- 21 Tem 2019
- 142
- 408
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Kendisini mavi kuşlu siteden beri takip ediyordum ilk gördüğüm zamandan beri içimde bi kipirdanma olmuştu bundan 5 6 ay önceydi sanırım işim dolayısıyla yurtdisindaydim yani görüşme şansım olmamıştı geçenlerde siteye baktığımda tesadüfen onu görünce şaşırmak la sevinme arası bi gitgel oldu tabi hemen tanıtım konusunu okumalar Resimlere bakmalar vs önceden de resimlerini görmeme rağmen
içimdeki hoş kıpırtı devam ediyordu arasira kuşlu siteden karşılıklı like lar bi iki güzel sözcükle birbirimize biseyler yazmıştık zaten bu sitede görmem sanki kapı komşum olmuş hissi yarattı bende
ilk zamanlar otelde görüşme yapıyordu bende bu pandemi sürecini 6 7 ay gibi gemide karantina da sağlıklı ama zor bi şekilde geçirdiğim için hâlâ ev in dışında olan görüşmelere sıcak bakmıyorum derken bi gün tatlı kivircik Ceylin ev görüşmelerine basliycanin müjdesini vermişti işte budur şanslı günüm deyip telefona sarıldım çeşitli yazismalardan sonra görüşeceğimiz günü kararlaştırdık tabi bi heycan basti, nasil birisi görüşme nasil olucak, evi nerde derken o gün geldi yol bitmedi bi türlü (tabi artık Anadolu yakasında oturuyorum) gecikmeli olarak randevuya yetiştim eve ulaştım kapi açıldı içeri girdim bende heycan tavan yaptı kapi kapandi onu gördüm yeşil gözler, güzel bi gülümseme, doğallık, kivircik saçlar, içimi ısıtan bi ses tonu off doğru yerdeyim dedim hoșgeldin deyip sarıldı teşekkürler diyip
bi bardak su istedim
öncelikle, Ceylin de rahatıma bakmami söyledi koltuğa geçip oturdum biseyler hazırlarken onu izledim büyük bir keyif... Daha sonra gelip oturdu ve sohbet etmeye başladık tabiki ben onu suzuyorum karşılıklı gülümsedik konuşmaya devam ettik bende ona yakınlaşmaya başlayıp onun çekim alanına giriyordum ten uyumumuz gayet güzel di dokunma, öpüşme derken heycan yine tavan yaptı elimden tutup diğer odaya geçtik kendimi onun yonlendirmelerine bıraktım muhteşem saatler geçirdim birbirimizi keşfe çıkmış gibiydik kokusu ve teni beni benden aldı devamında bildiğimiz ve bilmediğimiz pozisyonları denedik 2 saatlik görüşme doludolu geçti öpüşmesi oral i yataktaki performansı herseyi dört dörtlük aranızda ten uyumu olduysa çok güzel bir gün geçireceğiniz aşikar, bana 2 saat yetmedi gibi geldi herșey tavan yapınca durdurak olmuyor tabi onunlayken saat kavramını unutabiliyorsunuz kendinizi kaptırıp gidiyorsunuz herșeyiyle beni mutlu eden bi gün geçirdim kendisi kişilik olarak ta oturaklı, kendini yetiştirmiş zarif bir bayan" ona daha önceden tanissaydik peşini birakmazdim" diye de yarı gerçek yarı latife bi cümle söyledim. onunla tanıştığım için kendimi şanslı görüyorum ve teşekkür ediyorum ayırdığı zaman için ilerleyen zamanlarda görüşmek dileğiyle öpüyorum seni Ceylin... sürc ü lisan ettiysem affola bu yaziyi zamanında yazamadığım için kusura bakma yaşadıklarımı paylaşmayı pek sevmiyorum benimle gorusenler az çok bilir bu forumdaki pembe ler tarafından bazen hoş karşılamıyor ama görüştüğüm her insanın bendeki yeri ayrı zaten herkesin yeterince referansı olduğunu düşünüyorum bazende zaman bulamadığım için es geçiyorum bu vesileyle diğerlerinden de özür dilerim bu konuda bencillik yapıyorum sanırım ayrıca buraya kadar sıkılmadan okuyan forumdaslarima teşekkür ediyorum hepinizi seviyorum