- 27 May 2019
- 795
- 1,082
Güzeller güzeli tatlı Ceylin ile tanışma fırsatı yakaladım sonunda. Mesafeleri gözümde çok büyütmüşüm. Daha doğrusu trafik olayını. Ama Maviş üyelerin hepsi gibi fotoları aklımı başımdan alıyordu uzun süredir. Whatsapp dan kendimi tanıtıp randevu istedim. İletişimimiz çok iyi geçti. Şansıma müsaitmiş tatlı ceylanım. Kolayca buldum yerini. Kapıyı açmasıyla İlk görüşte vuruldum. Özene bezene yaratılmış derler ya öyle. Oturduk tanıştık. Hemen iyi anlaşacağımızı anladım. Onunla anlaşamamak mümkün değil zaten siz arızalı değilseniz. Biraz sohbet ettik ama ufak dokunuşlar başlayınca benim gözler o güzel memişlere kayıyor. Tabi bunu ona itiraf edince gel seni odaya alayım daha yakından incele dedi. Kısa bir duş alma müsadesi sonrası odada buluştuk. Öpüsmeler, sarılmalar, orallar, çeşitli pozisyonlar hepsini denedik. Tadına doyamadım. Doyulmaz da zaten. Hiç bitmesin istedim ama can dayanmıyor ki onun tatlılığına. Sonunda mutlu sona ulaştık. Sarılıp biraz yatak keyfi sonrası salona geçip sohbete devam edip ikramlarının tadına baktım. Az biraz dedikodu da ettik. Pempişlerimizin çoğunluğu gibi Ceylin de arıza erkek tiplerine denk geliyor maalesef. Sabır dilemekten başka elimden birşey gelmiyor. Neyse ben bir yandan kucağıma uzattığı sütun bacaklarını okşarken bir yandan güzelliğine methiyeler dizerken, ama nazar değecek demez mi. 

Gözümü ikizlerden alamadığım doğru ama benim bakışlarımdan nazar gelmez a dostlar. Ne yapalım odada tekrar beğenimizi gösterelim dedik.

Güzel ceylana doyamadım yine ama tekrar buluşuruz olsun.
Tatlı Kıvırcık ceylanım, seni tanıdığıma çok memnun oldum. Umarım sende benim kadar keyif almışsındır. Herşey için çok teşekkür ederim.
Tekrar tekrar görüşmek üzere öpüyorum seni.

Gözümü ikizlerden alamadığım doğru ama benim bakışlarımdan nazar gelmez a dostlar. Ne yapalım odada tekrar beğenimizi gösterelim dedik.

Güzel ceylana doyamadım yine ama tekrar buluşuruz olsun.
Tatlı Kıvırcık ceylanım, seni tanıdığıma çok memnun oldum. Umarım sende benim kadar keyif almışsındır. Herşey için çok teşekkür ederim.
Tekrar tekrar görüşmek üzere öpüyorum seni.