- 27 May 2022
- 62
- 68
- 61
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhaba arkadaslar
Ceylin hanımı twt takip ediyorum ordan iletişime geçtim forumda degilmisin dedi bende yok deyince hemen üye ol hatta onun için platin plus üyesi oldum
Sagolsun kırmadı beni randevuyu kaptım ne giymemi istersin dedi bende gecelik şeffaf olsun dedim
beylikduzu yollarına koyulduk metrobus durağına yakın hiç zorluk çekmedim evi gayet bulunacak bir yerde yönlendirmesiyle kendimi kapida buldum kapı açıldı aman aman karşımda siyah bir gecelikli transparan hatun saçlar kivir kıvır içeri buyur etti ordan burdan üye oldunmu dedi evet istediğin gibi video larimi izlersin dedi hoş sohbet derken hadi geçelim dedi insan öpmeye doyamıyor karşılıklı orallar derken bu kadarı yeter diyelimgerisi bizde kalsın
bu arada ikramları her sey harika ilk referansimda ona nasip oldu tabiki daha çok görüşeceğiz kabul ederse tatlı kıvırcık yaramazliklar daha çok var
herşey için teşekkürler ederim ceylincan öpüyorum çok 

Ceylin hanımı twt takip ediyorum ordan iletişime geçtim forumda degilmisin dedi bende yok deyince hemen üye ol hatta onun için platin plus üyesi oldum

Sagolsun kırmadı beni randevuyu kaptım ne giymemi istersin dedi bende gecelik şeffaf olsun dedim