Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
paylaşim icin teşekkürlerSonunda tatlı kıvırcığım ile tanışma fırsatı buldum. O kadar sıcak kanlı,hoş sohbet ki hemen büyüsüne kapıldım. Bugün hiç bitmesin istedim. Bana yaşattığın bu güzel gün için sonsuz teşekkürler tatlı kıvırcığım![]()
Kısa paylaşım için teşekkürlerSonunda tatlı kıvırcığım ile tanışma fırsatı buldum. O kadar sıcak kanlı,hoş sohbet ki hemen büyüsüne kapıldım. Bugün hiç bitmesin istedim. Bana yaşattığın bu güzel gün için sonsuz teşekkürler tatlı kıvırcığım![]()
İyi ki de tanışmışım tatlım.Sonunda tatlı kıvırcığım ile tanışma fırsatı buldum. O kadar sıcak kanlı,hoş sohbet ki hemen büyüsüne kapıldım. Bugün hiç bitmesin istedim. Bana yaşattığın bu güzel gün için sonsuz teşekkürler tatlı kıvırcığım![]()
Sevişmenize sağlık.Sonunda tatlı kıvırcığım ile tanışma fırsatı buldum. O kadar sıcak kanlı,hoş sohbet ki hemen büyüsüne kapıldım. Bugün hiç bitmesin istedim. Bana yaşattığın bu güzel gün için sonsuz teşekkürler tatlı kıvırcığım![]()
Benim tatlı kıvırcığım senin ile olan her saniye çok kıymetli benim ile görüşmeyi kabul ettiğinde beni çok mutlu ettinİyi ki de tanışmışım tatlım.Çok sıcak ve keyifli saatlerdi.
Bende gün hiç bitmesin istemiştim ama bitiyor işte.🥹 Ben teşekkür ederim bebeğim.
Bir daha görüşmeyi çok isterim.
![]()
Tekrardan görüşene kadar kendine çok ama çok iyi bak tatlım.
🫶
Hoşçakal kuzum.
🫶
🫦🫦
🫠🫠
![]()
Yaşatanın ve yaşayanın yüreğine sağlıkSonunda tatlı kıvırcığım ile tanışma fırsatı buldum. O kadar sıcak kanlı,hoş sohbet ki hemen büyüsüne kapıldım. Bugün hiç bitmesin istedim. Bana yaşattığın bu güzel gün için sonsuz teşekkürler tatlı kıvırcığım![]()
Ne demek kuzum benim.Benim tatlı kıvırcığım senin ile olan her saniye çok kıymetli benim ile görüşmeyi kabul ettiğinde beni çok mutlu ettinkendine iyi bak kıvırcığım görüşmek üzere
![]()
İkinci gorusmemizi sabırsızlıkla bekliyorum tatlı kıvırcığımNe demek kuzum benim.Ben çok teşekkür ederim.
Görüşmek üzere kuzum.
![]()
Bende kuzumİkinci gorusmemizi sabırsızlıkla bekliyorum tatlı kıvırcığım![]()
Misafirinden daha fazla kelime ve beğeni sunabilen bir hatunİyi ki de tanışmışım tatlım.Çok sıcak ve keyifli saatlerdi.
Bende gün hiç bitmesin istemiştim ama bitiyor işte.🥹 Ben teşekkür ederim bebeğim.
Bir daha görüşmeyi çok isterim.
![]()
Tekrardan görüşene kadar kendine çok ama çok iyi bak tatlım.
🫶
Hoşçakal kuzum.
🫶
🫦🫦
🫠🫠
![]()
çok teşekkür ederim balımMisafirinden daha fazla kelime ve beğeni sunabilen bir hatun... Sana merağım artıyor güzellik
![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!