Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Güzel Bir Cumartesi

Redkit Çevrimdışı

Redkit

Normal Üye
30 Mar 2017
40
54
Cansel hanımı uzun zamandır takip ediyorum. Fiziği ve güzelliğine diyecek yok resimleri zaten orijinal güzeller güzeli bir izmir pembişi.
Buluşma zamanı ben metroda olduğum için iletişimimiz kesildi ekildiğini düşünmüş ve biraz üzülmüş verdiğim referanslardan @Masöz Ezgi hanım ile iletişime geçmiş ezgi hanımdan aldığı referans ile biraz rahatlamış zaten ben metrodan çıkınca herşey yoluna girdi. Güzel zaman geçirdik kendisine teşekkür ediyorum.

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
7,227
5,853
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cansel hanımı uzun zamandır takip ediyorum. Fiziği ve güzelliğine diyecek yok resimleri zaten orijinal güzeller güzeli bir izmir pembişi.
Buluşma zamanı ben metroda olduğum için iletişimimiz kesildi ekildiğini düşünmüş ve biraz üzülmüş verdiğim referanslardan @Masöz Ezgi hanım ile iletişime geçmiş ezgi hanımdan aldığı referans ile biraz rahatlamış zaten ben metrodan çıkınca herşey yoluna girdi. Güzel zaman geçirdik kendisine teşekkür ediyorum.
paylaşim icin teşekkürler

Krdnzz Çevrimdışı
17 Ocak 2022
346
491
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Eger telefonun cekmeyecegi bir yerde bulunacaksam pembişe haber veriyorum ki yanlis anlasilmalar yasanmasin. Sevismenize saglik

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Takip için teşekkür ederim 🤗 güzel düşüncelerin ve harika yorumun içinde seni kocaman öpüyorum 💋💋 evet yaaa sorma tek tık olunca Ezgi'ye sormak zorunda kaldım kusura bakma 🙏 zaten gelincede söyledim anlattım 🤣🤣🥰🥰 çünkü bizde size yplan yapıyoruz oyüzden biraz üzülmüştüm ama tam o sırada bir yazı geldi iyiki geldi hoşgeldin 💋💋💋 herşey için tekrar teşekkür ederim harika bir beyle tanıştım en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere hoşçakal ❤️❤️ benim için de çok güzel bir gündü öpüyorum seni 💋💋💋💋

İhsan Baysal Çevrimdışı
24 Eki 2022
119
159
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Şu dünyada ne şanslı insanlar var😊
Paylaşım için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar