Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Eylül Hanım İle Görüşme

saydam34

Normal Üye
29 Eyl 2016
8
21
Cinsiyetiniz nedir?
İş yoğunluğumdan dolayı Eylül hanım ile uzun süre önceden talep etmiştim. Kendisine bugün misafir oldum (20.10.2022). daha önce görüşmemiş arkadaşlar için özetliyorum;

Nasıl Birisi? İletişimi Nasıl?
Sert mizaçlı birisini beklerken samimi ve bir o kadar içten biri ile karşılaştım. Bu şekilde bir önyargınız olmasın. görüşme boyunca tamamen sizinle vakit geçiriyor. Sizin memnun olmanız için elinden geleni yapıyor. İletişim dili gayet iyi.

Vücut ve Fiziksel Özellikleri Nasıl?
orantılı bir vücut yapısı ve dolgun göğüsler. vakit olsa tablo gibi saatlerce izlersiniz. vücut güzelliği ve temizliği "bal dök yala" diyorum sadece.

Görüşmeye giderken nelere dikkat etmeliyim?
İkram götürecekseniz mutlaka danışın kendisine. Eğer hayvan veya kedi seviyorsanız çiçek böcek yerine "kedi maması" alın. "kişisel bakım ve hijyen konusunda kendinize dikkat edin" demek hakaret olacağı için yazmıyorum.

Nasıl görüşebilirim?
Eylül hanımın profilinde web sitesi, mail adresi ve diğer iletişim bilgileri mevcut. medeni insan gibi iletişim kurup ne istediğinizi anlattığınız takdirde Eylül hanım mutlaka size dönüş yapacaktır. kendim mail üzerinden iletişim kurdum her mailimi cevapladı. dürüst olun ne istediğinizi anlatın.

bana ayırdığı vakit için teşekkür ediyorum

kadikoylu Çevrimiçi

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,678
10,834
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bilgilendirici paylaşım için teşekkürler...

EYLÜLRÜYA Çevrimdışı
27 Mar 2022
256
401
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
İş yoğunluğumdan dolayı Eylül hanım ile uzun süre önceden talep etmiştim. Kendisine bugün misafir oldum (20.10.2022). daha önce görüşmemiş arkadaşlar için özetliyorum;

Sert mizaçlı birisini beklerken samimi ve bir o kadar içten biri ile karşılaştım. Bu şekilde bir önyargınız olmasın. görüşme boyunca tamamen sizinle vakit geçiriyor. Sizin memnun olmanız için elinden geleni yapıyor. İletişim dili gayet iyi.

orantılı bir vücut yapısı ve dolgun göğüsler. vakit olsa tablo gibi saatlerce izlersiniz. vücut güzelliği ve temizliği "bal dök yala" diyorum sadece.

İkram götürecekseniz mutlaka danışın kendisine. Eğer hayvan veya kedi seviyorsanız çiçek böcek yerine "kedi maması" alın. "kişisel bakım ve hijyen konusunda kendinize dikkat edin" demek hakaret olacağı için yazmıyorum.

Nasıl görüşebilirim?
Eylül hanımın profilinde web sitesi, mail adresi ve diğer iletişim bilgileri mevcut. medeni insan gibi iletişim kurup ne istediğinizi anlattığınız takdirde Eylül hanım mutlaka size dönüş yapacaktır. kendim mail üzerinden iletişim kurdum her mailimi cevapladı. dürüst olun ne istediğinizi anlatın.

Canım benim teşekkür ederim. Tanıştığımıza çok memnun oldum tekrar görüşmek dileğiyle 😘

Serdar 00294

Normal Üye
14 Nis 2017
8
24
Cinsiyetiniz nedir?

Nasıl görüşebilirim?

Paylaşım için teşekkürler 👍

saydam34

Normal Üye
29 Eyl 2016
8
21
Cinsiyetiniz nedir?
En önemli konuyu eklemeyi unuttum.
Görüşme programına uyum!
Görüşme için 10 gün öncesinden teyit aldım kendisinden. Gün ve saat konusunda kesinlikle bir değişiklik olmadı. Kendisi görüşme günü ve saati konusuna riayet etti. İş yoğunluğu olan ve planlı yaşayan kişiler ne demek istediğimi iyi anlayacaktır.

EYLÜLRÜYA Çevrimdışı
27 Mar 2022
256
401
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
En önemli konuyu eklemeyi unuttum.
Görüşme programına uyum!
Görüşme için 10 gün öncesinden teyit aldım kendisinden. Gün ve saat konusunda kesinlikle bir değişiklik olmadı. Kendisi görüşme günü ve saati konusuna riayet etti. İş yoğunluğu olan ve planlı yaşayan kişiler ne demek istediğimi iyi anlayacaktır.
Zaman çok önemli :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar