- 24 Eki 2023
- 2
- 19
- 28
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Ceylin hanımla bugün 11’de 2 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik. Eve girdiğimde karşımda fotoğraflardakinden bile daha güzel bir melek çıkınca şaşkınlığımı gizleyemedim. Gidene kadar kaç kere övgüde bulundum, hatırlamıyorum. Özellikleri gözleri çok güzel. Bana ikramları hazırlarken kısa elbisesinin taçlandırdığı mükemmel bacaklarını izlemek beni ayrı moda soktu. Kısa bir banyoya gidip geldiğimde beni yatak odasında yüzüstü uzanmış o mükemmel kalçaları ve bacakları ile karşıladığını gördüm. İşte o an ayarlarımı kaybettiğimi anladım. Bir anda kendimi masaj yaparken buluverdim.
Öpüşmeye başladığımızda ise işte dedim, sonunda gerçekten hissederek öpüşen bir kadın… Size gerçekten sevgilinizmiş gibi hissettiriyor dostlar. Asla aceleye getirmiyor hiçbir şeyi ve kendisi de zevk aldığını size yansıtıyor. Öyle bir uyum yakaladık ki görüşmenin yüzde doksanı yatakta geçti diyebilirim.
Sanırım müdavimi olacağım kadını buldum dostlar. Ceylin’i tavsiye etmiyorum, kesinlikle gidin diyorum; sakın kaçırmayın bu pembişi.