Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme FRİDAy night fever♨

House Çevrimdışı

House

Carpe diem
17 Mar 2019
524
598
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Rutinin dışında bir İstanbul seyahatimde, biraz zaman, biraz da coğrafi kısıtları nasıl çözerim diye düşünürken; yolum Frida ile kesişti.

Hızlıca 2 saat içinde randevu alındı, mekan zaten tanıdık ve merkezi bir yer, ulaşım ve park alternatifleri çok, bu sefer asansörü pas geçmeden tam vaktinde kapıya vardım.

Sevgili @Dreadnaught ın Monica Belluci tasviri ve karizmatik gözlüğü ile beni karşıladı. Evi hoş bir şekilde döşenmiş ve loş aydınlatma ile içinizi ısıtan bir tarzı var.
Biralarımızı hazırlamış olduğu güzel ikramlar eşliğinde yudumlayıp, tanıştık ve sohbet ettik.

Sıra beklenen ana geldiğinde, hızlı bir duş sonrası, kendimi Frida'nın ellerinde masajla rahatlamaya bıraktım.
Sonra bir baktım, Frida uzanmış ben masaj yapar haldeydim. Tabii benimkisi masaj sayılmaz, ufak dokunuşlar ve öpücükler ile ısınıyorum. Bu arada Frida'nın huylandığı, gıdıklandığı noktalarını da keşfetmiş oldum. Benim gibi yaramaz çocukların illa ki eli kolu böyle hassas yerlere dokunur (istemeden de olsa)

Biraz günün yorgunluğu, biraz da masajın rahatlaması ile çok kendimizi yormadan ama keyifli ve tutkulu bir şekilde seviştik.

Uzun zamandan beri merak ettiğim, hakkında olumlu yorumlar okuduğum Frida ile tanışmak, sohbet etmek, masajı ile rahatlamak ve ardından birlikte olmak benim için keyifli bir deneyimdi. Teşekür ederim.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,679
10,834
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Rahatlatıcı masaj ve arkasından da tutkulu bir sevişme ve Monica Bellucci, bir gece bundan daha güzel bitmez herhalde... ;)

Frida Çevrimdışı

Frida

Çok şey yaparım ama her șeyi değil..
15 Ağu 2018
776
2,412
Rutinin dışında bir İstanbul seyahatimde, biraz zaman, biraz da coğrafi kısıtları nasıl çözerim diye düşünürken; yolum Frida ile kesişti.

Hızlıca 2 saat içinde randevu alındı, mekan zaten tanıdık ve merkezi bir yer, ulaşım ve park alternatifleri çok, bu sefer asansörü pas geçmeden tam vaktinde kapıya vardım.

Sevgili @Dreadnaught ın Monica Belluci tasviri ve karizmatik gözlüğü ile beni karşıladı. Evi hoş bir şekilde döşenmiş ve loş aydınlatma ile içinizi ısıtan bir tarzı var.
Biralarımızı hazırlamış olduğu güzel ikramlar eşliğinde yudumlayıp, tanıştık ve sohbet ettik.

Sıra beklenen ana geldiğinde, hızlı bir duş sonrası, kendimi Frida'nın ellerinde masajla rahatlamaya bıraktım.
Sonra bir baktım, Frida uzanmış ben masaj yapar haldeydim. Tabii benimkisi masaj sayılmaz, ufak dokunuşlar ve öpücükler ile ısınıyorum. Bu arada Frida'nın huylandığı, gıdıklandığı noktalarını da keşfetmiş oldum. Benim gibi yaramaz çocukların illa ki eli kolu böyle hassas yerlere dokunur (istemeden de olsa)

Biraz günün yorgunluğu, biraz da masajın rahatlaması ile çok kendimizi yormadan ama keyifli ve tutkulu bir şekilde seviştik.

Uzun zamandan beri merak ettiğim, hakkında olumlu yorumlar okuduğum Frida ile tanışmak, sohbet etmek, masajı ile rahatlamak ve ardından birlikte olmak benim için keyifli bir deneyimdi. Teşekür ederim.
Sevgili @Feb258862 içten paylaşımın teşekkür ederim benim için de keyifli ve samimi geçti ayrıca masajın için de teşekkür ederim benim de ıhtiyacim oluyor elleri güzel olana teslim ediyorum hemen kendimi:) Herşey için tekrar teşekkür ederim kendinize iyi bakınız sevgiler😘🤗

akua Çevrimdışı
3 Nis 2011
1,326
1,009
Cinsiyetiniz nedir?
Geçmiş olsun, birini daha kaybettik..Kaninız da Frida dolaşmaya başlamış ve hücrelerinize nüfuz etmiş

Basaktan Çevrimdışı
20 Mar 2015
588
837
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
@Frida bir tanedir, gerçekten üzerinizde kalıcı etkiler bırakır, insanın hep hayatında olmasını isteyeceği bir karekterdir, tebrik ederim sizde @Frida lanmışsınız 👏👍

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar