- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Her harikasin dedigimde bilki daha harikasin.
Buyrun benim...fizik kurallarini yikan guzellik gunaydin![]()
Teşekkür ederimgüzel bir başlangıç bu![]()
Olur canım ne zaman istersenBu ayrıcalığı bende yaşamak istiyorum ❤
Herzaman daha da harika olayım ozamanHer harikasin dedigimde bilki daha harikasin.![]()
![]()
Yılın Her Ay'ının Her Ay'ın Her Gününün Her Gün'ün Saatinin Her Saatin Her Dakikasında Seninle Olmak Ayrıcalıktır.
Yer çekimini dahi alt üst eden bir kara melek❤⚘⚘ sabah senin yanında olmak paha bicilemez
Çok mersiBi insana giydiği herşey mi yakışır
Günaydın şair...( çapkın çocuk)Yılın Her Ay'ının Her Ay'ın Her Gününün Her Gün'ün Saatinin Her Saatin Her Dakikasında Seninle Olmak Ayrıcalıktır.
Günaydın Beyaz Melek
Alt üstt etmek benim işim bebeğimYer çekimini dahi alt üst eden bir kara melek❤⚘⚘ sabah senin yanında olmak paha bicilemez![]()
Ediyorsun zaten bebeğim bir gün kalpten gidicem sayende❤Alt üstt etmek benim işim bebeğimteşekkürler
![]()
Teşekkürler bebeğimEdiyorsun zaten bebeğim bir gün kalpten gidicem sayende❤![]()
Olur tabiki neden olmasınbanada nasip olur birgün cansel hanımla güne başlamak yada sabahlamak
Aaa canım ben bunu yorumsuz nasıl atlamışım. Güne fıstık yiyerek başlamak enerji verir bana.
İnşallah bir gün olursunuzkeşke bu ayrıcalığa sahip olabilsek...
Sıra gelmemiştir bebeğimAaa canım ben bunu yorumsuz nasıl atlamışım. Güne fıstık yiyerek başlamak enerji verir bana.![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!