- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tüh be fıstığım nasıl unuttun sen onları. Tabi aklında ben vardım beni düşünüyordun değilmiİyi akşamlar öpüyorum hepinizi![]()
Teşekkürler çok naziksinizPazar günü getiriyorum @Cansel Ulusoy hanım efendi
Sanırım çok büyük bir oyuna geldim hiç unutmazdım ayakkabılarımıTüh be fıstığım nasıl unuttun sen onları. Tabi aklında ben vardım beni düşünüyordun değilmi![]()
Ayyy evet yaaaUnuttuğunuz ayakkabı olsun ya başka şeyleri unutsaydınız
Eminmisin sen iyice sağa sola bak yavrummmValla bende değiller. Giderken giyip gittin![]()
Buna ilk defa en çok sevinen benim dir kesinİyi akşamlar öpüyorum hepinizi![]()
Olmaz olamaz bu işte bir teslik varİyi akşamlar öpüyorum hepinizi![]()
Akşam haberlerinde izlerdikAyyy evet yaaaAllah korusun doğru söylüyorsunuz yaa unutsaydım
![]()
Bende dedim ki nerde bu yorum yapmadı... başımın tatlı belasıBuna ilk defa en çok sevinen benim dir kesinama aşırı seksi olman kımıl kımıl olmama yetti de arttı bile
![]()
Hahaaa var tabi olmaz mıOlmaz olamaz bu işte bir teslik var![]()
Flaş FlaşAkşam haberlerinde izlerdik![]()
Ben yenisi alıp geliyorum aman seninHahaaa var tabi olmaz mıayakkabılarımı unutmuşum evde
![]()
Tamam canım çok sevinirimBen yenisi alıp geliyorum aman seninayakların üşümesin bebeğim
kıyamam ben sana
![]()
Tatlı Belan olmak çok tatlı özel senin özelin olmakta çok harika hissettiriyorBende dedim ki nerde bu yorum yapmadı... başımın tatlı belasıbiliyordum en çok sevinen senin olduğunu
Çok teşekkür ederim
bebeğim
![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!