Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Halil Gemici # kivirckk Ceylin

Halil gemici Çevrimdışı

Halil gemici

Zaman kıymetli, akıllıca heba et...
21 Tem 2019
142
408
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar konu açma hizim görüşme hizimdan yavaş olduğu için özürle başlıyorum konuya ceylin le güzel biri iki görüşmemiz olduğu yakın zamanlarda bu izin zamanı ilk onla görüştüğüm için yazıya onunla başlıyorum tanıdığıma çok memnun olduğum birisi kendisi beni hiç kırmadı randevu konusunda tabı yoğunsa program yapamadığımız olmuştur ama uygunsa mutlaka görüşürüz ne zaman görsem ilk defa görüyorum gibi hissediyorum beni heyecanlandırıyor ,bazende sakinlestiriyor
Fiziği ve yatakta nasil olduğunu söylememe gerek yok sanırım güzel saatler yaşadık teşekkürler canım yine görüşmek üzere

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
7,227
5,848
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar konu açma hizim görüşme hizimdan yavaş olduğu için özürle başlıyorum konuya ceylin le güzel biri iki görüşmemiz olduğu yakın zamanlarda bu izin zamanı ilk onla görüştüğüm için yazıya onunla başlıyorum tanıdığıma çok memnun olduğum birisi kendisi beni hiç kırmadı randevu konusunda tabı yoğunsa program yapamadığımız olmuştur ama uygunsa mutlaka görüşürüz ne zaman görsem ilk defa görüyorum gibi hissediyorum beni heyecanlandırıyor ,bazende sakinlestiriyor
Fiziği ve yatakta nasil olduğunu söylememe gerek yok sanırım güzel saatler yaşadık teşekkürler canım yine görüşmek üzere

paylaşim icn teşekkürler

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
2,600
2,487
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler

zknorbya

Normal Üye
18 Eki 2021
41
68
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ceylin i tanıdığım için çok şanslıyım, normalde hayal bile edemeyeceğim bi güzellikle sevişme şerefine dahil olmakta ayrı bi mutluluk sebebi. Paylaşımınıza sağlık

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bende seni tanıdığıma gerçekten çok memnunum kuzum.🥰 İyi ki tanımışım seni.😙 Her görüşmemiz sanki ilk görüşmemizmiş gibi hissettiriyor. Keyifli, bol sohbetli, güzel saatler.😌 Ben teşekkür ederim bebeğim herşey için.🙏🏻💗 Kendine çok iyi bak kuzum.🙏🏻 Özletme kendini.🥺 Çoookk öpüyorum seni.💋💋 Hoşçakal bebeğim.😚😚😚😙😍😍🥰😘😘😗😗😗💓💗💖💖💝💞💕💕❣️❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥💓💗

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar