- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Günaydın fıstığım. Seni nasıl rahat bırakıyorlar bu şekilde anlamıyorumSeninle olunca her yer rahat.
En güzel rahatlıkta seninle aynı yatakta uzanıp beraber vakit geçirilen zamanlar Günaydın İzmir'in Güneşi
Dikkat et kıymık batacak...
Seninle olunca da her yer bana rahatSeninle olunca her yer rahat.
Tünaydın fındığımGünaydın fıstığım. Seni nasıl rahat bırakıyorlar bu şekilde anlamıyorum![]()
Bende bunu yapmaya bayılıyorum işteSabah sabah böyle yapma dayanamıyorum
Teşekkürler bebeğim sanadagünaydın cansel hanım mutlu birgün geçirmenizi diliyorum
Yatak rahattırda öbürü ?
mükemmelik abidesi resmen
Günaydın
Sizede günaydın![]()
Sizede günaydın çiçek için teşekkür ederimgünaydın Cansel Hanım![]()
Teşekkürler bebeğim sanada günaydın yerim seniGünaydın bebeğimsen yanımda olunca her yer rahat zaten
![]()
Sen o rahatlıkta ki zamanı özledinEn güzel rahatlıkta seninle aynı yatakta uzanıp beraber vakit geçirilen zamanlar Günaydın İzmir'in Güneşi
Yok batmaz...merak etme...çok güzel cila yapmışlarDikkat et kıymık batacak...
Öbürü yataktan dağa rahat emin olabilirsin gerçi çok uzun zaman rahat olmayabilirYatak rahattırda öbürü ?![]()
Ben çok rahatım evetSen rahatsında senin yanında rahat durulmaz ama![]()
Bende seni sabah kahvaltısı olarakTeşekkürler bebeğim sanada günaydın yerim seni![]()
Öbürü yataktan dağa rahat emin olabilirsin gerçi çok uzun zaman rahat olmayabilir![]()
Yatak üstünden masaüstüne geçiş yapmışsın bebekk, laptop olursun bak ben sana söyliyim, bu gidiş gidiş değil.
Sabah kahvaltısında ne olarak yemek istersin beni...Bende seni sabah kahvaltısı olarak![]()
Ne yapayım yalan mı söyleyim şimdi sonuçta tahta yani bir yerden sonra bir yerlerim açıyor olabilir
Bence hiç rahat değilsiniz bundan adım gibi eminimgünaydınbiz rahatmıyız acaba bu fotoya boyle baka kalmışken
![]()
Benim gibi leptopu kim istemez ki bebekkkYatak üstünden masaüstüne geçiş yapmışsın bebekk, laptop olursun bak ben sana söyliyim, bu gidiş gidiş değil.. Harika görünüyorsun. Yimelik.
Bal buuuu her derde deva...
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!