Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme GFE Ruhunun Vücut Bulmuş Hali

hardboy81

Normal Üye
2 Mar 2012
11
101
Cinsiyetiniz nedir?
Cansel ile geçen perşembe tanışma imkanımız oldu.

Daha önceden paylaşımlarını ve hakkında yazılan referansları İstanbul'da iken okuyordum. Bir sebep ile İzmir'e gelince şansımı deneyeyim dedim. Biraz geç bir saat olmasına rağmen beni kırmadı sağolsun.

Balçova baya uzak bir lokasyonmuş. Geç saat olmasına rağmen Bornova'dan yarım saatte varabildim. Az daha geç kalıyordum :)

Evin konumu kolay. Park sorunu nerede ise yok. Rahat buldum.

Cansel resimlerde görülenden çok daha güzel. Özellikle vücut hatları.

Kısa bir sohbetten sonra yatak odasına geçtik.

Normalde yaptığım görüşmelerde pek öpüşmem. Fakat Cansel'in güzelliği karşısında bir anda kendimi duduklarında buldum.

Öpüşmeler eşliğinde yavaş yavaş üzerimi çıkardı. Yaptığı dokunuşlar kanımı kaynatmaya yetti.

Özellikle göğüsleri çok hoşuma gitti. Ufak gözükmesine rağmen avucunuzu çok güzel dolduruyor ve gayet dikler. Kalçalar yusyuvarlak. Ayak üstü dokunmadığım nokta kalmadı sanırım.

Hadi yat bakalım demesi ile uzandım yatağa. Öpüşmelerin eşliğinde boynumdan göğüs uçlarıma ve yavaş yavaş aşağıya kadar indi.

Dedim dur :) Daha benim işim var diyip bu sefer ben başladım boynundan aşağılara doğru inmeye.

Vücudu o kadar güzel ve hatlar yuvarlak ki, öpmeyi hiç bırakmak istemiyorsunuz. Özellikle göğüsleri ve kalçaları beni benden aldı :) Kaç dakika öptüm hatırlamıyorum bile :)

Sevişmemiz esnasında öpüşmeyi hiç bırakmadık nerede ise.

Partnerine çok güzel uyum sağlıyor ve hiç kaprisi yok. Orama dokunma, buramı elleme demiyor. Mutlu etmek için elinden geleni yapıyor.

Mutlu sona ulaştıktan sonra yatakta yığılıp kaldım. Sağolsun kendisi koynuma uzandı ve muhabbet etmeye başladı. Arada öptü falan. Genelde diğer partnerler yataktan ayrılıp banyoyu hazırlar. Kız arkadaşım gibi yanıma uzanması çok hoşma gitti. :)

Banyoda beyaz ışık mevcut. Bunu neden söylüyorum? :) Kendisi saç kurutma makinası bırakmaya geldiğinde teninin ne kadar beyaz olduğunu farkettim. Beyaz tene karşı ap ayrı bir zafım var ve o ana kadar loş ışıktan farkedememişim. Bilginiz olsun.

Ayrılık vakti geldiğinde kapıdan çıkarken çok güzel bir öpücük verdi ve 5 sn kadar içtenlikle sarıldı. Bu da dikkatimi çeken güzel bir ayrıntı oldu.

Benim için çok güzel ve keyifli bir buluşma oldu. İzmir'e geldiğim ilk fırsatta yine kendisini rahatsız etmeyi kesinlikle düşünüyorum. Herşey için çok teşekkürler Cansel.

Selvet Çevrimdışı
4 Nis 2022
94
74
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler fikir edinmek adına güzel bir referans iki tarafada teşekkürler

atasff Çevrimdışı
29 Haz 2022
106
278
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler, Cansel Candir görüşmelere doyulmuyor saatler saniye misali yanında...

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Daha önceden paylaşımlarını ve hakkında yazılan referansları İstanbul'da iken okuyordum. Bir sebep ile İzmir'e gelince şansımı deneyeyim dedim. Biraz geç bir saat olmasına rağmen beni kırmadı sağolsun.

Balçova baya uzak bir lokasyonmuş. Geç saat olmasına rağmen Bornova'dan yarım saatte varabildim. Az daha geç kalıyordum :)

Normalde yaptığım görüşmelerde pek öpüşmem. Fakat Cansel'in güzelliği karşısında bir anda kendimi duduklarında buldum.

Öpüşmeler eşliğinde yavaş yavaş üzerimi çıkardı. Yaptığı dokunuşlar kanımı kaynatmaya yetti.

Özellikle göğüsleri çok hoşuma gitti. Ufak gözükmesine rağmen avucunuzu çok güzel dolduruyor ve gayet dikler. Kalçalar yusyuvarlak. Ayak üstü dokunmadığım nokta kalmadı sanırım.

Hadi yat bakalım demesi ile uzandım yatağa. Öpüşmelerin eşliğinde boynumdan göğüs uçlarıma ve yavaş yavaş aşağıya kadar indi.

Dedim dur :) Daha benim işim var diyip bu sefer ben başladım boynundan aşağılara doğru inmeye.

Vücudu o kadar güzel ve hatlar yuvarlak ki, öpmeyi hiç bırakmak istemiyorsunuz. Özellikle göğüsleri ve kalçaları beni benden aldı :) Kaç dakika öptüm hatırlamıyorum bile :)

Partnerine çok güzel uyum sağlıyor ve hiç kaprisi yok. Orama dokunma, buramı elleme demiyor. Mutlu etmek için elinden geleni yapıyor.

Mutlu sona ulaştıktan sonra yatakta yığılıp kaldım. Sağolsun kendisi koynuma uzandı ve muhabbet etmeye başladı. Arada öptü falan. Genelde diğer partnerler yataktan ayrılıp banyoyu hazırlar. Kız arkadaşım gibi yanıma uzanması çok hoşma gitti. :)

Banyoda beyaz ışık mevcut. Bunu neden söylüyorum? :) Kendisi saç kurutma makinası bırakmaya geldiğinde teninin ne kadar beyaz olduğunu farkettim. Beyaz tene karşı ap ayrı bir zafım var ve o ana kadar loş ışıktan farkedememişim. Bilginiz olsun.

Ayrılık vakti geldiğinde kapıdan çıkarken çok güzel bir öpücük verdi ve 5 sn kadar içtenlikle sarıldı. Bu da dikkatimi çeken güzel bir ayrıntı oldu.

Benim için çok güzel ve keyifli bir buluşma oldu. İzmir'e geldiğim ilk fırsatta yine kendisini rahatsız etmeyi kesinlikle düşünüyorum. Herşey için çok teşekkürler Cansel.
Öncelikle geç cevap için özür dilerim 🙏
🥰Senin gibi kibar ve tatlı bir misafir ed edilir mi hiç 🤗 İstanbul'da refersanları okuyup İzmir'e yolun düşünce kapımı çaldığın için teşekkür ederim 🤗 seni tanımak ve misafir etmek çok keyifliydi 🥰 çok güzel ve harika görüşme oldu benim içinde senin kadar uzun yazamam belki ama bende içimden geldiği gibi yazmak istedim 🥰🥰 umarım beğenirsin seni mutlu edebildiysem ki tabiki bu karşılıklı benim için çok güzel bir duygu 🥰🤗umarım İstanbul'da yine referanslarımı okumaya devam edersin ☺️😎
😁Demekki banyoya gelmesem tenimin rengini goremicektin😁🤭ozaman iyiki havluyu getirmişim🤭🤭🥰🤣evet fark ettim havluyu verirken söyleyince bende şaşırdım demekki yatak odasındaki ışık seni pek etki etmemiş 😁😁beyaz tenimi beğendiğin için teşekkür ederim 🤗🤗benim içinde çok güzel bir görüşme oldu sohpet harikaydı 🥰rica ederim ben sana herşey için teşekkür ederim umarım en kısa zamanda tekrar İzmir'e yolun düşer ve kapımı çalarsın görüşmek üzere hoşçakal kocaman öpüyorum seni 💋💋💋💋senin verdiğin rahatsızlık değildir güzel bir görüşmedir 😉😉😉💋💋

alex1010 Çevrimiçi
3 Ocak 2022
2,598
2,484
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Güzel referans için teşekkürler sevişmenize sağlık

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar