- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Nasıl bir anlatım olacak bu fıstığım
Sen öyle dur ben seni hep dinlerim sonra sen beni dinlersin
Yola çıktım geliyorum
Uygulamalı olarak canımNasıl bir anlatım olacak bu fıstığımuygulamalı zannımca yıldızların altında birde waawww
![]()
Tamam seni bekliyorum bebeğimSen öyle dur ben seni hep dinlerim sonra sen beni dinlersin![]()
Sen gel yanima başima anlatacaklarim war
İzmir daha güzel sen gel...benimde sana anlatıcaklarım varSen gel yanima başima anlatacaklarim war![]()
Dur ben önce o ayakkabıları bi çıkartayım bi sakatlık çıkmasın da
Buyur gel bebeğim kapım açıkYola çıktım geliyorum
Kaybettiğim bebeğim buldum
Ahhh ahhh @Cansel Ulusoy kalp var şeker var bende biliyorsun ❤![]()
Yok yaaa ben konuşuruz diye düşünmüştümbu sekilde pek konusabilecegimi sanmiyorum![]()
Tamam canım çağırıyorum seniHiç sanmam. Sen bu şekilde beni çağır, konuşmamaya geçemeyebiliriz.![]()
Evet haklısın canım topuklular fazlalık sankiTopukluları çekelim aradan lütfen bişe denemek istiyorum![]()
Yaaa senin ne zorun var benim ayakkabılarımlaDur ben önce o ayakkabıları bi çıkartayım bi sakatlık çıkmasın daşimdi göz göze ten tene seni can kulağım ile Dinliyor ve hasret kalıyorum sana
![]()
Evet çok fazlaaaa hemdeçok heyecanlı konular anlaşılan anlatacakların prenses
Sen gel İzmir'e bence benimde sana anlatacaklarım varSen gel yanima başima anlatacaklarim war![]()
Anlat Cansel hanım ne olacak bu Galatasarayın hali
Senden tik oluştu o güzel ayaklarını görelim daYaaa senin ne zorun var benim ayakkabılarımlaneyse tamam tamam çıkaralım bakalım
![]()
Uygulama olmazsa zaten anlatamamUygulamalı olarak anlatıcaksan geleyim![]()
Çok üzülüyorum bir Galatasaraylı olarak durumlar vahimAnlat Cansel hanım ne olacak bu Galatasarayın hali![]()
Anlat Cansel hanım ne olacak bu Galatasarayın hali![]()
Teşekkür ederimBune güzel bi manzara böyle cansel hanımen kisa zamanda yakından seyretmek isterim
![]()
Tamam bir ayak fotosu özel olarak atıcamSenden tik oluştu o güzel ayaklarını görelim daayıp ayıp
OlaaaaarrrrrrSen gel İzmir'e bence benimde sana anlatacaklarım var![]()
Teşekkür ederimne zaman isterseniz beklerim
![]()
Çok teşekkür ederim bende sizinle tanışmak isterimForumda ilk olarak seni tanımak isterim
![]()
İstanbul da olsaydınız hergun sizinle görüşmek isterdim
Bekliyorum canım hadi gelkoşarak gelirim hemde yanına yanı başına
Sabaha kadar uyuya kalabiliriz anlatırkensabaha kadar dinlerim![]()
Kahve de içerizMuhabbeti sonra kahve içerken yapsak diyorum bebekkkk...
Şimdi başlıyorum anlatmayaçok fena sen anlat biz dinleyelimm
anlat tabi ne dinlenirsin amaaaŞimdi başlıyorum anlatmaya![]()
En kısa zaman en güzel gecede anlamak dileğiyleanlat tabi ne dinlenirsin amaaa
hemen ama tane tane olsunŞimdi başlıyorum anlatmaya![]()
tabiki bizde güzel güzel anlayalımmm dimi kanımıza işleTamam tane tane güzel güzel![]()
İnce ince işlicem en güzel renklerletabiki bizde güzel güzel anlayalımmm dimi kanımıza işle
Anlat Anlat Ben Dinlerim diye bir şarkı vardı o aklıma geldi
Alâh alahhh hangi şarkı bu hiç duymadımAnlat Anlat Ben Dinlerim diye bir şarkı vardı o aklıma geldi![]()
Alâh alahhh hangi şarkı bu hiç duymadım![]()
Bu duruş ve vuruş nasıl olmalı acep
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!