Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme “Geceye Dair Bir Işık: Gökçe” , unutulmaz sadece yaşanır

11 Mar 2021
56
145
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selam forumdaş arkadaşlar ;
Bugün sizlerle, @GÖKÇE namıdiğer “Gece Hanım” – hakkında birkaç kelam etmek isterim. Kendisini nasıl tarif etmeli, nereden başlamalı bilmiyorum… Ama aklıma ilk gelen kelimeler: alımlı, minyon ve içten bir sohbetin kıymetini bilen bir kadın.

Kendisiyle bir çok kez görüştüm. Her defasında sanki uzun süredir tanıdığım bir dostun, bir kız arkadaşın yanından çıkmış gibi hissettim. Yanaklarımda bir tebessüm, içimde bir sıcaklık olurdu. Sohbetleri doğaldı; ne dolambaçlı cümleler ne de gereksiz süslemeler… Ne düşünüyorsa onu söylerdi. Ve tam da bu yüzden etkileyiciydi.

Bazı anlar vardı ki, anlatılmaz yaşanır dedikleri türdendi. İçtenliğin, tutkuyla buluştuğu özel anlar… Hafızama kazınan, zaman geçse de silinmeyen sahneler gibi.

Bir süredir görüşmedik belki, ama bilirim ki aklımın bir köşesinde her zaman özel bir yerin olacak @GÖKÇE . Bu satırlarla hem bir teşekkür borcumu ödemek hem de geçmişe küçük bir tebessüm göndermek istedim.

Tekrar görüşmek dileğiyle…

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
11,899
10,095
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
referans için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar