Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Güzel bir kadın tanıdım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Barisisa1903

Normal Üye
25 Haz 2022
2
11
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ceylin Hanım ile askere gitmeden önce iletişime geçtim. Güzelce kolay bir şekilde bir program ayarladık. Daha önce yaşadığım kötü deneyimi saymazsam benim ilk görüşmem diyebilirim bu yüzden oldukça stresli ve çekingen olmama rağmen Ceylin Hanım yaklaşımıyla oldukça beni rahatlattı. Kendisi hem fizik olarak hem yüz güzelliği olarak 10/10 bir güzelliğe sahip ve gerçekten çok sıcak kanlı bir insan. Kendisini tanıdığım için mutluyum böylesine güzel bir kadınla geçirilen zaman gerçekten çok kıymetli ve değerli tek bir yerde hoşuna gitmeyecek bir hareket yaptım kendisinden bunun için tekrar özür diliyorum :) Tekrardan vakit ayırdığı için teşekkür ediyorum umarım en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle. :) Umarım beni hatırlamışsındır kalbinden öptüm güzel kadın.

Thata Çevrimdışı
11 Haz 2019
974
684
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ceylin Hanım ile askere gitmeden önce iletişime geçtim. Güzelce kolay bir şekilde bir program ayarladık. Daha önce yaşadığım kötü deneyimi saymazsam benim ilk görüşmem diyebilirim bu yüzden oldukça stresli ve çekingen olmama rağmen Ceylin Hanım yaklaşımıyla oldukça beni rahatlattı. Kendisi hem fizik olarak hem yüz güzelliği olarak 10/10 bir güzelliğe sahip ve gerçekten çok sıcak kanlı bir insan. Kendisini tanıdığım için mutluyum böylesine güzel bir kadınla geçirilen zaman gerçekten çok kıymetli ve değerli tek bir yerde hoşuna gitmeyecek bir hareket yaptım kendisinden bunun için tekrar özür diliyorum :) Tekrardan vakit ayırdığı için teşekkür ediyorum umarım en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle. :) Umarım beni hatırlamışsındır kalbinden öptüm güzel kadın.
Paylaşım için teşekkürler 🤩

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
7,228
5,854
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşim icin teşekkürler

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Öncelikle çok teşekkür ederim tatlım kalemine sağlık.🙏🏻💋💋
Seni rahatlatabilmiş olmama çok sevindim balım.🍯🍯
İnsanı yücelten övgülerin için ayrıyetten çok teşekkür ederim tatlım.😍🥰🥰
Yanımda rahat ve huzurlu hissetmeniz için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum.😌😌
Ve görüyorum ki işe de yaramış.💓💓💖
Eminim ki sende çok tatlı bir beyefendisindir balım.💞💞💞💞💞. Sadece ben seni hatırlayamadım tatlım.🥺🥺
Bana mesaj atıp kendini hatırlatırsan çok sevinirim bebeğim.😍😚☺️☺️
Tekrardan herşey için çok teşekkür ederim balım.🍯🍯💋
Mesajını heyecanla bekliyor olacağım.😚😚💖💖
Kendine çok iyi bak hoşçakal bebeğim.😚🥰💖💞💞☺️☺️☺️💋☺️😘😘🫦🥰🥰🥰😍💗💗💖💖💘💝💟💟❤️‍🔥❤️❤️❤️💜🖤🖤🧡💛💛🤍🤎❣️💕💞💞💝💖💖❤️‍🔥❤️‍🔥💜❤️❤️🧡🧡💛💛💛

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar