- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
TeşekkürlerNekadar da güzel. Keşke benim olsa![]()
Nazar değmez inşallahBir maşallah çekelim bizde![]()
Hemde mis kokulu bebekkkBebeksin bebek![]()
Her zamanki gibi süpersin yine @Cansel Ulusoy ❤
Ama olan var, olmayan var şimdi.
Benimlede paylasirmisin acaba?
Evet...en sevdiğim renklerden biriRed Girl olmuşsun canım![]()
sanırım bende sana hastayımHastayım senin bu güzel paylaşımına...çok teşekkür ederim![]()
Aman dikkat edin siz ısırmayın elinizi böyle kıyamam gelin ben ısırayım
Teşekkürlersanırım bende sana hastayım![]()
![]()
olacak elbet bir gunTeşekkürlerozaman gelin ben sizi iyileştireyim
❤❤
Haklısın canımAma olan var, olmayan var şimdi.
Yaa...yerim seni teşekkür ederimHeykel sandım o kadar kusursuz
Herşeyin hayırlısıolacak elbet bir gunsehirler ayri olunca oyle ha deyince olmuyor maalesef.. ama kayla ve senin icin bir izmir cikarmasi ayarlayacagim uygun bir zamanda
![]()
çok affedersiniz forum ahalisi ama, neden benim şu kızla o dolaba giresim geldi? yatak var, koltuk var hatta perde var ama benim aklım dolapta
Yaa...yerim seni teşekkür ederimheykel değil gerçek
![]()
çok affedersiniz forum ahalisi ama, neden benim şu kızla o dolaba giresim geldi? yatak var, koltuk var hatta perde var ama benim aklım dolapta
Aman dikkat edin siz ısırmayın elinizi böyle kıyamam gelin ben ısırayım![]()
Çok davetkarlar
O zaman maşallah diyelim.....
Bilmem ki acaba neden...dolap fantaziniz mi varçok affedersiniz forum ahalisi ama, neden benim şu kızla o dolaba giresim geldi? yatak var, koltuk var hatta perde var ama benim aklım dolapta
En kısa zamanda yicemmmYiyebilirsin çok memnun olurum![]()
Olur hatırlatın hatta ilk mesajınızı öyle yazınHatırlatacağım..
![]()
Her türlü okuyabilirsinizKitap gibi hatun çevir çevir oku![]()
Sevmek isteyenleri İzmir'e alalımTam sevilmelik maşallah![]()
Çok teşekkür ederim canım
Çok teşekkür ederimcansel ulusoy muhtesemligin vucut bulmus hali![]()
Bu güzellğe
Evet doğrudur hepsi senin. Ama bu güzelliği gören gözlerde benim @Cansel Ulusoy nazar değmesin inşallah
Teşekkür ederim bebeğimÇok davetkarlaronlara dokunmayı özledim
![]()
Tabiii büyük bir zevkleCansel Hanım bana üst raftan mavi dosyayı uzatabilir misiniz?
Buyrun gelin ben İzmir'deyimizmire getirticeksiniz beni![]()
Keşke siz İzmir'de olsaydınız yada İzmir'e gelince beklerimKeşke daha yakın olsaydınız hanımefendi![]()
Diyelim bakalımO zaman maşallah diyelim.....![]()
Evet gerçekte hepsi benimHepsi gerçekten senin mi yakın zamanda bir teyit etmek gerek
Canım çok teşekkür ederimBu güzellğe
Evet doğrudur hepsi senin. Ama bu güzelliği gören gözlerde benim @Cansel Ulusoy nazar değmesin inşallah![]()
kız senin kadar tatlı olursa , her mobilya fantazi konusu olabilir.Bilmem ki acaba neden...dolap fantaziniz mi varama benim kapalı yerde kalma korkum var korkarım orda karanlık
![]()
Siz olayı tamamen yanlış anlamışsınız bir şeyler görmesi gereken siz değilsinizTabiii büyük bir zevkleama mavi dosya'yi göremiyorum...
![]()
Çok teşekkür ederimkız senin kadar tatlı olursa , her mobilya fantazi konusu olabilir.
Ben anladım birşeyler görmesi gereken sizsiniz evet biliyorum farkettim onuSiz olayı tamamen yanlış anlamışsınız bir şeyler görmesi gereken siz değilsiniz
Bu arada ne muhteşem bir şehirmiş bu İzmir yaw güzellikler hiç bitmiyor![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!