Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Geceyi alev gibi yakan duo 🔥🔥Cansel ulusoy & Ela Taş

bledd45 Çevrimdışı
25 Ara 2019
212
283
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Herkese merhaba sevgili forumdaşlar dilimin döndüğü kadarıyla dün yaşadığım muhteşem duo görüşmesini aktarmaya çalışacağım .. @Cansel Ulusoy ve @Ela Tas ile sayısız görüşme yapıp her iki pembiş ile yaşadığım unutulmaz anları daha yükseğe taşıma zamanının geldiğini düşündüm bu düşünceme bu iki izmir yıldızının birbiriyle tanışmaları arkadaş olmaları etkisi de var tabi .. önce cansel hanımla sonra da ela hanımla iletişime geçerek kendileri ile duo programı yapmak istediğimi iletim musaitlik durumlarına göre günü saati kararlaştırdık, için zaman geçmek bilmedi 😎 bir an önce gelsin istiyordum , ve o gün geldi ben biraz uzun yoldan geldiğim için daha erken çıktım yola sağolsun sevgili Ela beni alabilecegini ve birlikte canselle geçecegimizi söyleyerek büyük bi jest yaptı 😘😍 heyecan giderek artıyordu nasıl artmasın ki , @Cansel Ulusoy @Ela Tas bu iki muhteşem pembiş arasında olma düşüncesi bile yetiyordu 😊😊 keyifli bi yolculuktan sonra sevgili canselin evine vardık kendisi beni kırmayip evini bize açtığı için ayrıca teşekkür ediyorum, evi küçük şirin ve rahat edebileceginiz tarzda, iceri geçip sohbet muhabet ve bi kadeh alkolden sonra hadi oturmaya mı geldik diyip duşun yolunu gösterdiler bana daha neler gösterdiler neler 😊😋 gelelim güzel anlara iki sexi ve güzel bayan özenle seçilmiş sexi ateşli kombinleriyle karşıladılar😍😍 ateşli öpüşmeler,karşılıklı oraller, dirty talk ve zevk inlemeriyle geçen muşteşem bi seans bi an kalbim duracak gibi olsada toparlamyı bildim , her seans ayrı bi heyecan ayrı bi zevk ve hiç görmediğin tatmadığım pozisyonlarla geçti 🤭 @ela'nın bisexe açık olmasi @cansel in bua eşlik etmesi mest etti beni 😊bekledigimden daha güzel ve ateşli bi gece oluyordu ne olur bitmesin diye dua ediyordum içimden 😂😂 bu iki ateşli hatun bu işi gerçekten biliyor 😊 ateşleri ile yaktılar kül ettiler beni ama hiç şikayetçi değilim daha uzun halini ne zaman yaparım diye düşünüyorum 💪😎 kısacası hayatımda yaşadığım en ateşli geceydi ve bitmesini istemedim😔 bu deneyimi yaşayanlar bilir ve yaşayacak olanlarda görüp bana hak verecektir , daha anlatamadığım o kadar teday varki anca yaşayarak öğrenilir.. ve her gecenin bi sabahı her programında bi bitişi var tabi kendi adima bu iki harika bayanın üstesinden geldigimi düşünerek 🙈 yaşadığım o zevkli anların mutluluğu ile ayrıldım öncelike evinde cok güzel ağırlayan @Cansel Ulusoy bebegime ve beni kırmayıp bize eşlik eden ve evime kadar birakan @Ela Tas bebgime çok çok teşekkür ediyorum ikinizin yeri bende ayrı ♥️😘🥰🥰 umarım bu güzel anları bir kez daha yaşarız... cok uzun olduğunun farkındayım ama şunu eklemden gecemicem ister duo ister tek nasil bi program oluşturursanız oluşturun verdiğiniz kadarını alırsınız bu bahsettigim insana verilen deger bi partnere yaklaşım tarzınız uslubunuz ve kendinize gösterdiğiniz ozen ,özelikle karşınızdakinin bir insan olduğunu unutmayarak yaklaşırsanız kişisel hijyeninize özen gösterirseniz aynı sekilde de karşılık görürsünüz bu bahsettiğim sadece burasi için degil hayatımızın her alanında olması gereken bişey ... sıkılmadan okuduğunuz için teşekkür ederim hayattı tüm güzellikler sözlerin olsun sevgiyle kalın ✌

Son düzenleme:
alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
2,604
2,491
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhaba sevgili forumdaşlar dilimin döndüğü kadarıyla dün yaşadığım muhteşem duo görüşmesini aktarmaya çalışacağım .. @Cansel Ulusoy ve @Ela Tas ile sayısız görüşme yapıp her iki pembiş ile yaşadığım unutulmaz anları daha yükseğe taşıma zamanının geldiğini düşündüm bu düşünceme bu iki izmir yıldızının birbiriyle tanışmaları arkadaş olmaları etkisi de var tabi .. önce cansel hanımla sonra da ela hanımla iletişime geçerek kendileri ile duo programı yapmak istediğimi iletim musaitlik durumlarına göre günü saati kararlaştırdık, beni için zaman geçmek bilmedi 😎 bir an önce gelsin istiyordum , ve o gün geldi ben biraz uzun yoldan geldiğim için daha erken çıktım yola sağolsun sevgili Ela beni alabilecegini ve birlikte canselle geçecegimizi söylerek büyük bi jest yaptı 😘😍 heyecan giderek artıyordu nasıl artmasın ki , @Cansel Ulusoy @Ela Tas bu iki muhteşem pembiş arasında olma düşüncesi bile yetiyordu 😊😊 keyifli bi yolculuktan sonra sevgili canselin evine vardık kendisi beni kırmayip evini bize açtığı için ayrıca teşekkür ediyorum, evi küçük şirin ve rahat edebileceginiz tarzda sohbet muhabet bi kadeh alkolden sonra hadi oturmaya mı geldik diyip duşun yolunu gösterdiler bana daha neler gösterdiler neler 😊😋 gelelim güzel anlara iki sexi ve güzel bayan özenle seçilmiş sexi ateşli kombinleriyle karşıladılar ateşli öpüşmeler,karşılıklı oraller, dirty talk ve zevk inlemeriyle geçen muşteşem bi seans bi an kalbim duracak gibi olsada toparlamyı bildim , her seans ayrı bi heycan hiç görmediğin tatmadığım pozisyonlarla geçti 🤭 @ela'nın bisexe açık olmasi @cansel in bua eşlik etmesi mest etti beni bekledigimden daha güzel ve ateşli geçti 😍 bu iki ateşli hatun bu işi gerçekten biliyor 😊 ateşleri ile yaktılar kül ettiler beni ama hiç şikayetçi değilim daha uzun halini ne zaman yaparım diye düşünüyorum 💪😎 kısacası hayatımda yaşadığım en ateşli geceydi ve bitmesini istemedim😔 bu deneyimi yaşayanlar bilir ve yaşayacak olanlarda görüp bana hak verecektir , daha anlatamadığım o kadar teday varki anca yaşayarak öğrenilir.. ve her gecenin bi sabahı her programında bi bitişi var tabi kendi adima bu iki harika bayanın üstesinden geldigimi düşünerek 🙈 yaşadığım o zevkli anların mutluluğu ile ayrıldım öncelike evinde cok güzel ağırlayan @Cansel Ulusoy bebegime ve beni kırmayıp bize eşlik eden ve evime kadar birakan @Ela Tas bebgime çok çok teşekkür ediyorum ikinizin yeri bende ayrı ♥️😘🥰🥰 umarım bu güzel anları bir kez daha yaşarız... cok uzun olduğunun farkındayım ama şunu eklemden gecemicem ister duo ister tek nasil bi program oluşturursanız oluşturun verdiğiniz kadarını alırsınız bu bahsettigim insana verilen deger bi partnere yaklaşım tarzınız uslubunuz ve kendinize gösterdiğiniz ozen ,özelikle karşınızdakinin bir insan olduğunu unutmayarak yaklaşırsanız kişisel hijyeninize özen gösterirseniz aynı sekilde de karşılık görürsünüz bu bahsettiğim sadece burasi için degil hayatımızın her alanında olması gereken bişey ... sıkılmadan okuduğunuz için teşekkür ederim hayattı tüm güzellikler sözlerin olsun sevgiyle kalın ✌
Paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık

Ela Tas Çevrimdışı
6 May 2017
50
297
Herkese merhaba sevgili forumdaşlar dilimin döndüğü kadarıyla dün yaşadığım muhteşem duo görüşmesini aktarmaya çalışacağım .. @Cansel Ulusoy ve @Ela Tas ile sayısız görüşme yapıp her iki pembiş ile yaşadığım unutulmaz anları daha yükseğe taşıma zamanının geldiğini düşündüm bu düşünceme bu iki izmir yıldızının birbiriyle tanışmaları arkadaş olmaları etkisi de var tabi .. önce cansel hanımla sonra da ela hanımla iletişime geçerek kendileri ile duo programı yapmak istediğimi iletim musaitlik durumlarına göre günü saati kararlaştırdık, için zaman geçmek bilmedi 😎 bir an önce gelsin istiyordum , ve o gün geldi ben biraz uzun yoldan geldiğim için daha erken çıktım yola sağolsun sevgili Ela beni alabilecegini ve birlikte canselle geçecegimizi söyleyerek büyük bi jest yaptı 😘😍 heyecan giderek artıyordu nasıl artmasın ki , @Cansel Ulusoy @Ela Tas bu iki muhteşem pembiş arasında olma düşüncesi bile yetiyordu 😊😊 keyifli bi yolculuktan sonra sevgili canselin evine vardık kendisi beni kırmayip evini bize açtığı için ayrıca teşekkür ediyorum, evi küçük şirin ve rahat edebileceginiz tarzda, iceri geçip sohbet muhabet ve bi kadeh alkolden sonra hadi oturmaya mı geldik diyip duşun yolunu gösterdiler bana daha neler gösterdiler neler 😊😋 gelelim güzel anlara iki sexi ve güzel bayan özenle seçilmiş sexi ateşli kombinleriyle karşıladılar😍😍 ateşli öpüşmeler,karşılıklı oraller, dirty talk ve zevk inlemeriyle geçen muşteşem bi seans bi an kalbim duracak gibi olsada toparlamyı bildim , her seans ayrı bi heyecan ayrı bi zevk ve hiç görmediğin tatmadığım pozisyonlarla geçti 🤭 @ela'nın bisexe açık olmasi @cansel in bua eşlik etmesi mest etti beni 😊bekledigimden daha güzel ve ateşli bi gece oluyordu ne olur bitmesin diye dua ediyordum içimden 😂😂 bu iki ateşli hatun bu işi gerçekten biliyor 😊 ateşleri ile yaktılar kül ettiler beni ama hiç şikayetçi değilim daha uzun halini ne zaman yaparım diye düşünüyorum 💪😎 kısacası hayatımda yaşadığım en ateşli geceydi ve bitmesini istemedim😔 bu deneyimi yaşayanlar bilir ve yaşayacak olanlarda görüp bana hak verecektir , daha anlatamadığım o kadar teday varki anca yaşayarak öğrenilir.. ve her gecenin bi sabahı her programında bi bitişi var tabi kendi adima bu iki harika bayanın üstesinden geldigimi düşünerek 🙈 yaşadığım o zevkli anların mutluluğu ile ayrıldım öncelike evinde cok güzel ağırlayan @Cansel Ulusoy bebegime ve beni kırmayıp bize eşlik eden ve evime kadar birakan @Ela Tas bebgime çok çok teşekkür ediyorum ikinizin yeri bende ayrı ♥️😘🥰🥰 umarım bu güzel anları bir kez daha yaşarız... cok uzun olduğunun farkındayım ama şunu eklemden gecemicem ister duo ister tek nasil bi program oluşturursanız oluşturun verdiğiniz kadarını alırsınız bu bahsettigim insana verilen deger bi partnere yaklaşım tarzınız uslubunuz ve kendinize gösterdiğiniz ozen ,özelikle karşınızdakinin bir insan olduğunu unutmayarak yaklaşırsanız kişisel hijyeninize özen gösterirseniz aynı sekilde de karşılık görürsünüz bu bahsettiğim sadece burasi için degil hayatımızın her alanında olması gereken bişey ... sıkılmadan okuduğunuz için teşekkür ederim hayattı tüm güzellikler sözlerin olsun sevgiyle kalın ✌
Biz tsk ederiz her anlamda bize güvenip kalbini dudaklarını ve sıcacık kollarını actın insan senınle oldugu zaman saatler okadar hızlıkı anltamam:) 🥰🥰🥰 güzel gece için tekrar tsk askom 🥰

bledd45 Çevrimdışı
25 Ara 2019
212
283
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Biz tsk ederiz her anlamda bize güvenip kalbini dudaklarını ve sıcacık kollarını actın insan senınle oldugu zaman saatler okadar hızlıkı anltamam:) 🥰🥰🥰 güzel gece için tekrar tsk askom 🥰
🌹🌹😍😘♥️♥️

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Canım benim ben senin kadar uzun yazamıyorum ama...bizim içinde seninle geçen güzel,harika, muhteşem bir görüşme oldu herşey okadar güzeldi ki @Ela Tas sen ve ben gerçekten çok güzel bir geceye görüşmeye imza attığımızı düşünüyorum 🥰 çünkü sevgi, saygı ve güven olduktan sonra herşey okadar güzel oluyor ki gerçekten bunu anlatmaya gerek yok bizi bu kadar güzel anlattığın için aklında güzel bir yerde iz bıraktığımız için ne mutlu bize 🥰valla bende o gecenin bitmesini istemedim İnanlı🤣🤭ama hep elâ'nın yüzünden 🤭🤭🥰yesmen yedi beni yaa sen bir yandan o biryandan dedim ne oluyor yaa 🤣🤣 ama benim için harika bir görüşmeydi iyiki gelmişsiniz misafirim olmuşsunuz 🥰daha çok güzel ve bol seksli Duo lara diyorum 😎😎🥰🥰🥰
🥰 Aslında ben sana herşey için teşekkür ederim 🥰 başımın üstünde yeriniz var herzaman kapım açık 🥰🥰benimde dilimin döndüğünce cevap vermeye çalıştım 💋💋herşey için tekrar teşekkür ederim 🥰 en kısa zamanda daha daha daha uzun gecelere güzel görüşmelerimize ikimizide kocaman öpüyorum ve çok ama çok seviyorum ❤️❤️❤️🥰🥰🥰
🙊Haa bu arada şunu yazmadan da gecemicem artık sigarın ateşimi yoksa bizim ateşimiz mi halıyı yakmış 🤣🤣🤣😎😎🙊🙊🙊🥰🥰🥰yeni halı aldım evime 🤣🤣🤣🤣
❤️❤️Bizi bukadar içten ve güzel anlattığın için sana çok teşekkür ederim Seviliyorsun ❤️❤️

bledd45 Çevrimdışı
25 Ara 2019
212
283
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Canım benim güzel dilekler hep karşılıklı senin misafirperverliğin çok güzeldi benimde unutamayacağım bi gece oldu seninle herşey zaten mükemmel oluyor bide @ela da olunca daha da bi güzel gecti walahi özledim umarım kısa sürede tekrarını yaparız 🥰♥️ halı içinde özür 😥 ama o anlarda heryer 🔥🔥🔥 aldı 😁😁 öpüyorum seni o güzel kalbinden iyi ki tanımışım iyi varsın bebeğim ♥️😍😘😘

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Canım benim güzel dilekler hep karşılıklı senin misafirperverliğin çok güzeldi benimde unutamayacağım bi gece oldu seninle herşey zaten mükemmel oluyor bide @ela da olunca daha da bi güzel gecti walahi özledim umarım kısa sürede tekrarını yaparız 🥰♥️ halı içinde özür 😥 ama o anlarda heryer 🔥🔥🔥 aldı 😁😁 öpüyorum seni o güzel kalbinden iyi ki tanımışım iyi varsın bebeğim ♥️😍😘😘
Evet herşey karşılıklı haklısın 🤗rica ederim biz sana herşey için teşekkür ederiz 🥰 daha en yakın zamanda daha güzelini yapmak için bekliyorum ☺️☺️ yok canım özüre hiç gerek yok yanan halı olsun sizden değerli mi...💋💋💋

Ayzekn

Normal Üye
5 May 2022
18
39
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Wowww muhteşem bi gece olmuş sevişmenize sağlık usta ben sahsen @ela hanimla görüşme yaptım ama @cansel hanimla daha görüşme nasip olmadı ama aklımda En kisa surede görüşmeyi düşünüyorum😍 ama ikisiyle bir arada olunca dayanılmaz olacak benimde aklımda olan bişey hele ki bayanlar bisex olunca offf diyorum ... guzel ve detaylı yaziniz icinde teşekkürler 👏👏

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar