- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
İyi geceler çay,kahve içmek isteyenler el kaldırsın
![]()
bütün ellerimi kaldırıyorum
Efsane güzellik❤❤❤İyi geceler çay,kahve içmek isteyenler el kaldırsın
![]()
Adla rahat duramam ki ama ben sen böyleykenİyi geceler çay,kahve içmek isteyenler el kaldırsın
![]()
Kahve yapmana tanık olmuştum görüntü mükemmeldiİyi geceler çay,kahve içmek isteyenler el kaldırsın
![]()
![]()
B) şıkkına sanırım cevap bulamadınız(A) Cay var icersen, (B) Cansel var seversen.
Cevap B, B, B
Ben onu da yapıyorum merak etme canımBu duruşa can dayanmaz, kalp masajı lazım.
Bu çayın müdavimi olunurİyi geceler çay,kahve içmek isteyenler el kaldırsın
![]()
Nedense banada yapıyorgece cay carpinti yapiryor normalde ama bu sefer carpintinin sebebi bambaska![]()
Burda amacımız sadece çay içmek şeytana uymak yokAdla rahat duramam ki ama ben sen böyleyken![]()
Çay,kahve bahaneKesin Çaydan başka nelerde yapmıssındır. Birgün çay içmek dileğiyle![]()
Artık bir daha ki sefere çay yaparken görürsünKahve yapmana tanık olmuştum görüntü mükemmeldiama çay yaptığını görmemiştim
![]()
Teşekkürler çay,kahve içmek dileğiyleFevkalade davetkar poz![]()
Çayı yapalım sonrasını beraber görürüzçay yapılırda sonrası ne olur acaba
Zat-i alinizin mutluluğu bizim mutluluğumuzdurBen çok mutlu olurum![]()
canın ne isterse onu yaparsınArtık bir daha ki sefere çay yaparken görürsün![]()
Çay sonrası zaten ellerinden çay içmeden olmazBurda amacımız sadece çay içmek şeytana uymak yok![]()
Ben Türk kahveni daha çok beğenmiştim.İyi geceler çay,kahve içmek isteyenler el kaldırsın
![]()
Çayı yapalım sonrasını beraber görürüz
sonrası malum zatenÇayı yapalım sonrasını beraber görürüz![]()
Teşekkür ederimZat-i alinizin mutluluğu bizim mutluluğumuzdur![]()
İlk önce çay,kahve sonrasında tatlıTatlı varken çay kahve içilirmi ki
![]()
Bak doğru söze ne denir bilemedim haklısıncanın ne isterse onu yaparsınmisafir umduğunu değil bulduğunu içer
![]()
Rica ederim ben teşekkür ederim güzel yorumunuz içinGüzel Paylaşımın için teşekkür ederiz Cansel hanım.![]()
Çay da yaparım kahvedeÇay sonrası zaten ellerinden çay içmeden olmaz![]()
Sen gel ben sana yine yaparım canımın içi kahveBen Türk kahveni daha çok beğenmiştim.![]()
Sen izine gel ben sana herşey yaparım yavrummmAaaaah ah bana da böyle çaylar, kahveler yapardın, ellerinle beslerdin. Sonrasını yazmayayımne güzel zamanlardı. Nasıl özledim ❤
Rica ederim ben teşekkür ederimBilginlendirici paylaşımınız için teşekkürler.
hemde ne güzel olur ne güzelSonrası daha güzel olur bence![]()
Hamaratsınız hanımefendicimÇay da yaparım kahvede![]()
Kendim diye söylemiyorum ama evetHamaratsınız hanımefendicim![]()
Geleceğim güzel kadın. En kısa zamanda hem de.Sen gel ben sana yine yaparım canımın içi kahve![]()
![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!