Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Eylül Kara'm ile sanal görüşmem

ahmetdnm35

Normal Üye
12 Haz 2019
4
6
Cinsiyetiniz nedir?
Merhabalar herkese,
Eylül kara ile farklı ilde bulunduğum için sanal da 2 kere görüştüm. Sanal olayı olunca ben de dahil olmak üzere dolandırılma korkusu ile temkinli davranıldığı ve eylül'ün sıcak , içten ve seksi hallerini de bilhassa yazmak için bu konuyu açıyorum. Kendisiyle rahatlıkla sanal görüşebilirsiniz , reel görüşmediğim için henüz yorum yapamıyorum... görüşme detayına çok girmeyi sevmiyorum ama müthiş haz aldım diyebilirim. İstanbul'a gittiğimde kesinlikle reel görüşme gerçekleştireceğim... amatör ruhu ve performansıyla bunlardan fazlasını hak ediyor...

LaughTale Çevrimdışı
19 Mar 2021
251
325
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Forumun avantajı olsa gerek, dolandırılma korkusu sıfıra yakın. Ona yeltenen olursa artık linçlerden linç beğenir :)

Bu sanal görüşmeler bana ilginç geliyor, çok sıcak bakamıyorum. Ama böyle güzel referanslar da ilgimi çekiyor.

Eylül UMAY Çevrimdışı
5 May 2021
479
808
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
Merhabalar herkese,
Eylül kara ile farklı ilde bulunduğum için sanal da 2 kere görüştüm. Sanal olayı olunca ben de dahil olmak üzere dolandırılma korkusu ile temkinli davranıldığı ve eylül'ün sıcak , içten ve seksi hallerini de bilhassa yazmak için bu konuyu açıyorum. Kendisiyle rahatlıkla sanal görüşebilirsiniz , reel görüşmediğim için henüz yorum yapamıyorum... görüşme detayına çok girmeyi sevmiyorum ama müthiş haz aldım diyebilirim. İstanbul'a gittiğimde kesinlikle reel görüşme gerçekleştireceğim... amatör ruhu ve performansıyla bunlardan fazlasını hak ediyor...
Nazik düşüncelerin için teşekkür ederim. Umarım en yakın zamanda iş için İstanbul' a gelirsin de bu kez ten tene bir birlikteliğimiz olur. Eylül' ün seni öpüyor. 🧝‍♀️🍀

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar