- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Partnerim izin vermiyorDaha çok manzara istiyoruz ☺☺
umarım bir gün partnerin ben olurum güzellikPartnerim izin vermiyorbukadar yeterli diyor
![]()
Neden olmasınŞimdi izmirde olmak vardı anasini satiyinm.
Kordanda seninle takılmak. İçmek önce sonra sevişmek![]()
Gayet hoşsunuz... Her zamanki gibi...
Çok sevinirimumarım bir gün partnerin ben olurum güzellik
Çok incenisiniz teşekkür ederimGayet hoşsunuz... Her zamanki gibi...![]()
![]()
Derken bir Ankara gezisi neden olmasın ama ...Neden olmasınçok zor değil
İstanbul ve İzmir arası kaç saat ki...❤❤❤
Tabiki Ankara'da var planda merak etmeyinDerken bir Ankara gezisi neden olmasın ama ...![]()
Özel olarak ağırlayacağım sizi... Söz....Tabiki Ankara'da var planda merak etmeyin❤❤❤![]()
Teşekkürler çok incesinizÖzel olarak ağırlayacağım sizi... Söz....![]()
![]()
aramızda şuan 2700 km civarı yol var. Türkiye'ye gelişimde görüşmek isterim.Çok sevinirimneden olmasın
ozaman sizde bu partnerim gibi izin vermezsiniz belki...
![]()
Öyle bir manzara ki eşsiz bucaksız tarifsiz nefesini kesen ama ruhunu açan gönlünü rahatlatan manzara
Çok aşmış ya...aramızda şuan 2700 km civarı yol var. Türkiye'ye gelişimde görüşmek isterim.
Siz bence artık bir şiir kitap yazınÖyle bir manzara ki eşsiz bucaksız tarifsiz nefesini kesen ama ruhunu açan gönlünü rahatlatan manzara
Kitap yazarsam adını Cansel koyarım şair olmak için şiir gibi birisi olması gerekir oo şiir gibi hanımefendi sizsinizSiz bence artık bir şiir kitap yazınşair yapmışım sizi
çok teşekkür ederim
♥♥
![]()
Hahahaa olur mu ki...Kitap yazarsam adını Cansel koyarım şair olmak için şiir gibi birisi olması gerekir oo şiir gibi hanımefendi sizsiniz
Teşekkür ederim bebişimKeyfiniz bol olsun bebişim![]()
Sen olduktan sonra olmaz mı sen var ol yeterkiHahahaa olur mu ki...çok teşekkür ederim
çok ince düşünüyorsunuz
![]()
Maç bitti ama bende izledimMaç izlemeyi bıraktım seni izlemeye karar verdimŞiir gibi çok güzelsin her halinle
Manzaranın öznesini istiyorum ben.
Oda olacak ama ben fotoya izin vermem bir alfa olarakNeden olmasınçok zor değil
İstanbul ve İzmir arası kaç saat ki...❤❤❤
Doyumsuz manzara
Evet harika manzara❤
Öznesini ilerleyen günlerde atarım artıkManzaranın öznesini istiyorum ben.
Fark ettim sen kıskanç bir erkeksinOda olacak ama ben fotoya izin vermem bir alfa olarak![]()
Daha bu görünen yüzü birde görünmeyen yüzü var...Bu manzaraya doyum olmaz![]()
Başlık sizden resim bendenİşte doğru başlık tam da bu. Hem de sizin bulunduğunuz her kare için. Teşekkürler...
Hepsinin yerini bulabildin mi...Fotodaki eksik parçaları beynimde tamamliyorumdur![]()
Hepsinin yerini bulabildin mi...yapboz bitti mi
![]()
Evitttt...merak ettiğin açıyı bulduğuma sevindimManzara, merak uyandıran bir açı ile çekilmiş. Seninle bira içmeyi de özledim. Gerçi havalar soğumaya başladı. Tekrar şaraba geçelim
Bende öyle tahmin etmiştimTüm parçalar yerine oturdu bende![]()
Bendecoyke tahmin etmiştimumarım uzun zamanınızı almamıştır
![]()
Sizde o parçaları bozmayın ozamanParçalar yerine çok hızlı oturuyor da sonradan bozmak istemiyor insan puzzle'ı bir daha. Böyle cercevelet koy salonun ortasina, aç viskini saatlerce izle
O manzarayı görmek için sadece arama tuşuna basınAh ah bende görsem o manzarayı keşke
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!