Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Güzellik Şaheseri

Jon Stark Çevrimdışı
27 May 2019
795
1,082
Güzeller güzeli tatlı Ceylin ile tanışma fırsatı yakaladım sonunda. Mesafeleri gözümde çok büyütmüşüm. Daha doğrusu trafik olayını. Ama Maviş üyelerin hepsi gibi fotoları aklımı başımdan alıyordu uzun süredir. Whatsapp dan kendimi tanıtıp randevu istedim. İletişimimiz çok iyi geçti. Şansıma müsaitmiş tatlı ceylanım. Kolayca buldum yerini. Kapıyı açmasıyla İlk görüşte vuruldum. Özene bezene yaratılmış derler ya öyle. Oturduk tanıştık. Hemen iyi anlaşacağımızı anladım. Onunla anlaşamamak mümkün değil zaten siz arızalı değilseniz. Biraz sohbet ettik ama ufak dokunuşlar başlayınca benim gözler o güzel memişlere kayıyor. Tabi bunu ona itiraf edince gel seni odaya alayım daha yakından incele dedi. Kısa bir duş alma müsadesi sonrası odada buluştuk. Öpüsmeler, sarılmalar, orallar, çeşitli pozisyonlar hepsini denedik. Tadına doyamadım. Doyulmaz da zaten. Hiç bitmesin istedim ama can dayanmıyor ki onun tatlılığına. Sonunda mutlu sona ulaştık. Sarılıp biraz yatak keyfi sonrası salona geçip sohbete devam edip ikramlarının tadına baktım. Az biraz dedikodu da ettik. Pempişlerimizin çoğunluğu gibi Ceylin de arıza erkek tiplerine denk geliyor maalesef. Sabır dilemekten başka elimden birşey gelmiyor. Neyse ben bir yandan kucağıma uzattığı sütun bacaklarını okşarken bir yandan güzelliğine methiyeler dizerken, ama nazar değecek demez mi. 🤭🤭🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
Gözümü ikizlerden alamadığım doğru ama benim bakışlarımdan nazar gelmez a dostlar. Ne yapalım odada tekrar beğenimizi gösterelim dedik. 😁😁
Güzel ceylana doyamadım yine ama tekrar buluşuruz olsun.
Tatlı Kıvırcık ceylanım, seni tanıdığıma çok memnun oldum. Umarım sende benim kadar keyif almışsındır. Herşey için çok teşekkür ederim.
Tekrar tekrar görüşmek üzere öpüyorum seni.

RangerG Çevrimdışı
17 Mar 2020
638
1,438
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Keyifli paylaşım için teşekkürler :) @Tatlı Kıvırcık için hedefe kilitleniyorum, anahtarı da denize atıyorum :)
Arıza beyler, lütfen üzmeyin bu tatlı pembişlerimizi, kurallar, şartlar belli zaten. Genel geçer iletişim, adap, nezaket ve hijyen kurallarına uyduktan sonra size ayrılan sürede mutlu olmamanız mümkün değil.

foreverliving Çevrimdışı
11 Kas 2009
114
218
Güzeller güzeli tatlı Ceylin ile tanışma fırsatı yakaladım sonunda. Mesafeleri gözümde çok büyütmüşüm. Daha doğrusu trafik olayını. Ama Maviş üyelerin hepsi gibi fotoları aklımı başımdan alıyordu uzun süredir. Whatsapp dan kendimi tanıtıp randevu istedim. İletişimimiz çok iyi geçti. Şansıma müsaitmiş tatlı ceylanım. Kolayca buldum yerini. Kapıyı açmasıyla İlk görüşte vuruldum. Özene bezene yaratılmış derler ya öyle. Oturduk tanıştık. Hemen iyi anlaşacağımızı anladım. Onunla anlaşamamak mümkün değil zaten siz arızalı değilseniz. Biraz sohbet ettik ama ufak dokunuşlar başlayınca benim gözler o güzel memişlere kayıyor. Tabi bunu ona itiraf edince gel seni odaya alayım daha yakından incele dedi. Kısa bir duş alma müsadesi sonrası odada buluştuk. Öpüsmeler, sarılmalar, orallar, çeşitli pozisyonlar hepsini denedik. Tadına doyamadım. Doyulmaz da zaten. Hiç bitmesin istedim ama can dayanmıyor ki onun tatlılığına. Sonunda mutlu sona ulaştık. Sarılıp biraz yatak keyfi sonrası salona geçip sohbete devam edip ikramlarının tadına baktım. Az biraz dedikodu da ettik. Pempişlerimizin çoğunluğu gibi Ceylin de arıza erkek tiplerine denk geliyor maalesef. Sabır dilemekten başka elimden birşey gelmiyor. Neyse ben bir yandan kucağıma uzattığı sütun bacaklarını okşarken bir yandan güzelliğine methiyeler dizerken, ama nazar değecek demez mi. 🤭🤭🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
Gözümü ikizlerden alamadığım doğru ama benim bakışlarımdan nazar gelmez a dostlar. Ne yapalım odada tekrar beğenimizi gösterelim dedik. 😁😁
Tatlı Kıvırcık ceylanım, seni tanıdığıma çok memnun oldum. Umarım sende benim kadar keyif almışsındır. Herşey için çok teşekkür ederim.
Şahane paylaşım için teşekkürler. Ceylin le buluşma isteği dayanılmaz halde.

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Canım benim bu kadar güzel sözlerin için çok teşekkür ederim seninle zaman geçirmek hem keyifli hemde çok güzeldi herşeyin yeri başkaydi sanki çok uzun zamandır tanıyorum gibiydi seni ayrıca benim için o kadar uzun yoldan geldiğin içinde ayrıca teşekkür ederim seni tanıdigima çok memnun oldum canım en kısa zamanda tekrarlamak üzere diyelim o zaman kendine iyi bak seviliyosun 😘😘😘😘❤️

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Keyifli paylaşım için teşekkürler :) @Tatlı Kıvırcık için hedefe kilitleniyorum, anahtarı da denize atıyorum :)
Arıza beyler, lütfen üzmeyin bu tatlı pembişlerimizi, kurallar, şartlar belli zaten. Genel geçer iletişim, adap, nezaket ve hijyen kurallarına uyduktan sonra size ayrılan sürede mutlu olmamanız mümkün değil.
anahtar denizdeyse sen o zaman hep bende kilitli kaldın demektir kuzum benim için bir mahsuru yok beklemedeyim 😁😁🙃🙃🙃

HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

El şeyini görmeyen kendi şeyi en büyük sanırmış
19 Tem 2019
1,157
1,971
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
sevişmenize sağlık valla bu referansları okuyunca ortadan çatlayacak gibi oluyorum demesem allah çarpar

Son düzenleme:
Besson Lou Çevrimdışı
10 Kas 2020
1,223
1,034
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmenize sağlık, ilk fırsatta darısı başımıza diyelim çünkü bende hedefe kilitlenmiş dutumdayım.

VLTN34

Normal Üye
26 Ağu 2019
2
6
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ağzınıza sağlık o kadar güzel anlatmışsınız ki Tatlı Kıvırcık ile görüşmeyi iple çekiyoruz..:love:

24 Eyl 2020
50
41
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
En en en çok merak ettiğim ve görmek için sabırsızlandigim birisi hayran hayran tüm fotolarına bakiyorum yazılarını okuyorum

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar