- 25 Ara 2019
- 212
- 283
- 37
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Herkese merhaba sevgili forumdaşlar dilimin döndüğü kadarıyla dün yaşadığım muhteşem duo görüşmesini aktarmaya çalışacağım .. @Cansel Ulusoy ve @Ela Tas ile sayısız görüşme yapıp her iki pembiş ile yaşadığım unutulmaz anları daha yükseğe taşıma zamanının geldiğini düşündüm bu düşünceme bu iki izmir yıldızının birbiriyle tanışmaları arkadaş olmaları etkisi de var tabi .. önce cansel hanımla sonra da ela hanımla iletişime geçerek kendileri ile duo programı yapmak istediğimi iletim musaitlik durumlarına göre günü saati kararlaştırdık, için zaman geçmek bilmedi
bir an önce gelsin istiyordum , ve o gün geldi ben biraz uzun yoldan geldiğim için daha erken çıktım yola sağolsun sevgili Ela beni alabilecegini ve birlikte canselle geçecegimizi söyleyerek büyük bi jest yaptı 
heyecan giderek artıyordu nasıl artmasın ki , @Cansel Ulusoy @Ela Tas bu iki muhteşem pembiş arasında olma düşüncesi bile yetiyordu 
keyifli bi yolculuktan sonra sevgili canselin evine vardık kendisi beni kırmayip evini bize açtığı için ayrıca teşekkür ediyorum, evi küçük şirin ve rahat edebileceginiz tarzda, iceri geçip sohbet muhabet ve bi kadeh alkolden sonra hadi oturmaya mı geldik diyip duşun yolunu gösterdiler bana daha neler gösterdiler neler 
gelelim güzel anlara iki sexi ve güzel bayan özenle seçilmiş sexi ateşli kombinleriyle karşıladılar
ateşli öpüşmeler,karşılıklı oraller, dirty talk ve zevk inlemeriyle geçen muşteşem bi seans bi an kalbim duracak gibi olsada toparlamyı bildim , her seans ayrı bi heyecan ayrı bi zevk ve hiç görmediğin tatmadığım pozisyonlarla geçti
@ela'nın bisexe açık olmasi @cansel in bua eşlik etmesi mest etti beni
bekledigimden daha güzel ve ateşli bi gece oluyordu ne olur bitmesin diye dua ediyordum içimden 
bu iki ateşli hatun bu işi gerçekten biliyor
ateşleri ile yaktılar kül ettiler beni ama hiç şikayetçi değilim daha uzun halini ne zaman yaparım diye düşünüyorum 
kısacası hayatımda yaşadığım en ateşli geceydi ve bitmesini istemedim
bu deneyimi yaşayanlar bilir ve yaşayacak olanlarda görüp bana hak verecektir , daha anlatamadığım o kadar teday varki anca yaşayarak öğrenilir.. ve her gecenin bi sabahı her programında bi bitişi var tabi kendi adima bu iki harika bayanın üstesinden geldigimi düşünerek
yaşadığım o zevkli anların mutluluğu ile ayrıldım öncelike evinde cok güzel ağırlayan @Cansel Ulusoy bebegime ve beni kırmayıp bize eşlik eden ve evime kadar birakan @Ela Tas bebgime çok çok teşekkür ediyorum ikinizin yeri bende ayrı 

umarım bu güzel anları bir kez daha yaşarız... cok uzun olduğunun farkındayım ama şunu eklemden gecemicem ister duo ister tek nasil bi program oluşturursanız oluşturun verdiğiniz kadarını alırsınız bu bahsettigim insana verilen deger bi partnere yaklaşım tarzınız uslubunuz ve kendinize gösterdiğiniz ozen ,özelikle karşınızdakinin bir insan olduğunu unutmayarak yaklaşırsanız kişisel hijyeninize özen gösterirseniz aynı sekilde de karşılık görürsünüz bu bahsettiğim sadece burasi için degil hayatımızın her alanında olması gereken bişey ... sıkılmadan okuduğunuz için teşekkür ederim hayattı tüm güzellikler sözlerin olsun sevgiyle kalın ✌

Son düzenleme: