- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkür ederiminanilmazsin)))
Gecelerin Sabahların Akşamların her anın tadı Seninle Güzel Cansel Ulusoy yine pek çekicisinnn
Yasasinn tamam ozaman sen başka yerlere bakmaya devam etayakkabıları gozum gormedi bile))
Öyle uzak durmasana yaklaş dercesine
Fıstığım ama ama söz dinlemiyor artık bazı yerlerimUzanıp yatıvermiş, sere serpe;
Entarisi sıyrılmış, hafiften;
Kolunu kaldırmış, koltuğu görünüyor;
Bir eliyle de göğsünü tutmuş.
İçinde kötülüğü yok, biliyorum;
Yok, benim de yok ama…
Olmaz ki!
Böyle de yatılmaz ki!
Balim yine harikalar yaratiyorsn
Evet olmazsa olmazın@CANSELULUSOYTeşekkür ederimama kıyamam sana yaaa o kalp ne öyle yerinden çıkıyor Allah korusun ya
yaaa yine ayakkabı var ama...
neyse sen oraya bakma
![]()
Çok sexy olmuşsunuz Cansel hanım gerçi her zamanki haliniz
Yerim seni çok teşekkür ederim bebeğimGecelerin Sabahların Akşamların her anın tadı Seninle Güzel Cansel Ulusoy yine pek çekicisinnn
Çok zor değil bana eşlik etmek...Ah o geceye eşlik etmek vardı![]()
Yeterince uzak durdunuz bence de yaklaşmalısınızÖyle uzak durmasana yaklaş dercesine![]()
Ozaman siz kırmızıyı seviyorsunuz...Kırmızıyı sevenler Cansel'i de severler![]()
Çok teşekkür ederimKırmızı ve sen siyah sana yakışıyor
Teşekkürler bebeğim
Aslında şöyle ; kırmızıyı size yakıştığı için seviyorumOzaman siz kırmızıyı seviyorsunuz...![]()
Kırmızı başka bir güzel yakışıyor fıstığa dahada seksi yapıyor
zevkler ve renkler tamamen ne diyeblirimkiTeşekkürler bebeğimayakkabısız olmaz biliyorsun onlar olmadan sanki olmuyor gibi... @Maske duymasın...
![]()
Yaa çok teşekkür ederimAslında şöyle ; kırmızıyı size yakıştığı için seviyorum![]()
Bir daha ki resimler kırmızı olsun ozaman birde öyle görelimKırmızı başka bir güzel yakışıyor fıstığa dahada seksi yapıyor![]()
Tabi öyle canım benimzevkler ve renkler tamamen ne diyeblirimkiBen seni gormeye geldigimde nasil olmasi gerektigini biliyorsun en azindan
hatta sana 1-2 tuyo daha vereyim
kırmızıda sevmem ve file coraptan ayrıca hoslanmam
siyah ve beyaz severimki bunlar zaten sana cok yakısıyor... jartiyer severim.. cırılcıplak olursanda hayır demem
))
Bana Özel bir şiir hmm harika çok teşekkür ederimFıstığım ama ama söz dinlemiyor artık bazı yerlerim![]()
Ben harikalar diyarıyım yaaa betegimBalim yine harikalar yaratiyorsn![]()
Aman kalp varsa lütfen bakmayın
Onlar şart bebeğimEvet olmazsa olmazın@CANSELULUSOY
AYNALAR
AYAKKABILAR
YATAK
Hastaysan ben senin doktorun olurum bebeğim2,5 yaşından beri hastayım kız sana![]()
Erkek populasyonunun kalplerine verdiğiniz zarardan dolayısizi tevkif etmek mecburiyetindeyim.
![]()
Çok teşekkür ederim canımÇok sexy olmuşsunuz Cansel hanım gerçi her zamanki haliniz![]()
Unutmadm balim unutmadmBen harikalar diyarıyım yaaa betegimunuttun mu
![]()
Bu hwada gözlükmü takilir yahu
Gözlüğün saati olmaz betegimm canın ne zaman isterse takabilirsinBu hwada gözlükmü takilir yahu![]()
War war nasl yok gözlük yazin takilirGözlüğün saati olmaz betegimm canın ne zaman isterse takabilirsin![]()
Biz İzmir'de her zaman takıyoruz ben bazen gecede takıyorum betegimmWar war nasl yok gözlük yazin takilir![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!