- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Olabilir neden olmasınSeninle o jakuzide olmak vardı şimdi...
İçinde video isteriz ama
beraber girelim birgün bu jakuziye cansel hanım cım
Olur tabiki çok sevinirimen yakin zamanda o zaman o jakuziye beraber giriyoruz![]()
Olur onuda atarım ilerleyen günlerde zevkleİçinde video isteriz ama![]()
BebişimHmmmm. Jakuzi ve içinde @Cansel Ulusoy. Denenmeli. Not alıyorum
Olur tabiki yeterki siz isteyinberaber girelim birgün bu jakuziye cansel hanım cım
Bencede harika olurPlanlarımın arasına girdi jakuzi![]()
İşte bu soru beni bitirdi. Köpüklü güzel görsel ama köpüksüz olursa o harika güzelliği görmüş oluruz..... Size bırakalım. Biz izleyelim....Olur onuda atarım ilerleyen günlerde zevkle❤♥
♥❤❤ köpüklü mü yoksa köprüksüz mü
![]()
En kısa zamanda bir jakuzi keyfi yapmamız lazim
İşte bu soru beni bitirdi. Köpüklü güzel görsel ama köpüksüz olursa o harika güzelliği görmüş oluruz..... Size bırakalım. Biz izleyelim....
[/QUOTE
Sizi mi Kırcamhem köpüklü ardından da köprüksüz yaparız yeterki siz isteyin
detaya girmeyim de biraz merak edin
![]()
Bence kesinlikle yapmalıyız bebeğimEn kısa zamanda bir jakuzi keyfi yapmamız lazim
Çok teşekkür ederimBu kareye bir isim vermek gerekirse zerafet olurdu ⚘
Ama jakuzi biraz büyük olsunBence kesinlikle yapmalıyız bebeğim ❤![]()
Yirim seni ben yirim...Jakuzi dediğinizde aklınıza gelecek ilk isim bence
Ama jakuzi biraz büyük olsun![]()
Ağzından bal damlamış yineBencede harika olurbüyük sabırsızlıkla bekliyorum o jakuzili geceyi senden artık kaç gün kalırız o jakuzide bilmiyorum ayrılmak zor oluyor çünkü
♥♥❤❤
Tamam. Planlayalım ve önümüzdeki günlerde yapalımBebişim☺☺almadığın hata bence en kısa zamanda jakuzili bir gece bekliyorum senden bol köpüklü![]()
Teşekkür ederim balımAğzından bal damlamış yine![]()
Tanam canım olur çok sevinirim sen,ben ve jakuzi haa birde şarapTamam. Planlayalım ve önümüzdeki günlerde yapalım
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!