Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Harika Geçen Zaman

emrecan85

Normal Üye
16 Ağu 2017
2
4
Cinsiyetiniz nedir?
Kendisi ile bu gün 2 saatlik bir program yaptık. Evi konum, hijyen, giriş/çıkış olarak oldukça rahat. Beni çok güzel ağırladı. Ayrıca masaj konusunda oldukça başarılı. Çok hoş ve tatlı bir insan. Sonunda elleriyle yıkayıp, yolcu etti. Kesinlikle tavsiye olunur.

emrecan85

Normal Üye
16 Ağu 2017
2
4
Cinsiyetiniz nedir?
Tabiki orta asya ateşi Rimma hanım. Bu arada şunu yazmayı unutmuşum bende girip kontrol ettim; 2017'den beri foruma üyeyim ilk kez olumlu görüş verme ihtiyacı duydum. Hatta şunu da eklemek abartı olmaz değerli forum ahalisi; ilk kez başıma geldi, program bitti gidiyorum daha asansör de acaba şimdi yeni program oluşturmak için yazsam mı dedim. Siz düşünün neler yaşamış olabilirim

23423412323 Çevrimdışı
17 Eyl 2022
290
210
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Kendisi ile bu gün 2 saatlik bir program yaptık. Evi konum, hijyen, giriş/çıkış olarak oldukça rahat. Beni çok güzel ağırladı. Ayrıca masaj konusunda oldukça başarılı. Çok hoş ve tatlı bir insan. Sonunda elleriyle yıkayıp, yolcu etti. Kesinlikle tavsiye olunur.
Harika zamanlarımız çok olsun aşko,, yazarken bele gülümsüyorum sana kendimi bıraktığımı ve sen bana bedenini ruhunu bıraktığını,seninle güzel keçti zamanımız 🔥😘👋

23423412323 Çevrimdışı
17 Eyl 2022
290
210
Tabiki orta asya ateşi Rimma hanım. Bu arada şunu yazmayı unutmuşum bende girip kontrol ettim; 2017'den beri foruma üyeyim ilk kez olumlu görüş verme ihtiyacı duydum. Hatta şunu da eklemek abartı olmaz değerli forum ahalisi; ilk kez başıma geldi, program bitti gidiyorum daha asansör de acaba şimdi yeni program oluşturmak için yazsam mı dedim. Siz düşünün neler yaşamış olabilirim
❤️😘

23423412323 Çevrimdışı
17 Eyl 2022
290
210
🔥❤️

Geslayt

Normal Üye
30 Ağu 2024
3
3
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler
Çok meraklandım bende tanıöayı çok isterim..

23423412323 Çevrimdışı
17 Eyl 2022
290
210
❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar