- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Günaydın pembiş fıstığım seksiliğinle yakıyorsun yine ayna kırılmasın dikkat et canımcımmm
Günaydın bebeğimGünaydın...
güne pempiş pempiş başlayalım
![]()
Günaydın içimizi ısıtan sabah güneşiGünaydın...
![]()
Günaydın PrensesGünaydın...
![]()
Günaydın Cansel hanımGünaydın...
![]()
Günaydın canım çok teşekkür ederimgünaydın cansel hanım güzel mutlu bir hafta sonu geçirmenizi diliyorum canım benim
Günaydın güzel kalpli bebişimGünaydın pembiş fıstığım seksiliğinle yakıyorsun yine ayna kırılmasın dikkat et canımcımmm![]()
Günaydın bu güzel mavişeeeegünaydın bu güzel bembişe ama
Offff yine miii yaaaGünaydın bebeğimyine aklımı başından aldın ama
![]()
Günaydın yavrumGünaydın içimizi ısıtan sabah güneşi![]()
Günaydın canım benimgunaydin prenses gunumuzu aydinlattin![]()
En az senin kadar güzel ve tatlıyım ballı lokmam benimCumartesi kadar güzelsin yine.![]()
Günaydın canımGünaydın Cansel hanımpembe çok yakışmış size gerçi size herşey yakışıyorda
Rica ederim ben teşekkür ederimOy oybukadarmi mütevazı olunur İzmir güzeli cvp verdiniz için benim yorumlara size çok teşekkür ediyorum cekicez galiba birbirimizi öyle gözüküyor ama neden uzaksın bana
![]()
Evet İstanbul planım var ama tarih belli değilAh İstanbul varmı yolcusu olan![]()
Hahaaa dikkat edin ip kopmasınNasıl iple çekiyorum bir bilsen temmuz gibi olur![]()
Bütün renkler sende anlam kazanmaya başladı amaGünaydın...
![]()
Denizleri değil yoları aşıp gelirimsağlama bağladım istersen denizleri aşta gel haber bekliyorum Kısmet olursa
Bu gidişle bütün renkleri ben sevdircem sizeBütün renkler sende anlam kazanmaya başladı ama![]()
Seni sevince renkleride sever oluyoruz ki senleBu gidişle bütün renkleri ben sevdircem size![]()
Ne kadar güzel bir masal bu böyleBir gün bir pembiş, pembiş giymiş gitmiş foto çekmiş, bunu gören bir maviş bunu çok beğenmiş. Sonra karar vermiş ve kendine hafta sonuna doğru İzmir’e yürü demiş…
Bu güzellik yazdırıyor valla bir şeyler![]()
Teşekkür ederim bebeğimHer zamanki gibi büyüleyicisin prenses
Çok teşekkür ederim çok naziksinizSeni sevince renkleride sever oluyoruz ki senle![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!