Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme GÜZEL GÖZLÜ, DOĞAL KADIN ÖZGE

pars3434 Çevrimdışı
26 Nis 2021
3
4
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhabalar bu forumu uzun zamandır takip ediyorum 10 dan fazla hanımefendi ile görüştüm ama ilk yazdığım Özge olacak.
Özge Öncelikle çok güzel bir kadın. ( Yüz güzelliği en önemli kıstaslarından biri olan kişi olarak söylüyorum )
Vücudu minyon . ( Tercihen sevene tabi )
Yatak ( Gayet güzel )
Sohbeti çok hoş , çok doğal bir hanımefendi. Gayet net kendini ifade edebiliyor. Ve size ilk girdiğiniz andan itibaren saygı duyuyor .
Olumsuz olarak ise ;
- Evini beğenmedim . ( O ev o hanımefendiye yakışmamış girerken insan stres oluyor )
- Ağız kokusu meselesi birazcık can sıkıcı oldu.

olumlu yorumların yanında olumsuz yorumlarda olacak ki forumdaki arkadaşlara ihanet etmiş olmayalım.
Görüşülür mü ? Bence evet ve görüştüğüm en güzel iki kişiden biriydi çok net .

LaughTale Çevrimdışı
19 Mar 2021
251
325
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Referans için teşekkürler. Güzel görüşmeler.

Sadece olumsuz kısım için, özele girmeden, ayrıntı da alabilir miyiz?
- Evinde insanı strese sokan neydi?
- Ağız kokusu meselesinin detayları vs vs...

Daha bilgilendirici olur.

pars3434 Çevrimdışı
26 Nis 2021
3
4
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Müspet bir yorumdu o bu problem benimde olabilir diş hekimine gittim sonrasında zaten . Özge Hanımın Dikkatinde olsun diye söyledim anlık bir meselede olabilir. Ben olumlu olumsuz tüm referansları okumak istediğimden kendimde yazdım.
belirleyici bir durum değil dikkat çekmek istedim sadece.

evin konumu merkezi ama çıkmaz sokaklar apartman girişi falan biraz strese soktu. Evin içinde problem yok zaten özge hanım stresi alıp götürüyor hemen ki kendisine söylemiştim zaten

LaughTale Çevrimdışı
19 Mar 2021
251
325
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Zaten referanslar olumlu ve olumsuz tüm yönleri belirtmeli. Ben sadece detayları merak etmiştim. Açıklayıcı da olduğunda faydalı bilgiler oluyorlar. ;)

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
862
1,290
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylasım icin tesekkürler. yaptıgımız görüsmelerde olumlu-olumsuz yönleri belirtmek doğal hakkımız ama Anladığım kadarıylada güzel de geçmiş bir görüşme için; böylesi rencide edici bir olumsuzlugu burada paylasmayı dogru bulmuyorum. Karşınızda bir hanımefendi olduğunu unutmamak gerek. Eğer şayet gerçekten böyle bir durum var ise özelde konusulabilir. Bunun provakatif bir yorum oldugu kanaatindeyim.(ben de kendisi ile görüstüm ; ve böyle olumsuz bir durum yaşamadım)

Muygur710

Normal Üye
24 Eyl 2020
12
28
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
bu Özge hangi özge, Özge Parlak mı ? eğer oysa kendisi on numara bir kadındır, çok birlikte oldum kendisi ile, bir aksilik görmedim

Serel Besra Eles Çevrimdışı
1 Eki 2019
676
5,697
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Müspet bir yorumdu o bu problem benimde olabilir diş hekimine gittim sonrasında zaten . Özge Hanımın Dikkatinde olsun diye söyledim anlık bir meselede olabilir. Ben olumlu olumsuz tüm referansları okumak istediğimden kendimde yazdım.
belirleyici bir durum değil dikkat çekmek istedim sadece.

evin konumu merkezi ama çıkmaz sokaklar apartman girişi falan biraz strese soktu. Evin içinde problem yok zaten özge hanım stresi alıp götürüyor hemen ki kendisine söylemiştim zaten
Kendinizden mi yoksa karşı taraftan mı emin bile olamadığınız bir durum için bu kadar keskin bir referans yazmanız, diğer okuyucular için yanıltıcı.

EBRUSCRT Çevrimdışı

EBRUSCRT

Normal Üye
29 Haz 2017
3,686
8,879
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
@ÖZGE ile 1.senedir zaman zaman tek yada duo gorusuyorum hic agiz kokusu duymadim doktora gitmeniz bu bakimdan iyi olmus

evini ozge de begenmiyo ama kotu degil idare eder netice de herkes kolay ev bulamiyo fulya da bi ev ne kadar kotu olabilirse okadar kotu seklinden dolayi 😄 100 kisiden 3 kisi diyebilirim ozgenin evini olumsuz goren 😊

SERAY Çevrimdışı
2 Haz 2020
2,807
401
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhabalar bu forumu uzun zamandır takip ediyorum 10 dan fazla hanımefendi ile görüştüm ama ilk yazdığım Özge olacak.
Özge Öncelikle çok güzel bir kadın. ( Yüz güzelliği en önemli kıstaslarından biri olan kişi olarak söylüyorum )
Yatak ( Gayet güzel )
Sohbeti çok hoş , çok doğal bir hanımefendi. Gayet net kendini ifade edebiliyor. Ve size ilk girdiğiniz andan itibaren saygı duyuyor .
Olumsuz olarak ise ;
- Evini beğenmedim . ( O ev o hanımefendiye yakışmamış girerken insan stres oluyor )

olumlu yorumların yanında olumsuz yorumlarda olacak ki forumdaki arkadaşlara ihanet etmiş olmayalım.
İnsanız hepimiz, ( soğan , sarımsak kokusu vs gibi durumlar tabiki değil) ama bazı şeyler olabilir . Bunlarda tolerans edilebilir. Aşırı rahatsız edıcıyse koku neden devam ettiniz diye sorarlar? Gorusmeye devam edilicek kadar rahatsız olmadıysanız, illa olumsuz yorum yapmak için buraya yazmanız hiç hoş olmamış.... bi görüşme ya olumludur ya olumsuzdur. Hem bu kadar olumlu hemde bu kadar olumsuz olmaz...

SERAY Çevrimdışı
2 Haz 2020
2,807
401
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Yatak ( Gayet güzel )
Olumsuz olarak ise ;

Bide birşey belirtmek istiyorum. Bu ev konuları hakkında hepimiz çok şık daırelerde rezıdanslarda çalışmak ısterız , maddiyatla alakalı bi durum değil bu!ama yapılan işimizde daha öncelik başka şartlarımız geliyo. ...

Muygur710

Normal Üye
24 Eyl 2020
12
28
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@ÖZGE ile 1.senedir zaman zaman tek yada duo gorusuyorum hic agiz kokusu duymadim doktora gitmeniz bu bakimdan iyi olmus

evini ozge de begenmiyo ama kotu degil idare eder netice de herkes kolay ev bulamiyo fulya da bi ev ne kadar kotu olabilirse okadar kotu 😄 100 kisiden 3 kisi diyebilirim ozgenin evini olumsuz goren 😊
o evi Özge ye ben bulmuştum, hatta emlakçı ile de gittim gezdim :) fulyada on numara ev bulmak zor, esyalı vs zor iş gerçekten

SERAY Çevrimdışı
2 Haz 2020
2,807
401
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
o evi Özge ye ben bulmuştum, hatta emlakçı ile de gittim gezdim :) fulyada on numara ev bulmak zor, esyalı vs zor iş gerçekten
Bu iş sektöründe her semtte zor , bircok şeye dıkkat edılmesı gerekıyo. Mağlum nedenler...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar