- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Aa bende gece gece bir fıstık gördüm (anlık)
Geceme güneş gibi doğdun bebeğim
Efendimmmm,Cansel hanim, kisacasi harikasiniz!![]()
Çok mersi teşekkürlersiyahlar içinde çok seksi olmuşsun prenses![]()
Bilmem kii...katar mıbir kadına ne giyse ayri bir cazibe katabilirmi?cevap evet
şekil 1a
![]()
Aaa bende gece gece bana yorum yapan bir fındık gördümAa bende gece gece bir fıstık gördüm (anlık)![]()
Güneş'in de olurum yıldızın da olurum bebeğimGeceme güneş gibi doğdun bebeğim![]()
Geceler şenlenmiş Cansel hanım
Leydimmm, asaletin ben buradayım diye bağırıyor. Az kaldı yakında görüşeceğiz. Mehmet bey seni çok özledi leydimmm
Anlik mişmiş yerim ula senn anligini
Çok teşekkür ederimBana bu yapilmaz ama ! En sevdiğim 3 kombinden 1 tanesi bu. Harika tanımışsınız üzerinizde. Maşallah diyelim![]()
Çok teşekkür ederim efendimher zamanki gibi çok şıksınız Cansel Hanım![]()
Canımsın teşekkür ederim bebeğimYine çok klas olmuşsun. Kıyafet güzel ama yakıştırıyorsun aynı zamanda.
Çok teşekkür ederimÇok hoş,hoş olduğu kadar da kışkırtıcı,
Ayna,yatak ve ayakkabı ( vazgeçilmesin) olmadanda mükemmel görünüyorsun @Cansel Ulusoy
Teşekkürler
Efendimm Mehmet bey...Leydimmm, asaletin ben buradayım diye bağırıyor. Az kaldı yakında görüşeceğiz. Mehmet bey seni çok özledi leydimmm![]()
Gece uyumasaydın görürdünSabah görmek kısmetmiş![]()
Yeee betegim yeee afiyet olsunAnlik mişmiş yerim ula senn anligini![]()
O yaş ta aşk nasıl oluyor kiii2,5 yasindan beri hastayim sana canselll![]()
Çok seviyorum deriyiDeri içimi bir hoş yaptı fetiş duygular kıpraştı
Çok teşekkür ederimsiyah ince corap ve etek kombini en çok size yakışıyor
Kismet olursa ben de istiyorum bu kombiniÇok teşekkür ederimbeğendiğinize sevindim
zevklerimiz aynı ozaman
diyelim diyelim nazar değmesin
![]()
Canımsın teşekkür ederim bebeğimKalite ve zerafet diyince aklıma hemen cansel ulusoy geliyor![]()
Ben sizin meleğiniz olmak isterim amaGecelerin meleği gibisiniz.
Neden olmasınKismet olursa ben de istiyorum bu kombini![]()
cok guzel oluyor tavsiye ederimO yaş ta aşk nasıl oluyor kiiiama bayıldım bu kelimeye
artık benimde 2.5 yaşında bir sevdiğim oldu
![]()
Ama ben senden vazgeçemezdim @Cansel Ulusoy bu arada özlettiniz kendinizi nerelerdeydinÇok teşekkür ederimdemek ki insan isteyince bazı şeylerden vazgeçebiliyormuş
![]()
Mera etmeyiniz efenim. Aklımın bir köşesinde bu fotoğraf ile hatırlanacaksınız.Neden olmasınsiz haber verin hatırlatın gerisi bende
![]()
Yaaaa teşekkür ederim
TamamMera etmeyiniz efenim. Aklımın bir köşesinde bu fotoğraf ile hatırlanacaksınız.![]()
Çok hoş... Hele bir de işin içinde güzel ayaklar varsa...
Çok teşekkür ederimÇok hoş... Hele bir de işin içinde güzel ayaklar varsa...
En kısa zamanda geleceğim, ilk fırsatta, hiç şüpheniz olmasınÇok teşekkür ederimayakları görmek için yanyana gelmemiz gerek bakalım beğencekmisiniz
![]()
Bilmem olurmuş muher halı mı seksı olur bır hatun un![]()
Çok sevdiğim kombinlerden biriŞu mini, ince çorap kombinine bayılıorum ya. Bi de sizin taşımanız bitirdi beni![]()
Tamam anlaştıkEn kısa zamanda geleceğim, ilk fırsatta, hiç şüpheniz olmasın![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!