Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme harika kıvrımlar

hknclskn001

Normal Üye
22 Haz 2021
27
69
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
herkese selamlar

az miktarda bulmuş olduğum ilk müsait zamanımda sevgili kıvırcık'a misafir oldum. kendisi gerek misafirperverliği, gerek sohbeti gerek de görüşmemizin asıl amacını göz önünde bulundurursak kesinlikle gidilmesi ve tanışılması gereken bir hanım.
evinin lokasyonunu bulmam zor olmadı. küçük bir güvenlik tedbiriyle yanına vardım. sağolsun kıyafet ricamı kırmadı tam istediğim şekilde beni hazır bekliyordu evinde. hızlıca dışarıdan gelmiş olmanın verdiği hijyen gereksinimlerini giderdikten sonra sohbete başladık.
fazla detaya girmek istemiyorum özel kalsın ama, bu kadın gerçek bir afet. 2 saatlik görüşmemiz benim açımdan çok tatminkar geçti. herkes mutlaka bu hanımın kıvrımlarını tatmalı. herkese iyi forumlar, keyifli sevişmeler.

misafirperverliğin için teşekkür ederim kıvırcık :)

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
herkese selamlar

az miktarda bulmuş olduğum ilk müsait zamanımda sevgili kıvırcık'a misafir oldum. kendisi gerek misafirperverliği, gerek sohbeti gerek de görüşmemizin asıl amacını göz önünde bulundurursak kesinlikle gidilmesi ve tanışılması gereken bir hanım.
evinin lokasyonunu bulmam zor olmadı. küçük bir güvenlik tedbiriyle yanına vardım. sağolsun kıyafet ricamı kırmadı tam istediğim şekilde beni hazır bekliyordu evinde. hızlıca dışarıdan gelmiş olmanın verdiği hijyen gereksinimlerini giderdikten sonra sohbete başladık.
fazla detaya girmek istemiyorum özel kalsın ama, bu kadın gerçek bir afet. 2 saatlik görüşmemiz benim açımdan çok tatminkar geçti. herkes mutlaka bu hanımın kıvrımlarını tatmalı. herkese iyi forumlar, keyifli sevişmeler.

Ben teşekkür ederim güzel görüşmemiz için. Keyif dolu bir görüşmeydi.☺️ Senin gibi hoş sohbetli, mütevazi, kendini bilen bir beyefendiye kapılarım her zaman açık.😘 Ne zaman isterseniz tekrar beklerim.😊 Kıyafet isteklerine her zaman açığım tabii elimde mevcutsa. Önceliğim sizi memnun etmek. Tekrardan çok teşekkür ederim herşey için.🙏🏻 Yine güzel bir insan tanımış oldum.😌 Kendine çok ama çok iyi bak. Hoşçakal. Öpüyorum bol bol.😘😘😍😍🥰💞💞💕💕💞💞💕❣️❣️💖💗💗💓💓💗💖💖💘💝💝💞💘💕❣️💖💓❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️💜💜❤️💜

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
7,223
5,845
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
herkese selamlar

Sewişmenize saglık

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar