Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Gecikmiş bir referans ve Cansel Hanım ile ilk görüşme

randomflw123

Normal Üye
29 Nis 2022
1
7
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar, forumun yeni üyelerindenim ve böyle bir hazineyi geç bulduğum için üzgünüm ama bundan sonrası için de çok heyecanlıyım. Bayramda İzmirde ve yalnız olmanın getirdiği rahatlıkla Cansel Hanım a yazdım. Kendisi çok kibar bir şekilde geri dönüş sağladı ve planladığımız saatte buluştuk. Muhteşem kıyafetiyle çok sıcak karşıladı beni. Ben direk olaya girmeyi çok sevmiyorum öncesinde sohbet olmazsa olmaz. Cansel Hanım hoş sohbeti ve ikramları ile sizi mest ediyor. Çok rahat ve cana yakın oluşu ile müthiş bir gfe deneyimi sunuyor. Baştan çıkaran kokusu ve güzelliği ile yatakta zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. Tekrar görüşmek dileğiyle sevgilerimi iletiyorum 😘

alex1010 Çevrimiçi
3 Ocak 2022
2,605
2,493
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar, forumun yeni üyelerindenim ve böyle bir hazineyi geç bulduğum için üzgünüm ama bundan sonrası için de çok heyecanlıyım. Bayramda İzmirde ve yalnız olmanın getirdiği rahatlıkla Cansel Hanım a yazdım. Kendisi çok kibar bir şekilde geri dönüş sağladı ve planladığımız saatte buluştuk. Muhteşem kıyafetiyle çok sıcak karşıladı beni. Ben direk olaya girmeyi çok sevmiyorum öncesinde sohbet olmazsa olmaz. Cansel Hanım hoş sohbeti ve ikramları ile sizi mest ediyor. Çok rahat ve cana yakın oluşu ile müthiş bir gfe deneyimi sunuyor. Baştan çıkaran kokusu ve güzelliği ile yatakta zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. Tekrar görüşmek dileğiyle sevgilerimi iletiyorum 😘
Paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Öncelikle foruma hoşgeldin tatlım keyifli yorumlar diliyorum 🥰 seni tanımak güzeldi benim içinde sen bayram şekeri gibi oldun iyiki tanıdım seni 😘hakira ve keyifli bir gün oldu benim içinde😘seni baştan çıkarmak benim için büyük bir keyifli herşey için teşekkür ederim 🥰 en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere hoşçakal ❤️❤️❤️ Bayram şekerim benim kocaman öpüyorum seni 💋💋💋 tekrar görüşmek üzere hoşçakal ❤️❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar