- 21 Tem 2019
- 142
- 408
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Herkese selamlar
Issiz adada kalsak temalı calismamizda Yanımda Ceylin olsun isterdim, bunu kendi fikirlerim çerçevesinde yazıyorum Ceylin i tanıdığıma gerçekten memnunum, şirin halleri, sexy halleri atarli giderli zamanlariyla doğal tavırlarıyla kendisini tanıma fırsatı buldum baskın karakter olmasından hoşlandığım bir hatun kişisi, cesur ve diși bazen sadece sohbeti içinizi ısıtan, bazen küçük jest ve mimikleri sizi motive eden Tom hanks gibi issiz adada kalsam yanımda görmek isterdim kendisini
geçenlerde back to back bi görüşmemiz oldu mesajlaşma trafiği sonrası kendimi devri istanbul un öbür ucunda buldum
sağolsun kırmıyor beni buyur ediyor içeri... bu sefer baskın karakterli tarafıyla tanışıyorum
dediğim gibi sıradanlık bizde yok sohbet ikramlar derken onu süzüyorum hareketlerini vücut hatlarini erkekler iflah olmaz yaratıklar bende kendi payımı almışım anı kollayıp küçük dokunuşlar öpücükler le usulca yanasiyorum vücudu ateş gibi, sıcak ve narin kendisi Ceylan gibi sekerek kaçarken bende peşinden gidiyorum avimi yakalamak için hamlemi yapıyorum hop kendimizi yatakta buluyoruz öpüşme faslı oral derken sıra bende diyip üstüme düşen kismi oral kısmı yaparak keyifli Bi başlangıç yapıyoruz pozisyonları kolaydan zora doğru denerken hoş geldin faslını bitirip sohbete kaldığımız yerden devam ettik tabi bende olay bi kere start alınca bayrak elde kosturuyorum sexy iç çamaşırlarıni da es geçmemek lazım güzel taşıyor ateşli bir kaç seans sonra güzel bir günü daha tamamladık yapımda emeği geçen Ceylin e kucak dolusu sevgiler teşekkürler canım 

Issiz adada kalsak temalı calismamizda Yanımda Ceylin olsun isterdim, bunu kendi fikirlerim çerçevesinde yazıyorum Ceylin i tanıdığıma gerçekten memnunum, şirin halleri, sexy halleri atarli giderli zamanlariyla doğal tavırlarıyla kendisini tanıma fırsatı buldum baskın karakter olmasından hoşlandığım bir hatun kişisi, cesur ve diși bazen sadece sohbeti içinizi ısıtan, bazen küçük jest ve mimikleri sizi motive eden Tom hanks gibi issiz adada kalsam yanımda görmek isterdim kendisini