- 16 Ağu 2021
- 6
- 21
- 36
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Başlıkta belirttiğim gibi vazgeçilmezimdir. Geç kalınmış bir referans yazısıdır yazdığım. Yaklaşık bir ay önce buluştuk. Ben @Tatlı Kıvırcık ile en az 3 saatlik görüşme yaparım. Sebebi de sohbet etmemiz ve benim onun her halinden zevk almamdır. Yatakta nasılolduğunu anlatmak artık bana bayat geliyor. Forumdan yeniden üyelik açtığım bu profilimde ilk referansımdır kendisi. Zaten büyük ihtimalle başka hanımefendilere kolay kolay gitmem. Çünkü nazik ve kibar olmama rağmen terslenme gibi bir durumum oluyor bazı beğendiğim hanımefedilerde. Çünkü bizlerin beğenmesi onların yüzsüzleşmesine sebep oluyor kimi zaman
Seçiciyim. Konuşması, üslubu, karşısındaki her insana doğru yaklaşımı olumlu olan hanımefendiler ile vakit geçirmek istiyorum. @Tatlı Kıvırcık 'ta bu hanımefendilerden ilki benim için. Her zaman nazik ve kibar bana karşı. Çünkü bende öyleyim. Onunla geçirdiğim her vakit, onunla buluşmak için çektiğim ortalama geliş gidiş 5 saat yola değiyor. Şikayetçi değilim. Çünkü mutluyum onu tadımlamaktan. Tekrar ve tekrar minnettarım sana @Tatlı Kıvırcık ♥

♥