Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Görüşmek için çok beklemişim

kraltaylor Çevrimdışı

kraltaylor

Normal Üye
21 Eki 2009
26
41
Cinsiyetiniz nedir?
Ceylin hanımla iletişim çok kolaydı, hızlı bir şekilde randevu ayarladık ve dünya ticaret merkezine yakın bi otelde görüşmek için plan yaptık. Planladığımız saatte tam vaktinde gelmişti:) gördüğüm anda fotoğraflarına bakınca görülenden çok daha öte bi güzellik olduğunu farkettim. Ama çok dikkat arkadaşlar samimiyeti, iletişimi ama önemlisi bakışlarıyla hipnoz ederek, özel anlarda da son darbeyi vurup sizi diğer boyuttaki evrene gönderebilir:)) çok güzel, ama çok seksi bir kadınla tanışmak insanı özel hissetiriyo. Zaman akıp geçiyo yanında, farketmiyosunuz bile. Umarım en yakın zamanda tekrar görüşme fırsatımız olur. Herşey için tşk ederim ceylincim;)

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
2,600
2,487
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ceylin hanımla iletişim çok kolaydı, hızlı bir şekilde randevu ayarladık ve dünya ticaret merkezine yakın bi otelde görüşmek için plan yaptık. Planladığımız saatte tam vaktinde gelmişti:) gördüğüm anda fotoğraflarına bakınca görülenden çok daha öte bi güzellik olduğunu farkettim. Ama çok dikkat arkadaşlar samimiyeti, iletişimi ama önemlisi bakışlarıyla hipnoz ederek, özel anlarda da son darbeyi vurup sizi diğer boyuttaki evrene gönderebilir:)) çok güzel, ama çok seksi bir kadınla tanışmak insanı özel hissetiriyo. Zaman akıp geçiyo yanında, farketmiyosunuz bile. Umarım en yakın zamanda tekrar görüşme fırsatımız olur. Herşey için tşk ederim ceylincim;)
Referans için teşekkürler sevişmenize sağlık

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhaba bebeğim.Ne istediğini bilen biri olunca iletişim çok kolay olur senin dediğin gibi 🤗🤗🤗🤗.Tam vaktinde olmaya gayret ediyorum balım.Her zaman olamasam da 🤭🤭🤭.Ya güzel sözlerin ve iltifatların için çok teşekkür ederim bitanem .O senin tatlılığın 🤗🤗🤗🤗.Herşey karşılıklı bitanem 😘 🙏.Sende çok tatlı samimi ve hoş bir beyefendisin.Bende seninle çok keyifli vakit geçirdim 🤭🤗😘🤗💋.Sende çok özel hissettirdin kendimi bana birtanem 🤭😘.Seni tanıdığıma çok memnun oldum balım .Çok teşekkür ederim herşey için .Her zaman beklerim balım .Ne zaman görüşmek istersen.Kendine çok iyi bak balım . Seviliyorsun 🤗💋🤭🤭🤗❤️😍♥️♥️♥️🙈🙈🙈🙈😘🤭🤭🌷🌺❤️🤗🙏😍😍♥️😘😍🤭♥️😍♥️♥️😍♥️🙈🙈♥️😍❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar