Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nötr Görüşme Etkisiz görüşme

geniusdahice

Normal Üye
20 Nis 2020
15
94
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Arkadaşlar merhaba ,formada takılmaya başladığımdan bu zamana kadar yapılan referansları ve değerlendirmeleri dikkate alarak penbişlerden randevu alan birisiyim ,Emel hanımın referanslarına baktığımda herkes olumlu referans vermiş memnun kalan kalmış normal karşılıyorum konuyu fazla uzatmak istemiyorum Emel hanımla kısa bir yazışma ve telefon görüşmesinden sonra randevu aldım.Görüşme saatinde kendisindeydim fizik olarak resimlerle uyuyor problem yok konuşma birşeyler içme derken yatak odası kısmına geçtiğimizde sevişme vs konular kısmına Fazla giren birisi değilim ama öpüşme sevişme yok ,ne olduğunu anlam veremediğim bir 2 saat bitse de gitsem diye beklediğim bir görüşme oldu.Puan sıralamasına girmek istemiyorum,
Arkadaşlar penbişlerle görüşmelerde kişilerden kişiye değişiklik gösterilebilir tabiki ,Ama maalesef Emel hanımla yaşadığım bu görüşe az rastladığın bir konuydu buradan da biraz da olsa gerçekçi referans olması adına yazdım.Amacım kimseyi kırmak üzmek değil Amacım referanslar biraz gerçekçiliği yansıtması
Şimdiden anlayışınız için teşekkürler.

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,737
2,963
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arkadaşlar merhaba ,formada takılmaya başladığımdan bu zamana kadar yapılan referansları ve değerlendirmeleri dikkate alarak penbişlerden randevu alan birisiyim ,Emel hanımın referanslarına baktığımda herkes olumlu referans vermiş memnun kalan kalmış normal karşılıyorum konuyu fazla uzatmak istemiyorum Emel hanımla kısa bir yazışma ve telefon görüşmesinden sonra randevu aldım.Görüşme saatinde kendisindeydim fizik olarak resimlerle uyuyor problem yok konuşma birşeyler içme derken yatak odası kısmına geçtiğimizde sevişme vs konular kısmına Fazla giren birisi değilim ama öpüşme sevişme yok ,ne olduğunu anlam veremediğim bir 2 saat bitse de gitsem diye beklediğim bir görüşme oldu.Puan sıralamasına girmek istemiyorum,
Arkadaşlar penbişlerle görüşmelerde kişilerden kişiye değişiklik gösterilebilir tabiki ,Ama maalesef Emel hanımla yaşadığım bu görüşe az rastladığın bir konuydu buradan da biraz da olsa gerçekçi referans olması adına yazdım.Amacım kimseyi kırmak üzmek değil Amacım referanslar biraz gerçekçiliği yansıtması
Tüm görüşmeler olumlu olsa anlamı olmaz zaten..... Paylaşım için teşekkürler.... Partnerle uyum da önemli sanırım...... Sevişme olmazsa durum sıkıntılı.... Anlamı olmuyor ilşkinin.... Öpüşme konusu biraz özel durum..... Sevişme konusunda açıklama olur mu bilmem ama. İncinmeden ve incitmeden olursa çok daha etik olur düşüncem...... Karşımızdaki saygı duyduğumuz kadınlar ve ayrıca pempişler çünkü...Hepsi değerli.... (y)

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,737
2,963
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tüm görüşmeler olumlu olsa anlamı olmaz zaten..... Paylaşım için teşekkürler.... Partnerle uyum da önemli sanırım...... Sevişme olmazsa durum sıkıntılı.... Anlamı olmuyor ilşkinin.... Öpüşme konusu biraz özel durum..... Sevişme konusunda açıklama olur mu bilmem ama. İncinmeden ve incitmeden olursa çok daha etik olur düşüncem...... Karşımızdaki saygı duyduğumuz kadınlar ve ayrıca pempişler çünkü...Hepsi değerli.... (y)
Açıklama durumunu karşılıklı kırmadan demek istedim. Yanlış anlamayın lütfen.... (y)

raul1788

Normal Üye
17 May 2020
38
61
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş olsun açıklama olacaktır muhtemelen.

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,614
2,552
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ahhhh bu doların inişi çıkışı insanlarda akıl bırakmadı
Hesapta dolar düştü ama etikete yansıyan bir şey yok herkes kararsız herkes tedirgin
Bu da insan ilişkilerine yansıyor muhtemelen . Birde üstüne üstlük elektriğe % 124 zam iyice bunalttı ...
romantik takılalım artık mum yakalım ...

Geçmiş olsun mu desek bilemedim
Frekans tutmayınca tutmuyor bazen
Herkes herkes ile anlaşacak diye bir durum yok
Anlaşılan karşılama iyi misafirperverlik iyi frekans tutmadı demek ki ...

RangerG Çevrimdışı
17 Mar 2020
638
1,438
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ben referans veren kişiye mesaj atıp özelden soruyorum. Tavsiye ederim.
Hocam bu biraz da arkadan dolanmaya girmez mi? Sonuçta görüşme yaptıysak objektif olarak kamuya açık yazmak en doğrusu. Kamuya açık yazarken abartmadan ve objektif yazılsa, bu gibi ilave kişisel araştırma çabalarına gerek kalmaz. Açıkçası ben ne yaşadıysam onu yazarım, bana özelden sorana da çok ekstra bir bilgi vermem, forumda referansta ne paylaştıysam o derim.

8 Mar 2021
130
188
37
Hocam bu biraz da arkadan dolanmaya girmez mi? Sonuçta görüşme yaptıysak objektif olarak kamuya açık yazmak en doğrusu. Kamuya açık yazarken abartmadan ve objektif yazılsa, bu gibi ilave kişisel araştırma çabalarına gerek kalmaz. Açıkçası ben ne yaşadıysam onu yazarım, bana özelden sorana da çok ekstra bir bilgi vermem, forumda referansta ne paylaştıysam o derim.
Herkes böyle yapsa, mesaj atmaya gerek kalır mıydı? Mesaj attıklarım genelde ekleme yapıyor referans yazılarına. Keşke sizin bahsettiğiniz gibi olsaydı ama gerçekler farklı

8 Kas 2020
282
501
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Senin adına üzüldüm dostum talihsizlik olmuş umarım Emel Hanım'ın geçerli bir mazereti olacaktır bu durumla ilgili... Boşa giden 2 saate mi yanarsın yoksa ödediğin bedelin karşılığını alamayışına mı? Çok can sıkıcı

Morphe Çevrimdışı

Morphe

Normal Üye
5 Eki 2020
36
25
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş olsun,paylaşım için teşekkürler

9 Ara 2017
169
74
Cinsiyetiniz nedir?
Herkes sizin gibi dürüstçe yazmadığı için mecburen özelden soruluyor...
Bizimde yıllardır anlatmaya çalıştığımız bu işte:
Her zaman gerçekleri yazmayanlar mı dersin?
Olumsuz bir görüşmede Pembişten önce savunmaya geçenler mi dersin?
Hele de şiir / methiyeler yazan güçlü kalemler 🥰...
O uzun yazının içinde ana temaları cımbızla arıyorum.

tuncayetin

Normal Üye
14 Eyl 2021
39
19
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bence herkesin görüşü farklı olabilir. Önemli olan olumlu olduğu gibi olumsuz olanlarda yazabilmeli bu yüzdende eleştirilmemeli.

Kemal Tanca Çevrimdışı
1 Eki 2020
442
406
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kırmadan gücendirmeden yazılan bir referans olmuş teşekkür ederiz benim için böyle deneyimler şipşaktan ibaret kalıyor eğer siz kendi temizlik ve üslubunuza dikkat etmediyseniz ve karşı taraf böle bir davranışta bulunduysa onlar da haksız tabi

berkcan3334 Çevrimdışı
8 Kas 2021
117
97
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Kötü bir deneyim olmuş geçmiş olsun

lopez Çevrimdışı
24 May 2012
14
8
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Kötü olmuş. Beri durmak icap eder.

15 Kas 2009
189
-2,064
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bakalım kendisi ne cevap verecek ?

the mask Çevrimdışı
17 Ara 2020
105
212
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
daha önceki konularda öpüşme ile ilgili sorun yaşayan başka bir arkadaşta konusunu açmıştı . bu yüzden görüşmekten vaz geçmiştim

anko1 Çevrimdışı
6 Şub 2010
321
71
Cinsiyetiniz nedir?
öpüşme yok da nedemek anlamdım madem yapmıyacaksın baştan söyle adam rahatlamak için para veriyor strese girmek için değil

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar