- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hay Allah sen söylemesen ayakkabılarını görmemiştim diğer yerlerine bakmaktan. Bu kadar seksi olmak zorundamıydın . Bu arada günaydın İzmir'in fıstığı
Günaydın canımgünaydın cansel ulusoy hanım cım güzel mutlu bir hafta geçirmenizi diliyorum yıkıyorsun yine güzelliğinle hem buraları hemde yatakları
Gel başlayalım bebeğimHaftaya seninle başlamak ne güzel olurdu![]()
Demekki sizin için diğer yerlerim önemliHay Allah sen söylemesen ayakkabılarını görmemiştim diğer yerlerine bakmaktan. Bu kadar seksi olmak zorundamıydın . Bu arada günaydın İzmir'in fıstığı![]()
Bugünlerde size gökkuşağı
Her renk ayrı bir haz,ayrı bir keyif ,ayrı bir lezzetBugünlerde size gökkuşağıgibi görünmek istiyorum
![]()
Muhteşemsiniz yine Cansel Hanım
Balım yine cok sexysn
Konuşmadan çok sey anlatan güzel bir portre gibi.. mısralar dizilir bu görsele bune guzellik bebeğimbi hoş oldum
![]()
Siz orada çok daha seksi duruyorsunuz
Teşekkürler bebeğimgünaydın ve sana da iyi haftalar güzelim. ayrıca yatağa zarar vermeyelim.![]()
Yaaa yerim seni yaaa yok canım niye taş gelsin ki aşk olsunbana bir yerlerden bir taş geldi sanırım)
yiyebilirsin bence mahsuru yokYaaa yerim seni yaaa yok canım niye taş gelsin ki aşk olsun![]()
Hımmmm işte tam da yemeden yanında yat gibi olduHer renk ayrı bir haz,ayrı bir keyif ,ayrı bir lezzet
Bi gün seni ben görürüm üstümde ama böyle hep olmuyor tek taraflı
Denekki öğreneceğiniz çok şey var benden bebeğim@Cansel Ulusoy bu nasıl zerafet bu nasıl bir güzellik sayende renkleri ögrenıyorum![]()
Nedennn yatağa ayakkabıyla çıktığım için mi?ceza vercem sana bu yuzden![]()
Teşekkür ederimMuhteşemsiniz yine Cansel HanımO yatağı kıskanmamak elde değil
Sizede iyi haftalarİyi günler,iyi haftalar,Cansel hanim yatak halinden memnun sanki
![]()
Partnerim sağolsun her türlü yatağın üstüne çıkmamda yardımcı olduSiz yatağın üstünde olduktan sonra nasıl çıktığınızın önemi yok Cansel hanım
Ozaman hep orda kalayımSiz orada çok daha seksi duruyorsunuz![]()
Sizi yemek bana büyük bir keyif verir...yiyebilirsin bence mahsuru yok))
aman efendim o keyif bana aitSizi yemek bana büyük bir keyif verir...![]()
Evet haklısınız herşey tek taraflı değilBi gün seni ben görürüm üstümde ama böyle hep olmuyor tek taraflı![]()
Sessiz sakin uslu çocuk olursam şirinlerinde görebilir miyim pekiEvet haklısınız herşey tek taraflı değilbelki birgün oda olur
![]()
Kesinlikle uslu çocuk olursanız pempiş bir şirineyi görebilirsinizSessiz sakin uslu çocuk olursam şirinlerinde görebilir miyim pekisenin gibi seksi bi pembişi düşleyeyim o halde
![]()
O üstüne çıktığım yatakların dili olsada konuşsa... bakalım neler söyliceklerHmm yatak şanslı diyelim![]()
Şirinem olursun o haldeKesinlikle uslu çocuk olursanız pempiş bir şirineyi görebilirsiniz![]()
Bana ögretirmisin öğretmenimDenekki öğreneceğiniz çok şey var benden bebeğimteşekkür ederim
![]()
Evet bende yapıyorum onu...bilmemm hiç düşünmedim bir çok sebebi var aslındaBiraz konudan bağımsız merak ettim.Pembisler aynadan foto çekerken neden bir bacağını kaldırıp lavabonun vs üstüne koyuyor.Bugun birtane foto gördüm asansördeki tutacağa kaldırıp koymuş ayağını.Ozel bir sebebi var mi![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!