Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Harika

7 Tem 2023
91
67
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Forumu uzun zamandır takip ediyorum ama yeni üye oldum. Harika ile dün akşam buluştum. Diğer referanslardaki arkadaşların tavsiye ile gitmiştim aynı ardaşların söylediği gibi. Evi kolay yerde Ankara'nın batı tarafında. Rol ile ilk defa karşılaştığım için bana garip geldi. Vaktim olmadığı için kısa bir süre görüştüm. Fırsat bulunca daha uzun bir görüşme yapmayı düşünüyorum.

enes0606

Normal Üye
27 Tem 2023
28
26
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
teşekürler paylaşım icin. bu rol olayı ilginçmiş. hiç başıma gelmedi nasıl bişey acaba. iyice meraklanıyor adam:sneaky:

HARİKA Çevrimdışı
29 May 2023
256
758
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Forumu uzun zamandır takip ediyorum ama yeni üye oldum. Harika ile dün akşam buluştum. Diğer referanslardaki arkadaşların tavsiye ile gitmiştim aynı ardaşların söylediği gibi. Evi kolay yerde Ankara'nın batı tarafında. Rol ile ilk defa karşılaştığım için bana garip geldi. Vaktim olmadığı için kısa bir süre görüştüm. Fırsat bulunca daha uzun bir görüşme yapmayı düşünüyorum.
Teşekkür ederim tatlım 💋
Uzun görüşme randevusu için bekliyor olacağım.

HARİKA Çevrimdışı
29 May 2023
256
758
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Çılgın Aşkomm yerim seni ben, özlendin ❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar