Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Eylül Rüya
Lucid Dream 2
@EylülRüya ile “RÜYA GİBİ” bir GECE 

Yeniden herkese Merhabalar,
(Bu satırları kahve/sigara içip menemen yaparken yazıyorum
)
Önceki paylaşımımın sonunda “en ama en yakın zamanda tekrar görüşmek dileğiyle”yazmıştım.
Biraz iş,biraz da evde yaşadığım problemleri halledip @Eylül Rüya’a görüşme talebimi ilettim ve olumlu yanıt aldıktan sonra hazırlıklara başladım.
Şarabımı
ve meyvelerimi 

alıp yola koyuldum.Yaklaşık yarım saat
sonra kapıyı çaldığımda tek parça uzun bir elbiseyle
kapıyı açtı…her zaman ki gibi çok zarif ve seksiydi. 🫦🫦
Beraber mutfağa geçip tabakları hazırladık, şarabımızı
kadehlere doldurup muhabbete başladık.Aradan geçen uzun zaman 
zarfında birbirimizi çok özlediğimizi fark ettik.
Kadehlerimizden ilk yudumu alırken fonda “Patrick Tuzzolino sings Simple Life” şarkısı çalıyordu.

Elimi yavaşça eline
götürdüm,diğer elim saçlarını okşarken gözlerinin 👁içine bakıyordum ve birbirimize çok yaklaşmıştık,sıcak
nefesini hissetmeye daha fazla dayanamadım ve dudaklarımız birleşti. 
Uzun ve soft bir öpüşmenin ardından kucağıma aldım ve öpüşmeye bu şekilde devam ettik.
Evet,bugüne kadar tanıdığım tüm kadınlar arasında en keyif aldığım , en tutkulu
ve hissederek öpüştüğüm kişi @EYLÜLRÜYA
Bu şekilde yatak odasının yolunu tuttuk ve gömleğimin düğmelerini çözerken vücuduma temas eden uzun tırnakları
beni daha da tahrik etti.Gerçekten uzun sayılabilecek bir ön sevişmenin ardından
bedenlerimiz buluştu.
Sağ elimle boynunu tutarken ışıl ışıl parlayan gözlerine ve yüz ifadesine odaklanmıştım.O da tırnaklarıylasırtımı kanatmaya çalışıyordu
(Bu durumu çok seviyorum)Sırtımdan süzülen sıcaklığı hissettiğimde 
sonunda amacıma ulaşmıştım ve ikimizde soluk soluğa kalmıştık.

Banyoya girdim, dişlerimi fırçalayıp duş aldım.Tekrar salona geçtim ve 2 saat önce yarım kalan şarabımdan
biraz daha içtim, bir kaç tane kuruyemiş yedim.
@Eylül Rüya banyoya
girdi.Salonda telefonu kurcalarken şamdanda duran mumlara 🕯 gözüm takıldı.Üstüne sardığı havluyla odaya girdiğinde omuzlarından süzülen su 
damlalarının ona ne kadar ayrı bir seksilik kattığını fark ettim.Şaraplarımızı 
içerken “mum” 🕯🕯olayından bahsettim.Onun için özel BDSM mumu lazım dedi ama denemek istediğimi söyledim.Birer sigara içtikten sonra birden mumu göğüsüme damlattı ve devamı geldi…Böyle ufak acıları hep sevmişimdir.Üstüme mum damlatırken ben ise gözlerinin içine ve dolgun göğüslerine bakıyordum.Biraz acıyla karışık yaşadığım zevkle
ulaştım ama hiç bir şey söylemedim…Bazen susmak
iyidir 
Ve o an geldi…Yakaladığımız ten uyumunun getirdiği istekle beraber aynı anda finiş
yaptık.Üstüme yığıldı ve bir kaç dakika sonra “istediğin kadar canını yakabildim mi?” dedi…
Canımın yanmadığını ve iki kere orgazm olduğumu söylediğimde yüzü çok seksi ve çocuksu bir ifadeye büründü…
-Hiç fark etmedim.
-Ben fark ettim ama muhteşemdi.
Tekrar salona geçip yarım kalan şaraptan
birer yudum daha alıp banyonun
yolunu tutarken ikimizinde aklından geçen aynı şeydi.
Suyun altında sevişmeye başladık, vücudundan süzülen su damlaları ve aynadan yansıyan görüntü beni çıldırtıyordu.Ama bu sefer “standing sixty nine” yapacak eforum yoktu.Sağ bacağı sol omuzumdayken suyun altında 
oral yapmanın ne kadar keyifli olduğunu bir kere daha fark ettim.Banyo kabinine dayanmıştı ve arkası bana dönüktü.Dolgun göğüsleri kabinin camına değiyordu ve ben de bu güzelliği aynadan seyrediyordum…
o anda kabine fazla yüklendiğimi fark ettim, biraz daha zorlarsam elimde kalacaktı.Tempomu hızlandırdım ve hayatımda ikinci kez suyun altında zirveye 
ulaştım.Yaşadığım bu deja vu ile garip hissettim.Banyo yapıp çıktım, @eylülrüyabiraz daha oyalandı ve salona döndüğünde “biraz daha yüklensen kabini kıracaktın” dedi. İki sigara yaktı, dudaklarının 🫦🫦tadını bıraktığı sigarayı içerken keyfim son derece yerindeydi.
🏖
Şişenin sonuna geliyorduk ve gece uzundu.Kadehime şarap doldurdum ve büyük bir yudum aldım.

Son bir şey isteyebilir miyim?
Ne isteyeceğine bağlı.
Sıvı cikolatayı üstünden yiyebilir miyim?
-Çok zevkli adamsın, ağzının tadını biliyorsun
-Teşekkürler canım 🫦
Birer sigara daha içtik,cikolata
sosunu da yanımıza alıp odaya geçtik.Sosu önce diline döktüm 
ve öpüşmeye başladık.Zaten vanilya tadında olan dudaklarının tadını cikolata ile karıştırmak muhteşemdi.Sıvı cikolatayı ayaklarından 
başlayarak tüm vücuduna sürdüm ve hayatımda ki en keyif aldığım oral seksi yaptım.

Bu muhteşem oral seksten sonra, bana oral yapılmasına hiç gerek yoktu.
Ve tekrar o muhteşem kadınla tenlerimiz buluştu.
cikolata sosu kalmış bir bölge gördüğümde ara verip o bölgeyi temizlemeyi de ihmal etmedim.
🫦Uzun tırnaklarını göğüsüme batırırken ben ise gözlerinin ışıltısında kaybolmuştum.
@eylülRüya’nın ritmini hızlandırmasından anladığım kadarıyla “Everst”e
çok az kalmıştı ve çok geçmeden zirvedeydim…

ikimizde çok yorulmuştuk ve ayrı ayrı banyoya girdik,
ben ise çantamdan çıkarttığım son plaj havlumu kullanıyordum. @EYLÜLRÜYA da banyo faslı bittikten sonra kahvelerimizi
️
️ içtik.
Yanımdaki muhteşem kadının elleri ellerimde uykuya daldım.

Güne çok güzel bir facesitting ile başladık ve devamı…. 

Bu muhteşem dakikaları yaşayatan,her saniyesinde özel hissettiren/yanında çok mutlu hissettiğim kadına bir kez daha teşekkür ediyorum…
“Herkese selam, sana hasret” @EYLÜLRÜYA

Yeniden herkese Merhabalar,
(Bu satırları kahve/sigara içip menemen yaparken yazıyorum

Önceki paylaşımımın sonunda “en ama en yakın zamanda tekrar görüşmek dileğiyle”yazmıştım.
Biraz iş,biraz da evde yaşadığım problemleri halledip @Eylül Rüya’a görüşme talebimi ilettim ve olumlu yanıt aldıktan sonra hazırlıklara başladım.
Şarabımı

Beraber mutfağa geçip tabakları hazırladık, şarabımızı

Kadehlerimizden ilk yudumu alırken fonda “Patrick Tuzzolino sings Simple Life” şarkısı çalıyordu.

Elimi yavaşça eline

Evet,bugüne kadar tanıdığım tüm kadınlar arasında en keyif aldığım , en tutkulu

Bu şekilde yatak odasının yolunu tuttuk ve gömleğimin düğmelerini çözerken vücuduma temas eden uzun tırnakları

bedenlerimiz buluştu.

Banyoya girdim, dişlerimi fırçalayıp duş aldım.Tekrar salona geçtim ve 2 saat önce yarım kalan şarabımdan

@Eylül Rüya banyoya

Ve o an geldi…Yakaladığımız ten uyumunun getirdiği istekle beraber aynı anda finiş

Canımın yanmadığını ve iki kere orgazm olduğumu söylediğimde yüzü çok seksi ve çocuksu bir ifadeye büründü…
-Hiç fark etmedim.
-Ben fark ettim ama muhteşemdi.
Tekrar salona geçip yarım kalan şaraptan

Şişenin sonuna geliyorduk ve gece uzundu.Kadehime şarap doldurdum ve büyük bir yudum aldım.

Son bir şey isteyebilir miyim?
Ne isteyeceğine bağlı.
Sıvı cikolatayı üstünden yiyebilir miyim?
-Çok zevkli adamsın, ağzının tadını biliyorsun
-Teşekkürler canım 🫦
Birer sigara daha içtik,cikolata

Bu muhteşem oral seksten sonra, bana oral yapılmasına hiç gerek yoktu.

@eylülRüya’nın ritmini hızlandırmasından anladığım kadarıyla “Everst”e

ikimizde çok yorulmuştuk ve ayrı ayrı banyoya girdik,

Yanımdaki muhteşem kadının elleri ellerimde uykuya daldım.

Bu muhteşem dakikaları yaşayatan,her saniyesinde özel hissettiren/yanında çok mutlu hissettiğim kadına bir kez daha teşekkür ediyorum…
“Herkese selam, sana hasret” @EYLÜLRÜYA