeleri dikkate alarak penbişlerden randevu alan birisiyim ,Emel hanımın referanslarına baktığımda herkes olumlu referans vermiş memnun kalan kalmış normal karşılıyorum konuyu fazla uzatmak istemiyorum Emel hanımla kısa bir yazışma ve telefon görüşmesinden sonra randevu aldım.Görüşme saatinde kendisindeydim fizik olarak resimlerle uyuyor problem yok konuşma birşeyler içme derken yatak odası kısmına geçtiğimizde sevişme vs konular kısmına Fazla giren birisi değilim ama öpüşme sevişme yok ,ne olduğunu anlam veremediğim bir 2 saat bitse de gitsem diye beklediğim bir görüşme oldu.Puan sıralamasına girmek istemiyorum,
Arkadaşlar penbişlerle görüşmelerde kişilerden kişiye değişiklik gösterilebilir tabiki ,Ama maalesef Emel hanımla yaşadığım bu görüşe az rastladığın bir konuydu buradan da biraz da olsa gerçekçi referans olması adına yazdım.Amacım kimseyi kırmak üzmek değil Amacım referanslar biraz gerçekçiliği yansıtması
Şimdiden anlayışınız için teşekkürler.
Arkadaşlar penbişlerle görüşmelerde kişilerden kişiye değişiklik gösterilebilir tabiki ,Ama maalesef Emel hanımla yaşadığım bu görüşe az rastladığın bir konuydu buradan da biraz da olsa gerçekçi referans olması adına yazdım.Amacım kimseyi kırmak üzmek değil Amacım referanslar biraz gerçekçiliği yansıtması
Şimdiden anlayışınız için teşekkürler.