- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ordular tüfek omza yapacak bak benden söylemesi.
Gerek var mı ki...ama olursada harika olurMehteri gönderiyorum![]()
Aman aman aman kim geliyoooorrr
Ankara daha sonra orayada gelicem özel istek olursaAnkara aktarmalı dimi![]()
Böyle bir güzellik merasimsiz karşılanmazGerek var mı ki...ama olursada harika oluryollayın siz
![]()
Konya çok uzakİstanbul'dan sonra da Konya'ya bekliyoruzzzz![]()
Sen söylediysen kesinlikle yaparlar bebekkkOrdular tüfek omza yapacak bak benden söylemesi.![]()
![]()
![]()
![]()
Biz de sıramızı bekleriz o halde... Ankara'dan sonra Konya çoookkk yakınKonya çok uzakİstanbul'dan sonra Ankara var sırada Konya için düşünmem gerek
![]()
Valla bende ondan korkuyorum beni yersiniz ham ham yaparsınız diyeHey seni yerler , yerler !! Seni ham yapar bu zilliler![]()
Hayırlı yolculuklar leydimAnkara daha sonra orayada gelicem özel istek olursaİstanbul'a özel istek üzerine geliyorum
cuma gecesi yola çıkıyorum inşallah
![]()
Yaaa yerim sizi çok tatlısıniz teşekkür ederimBöyle bir güzellik merasimsiz karşılanmaz![]()
Darısı İstanbul'a taşınacağınız günlere inşallahAnkara daha sonra orayada gelicem özel istek olursaİstanbul'a özel istek üzerine geliyorum
![]()
Ne kadar kibarsınızBiz de sıramızı bekleriz o halde... Ankara'dan sonra Konya çoookkk yakın![]()
Çok teşekkür ederimHayırlı yolculuklar leydim![]()
Hahahaa orasını hiç düşünmedimDarısı İstanbul'a taşınacağınız günlere inşallah![]()
Bilmem edeyim mi...Hazır gitmişken İstanbul’dan bazı arkadaşları da güzel İzmir’e davet etsen mi adaba????
Evet geliyorum bebeğim... gerçekten Allah'ın izniyle cuma gecesi yola çıkıncamBebegim gerçekten geliyormusun
Kraliçe geliyorAaaaaa kim geliyor...![]()
Anladım, topu bize atıyorsunHahahaa orasını hiç düşünmedimben İzmir'siz yapamam ki...
![]()
İzmir'i özle(ve bırakma
İşte gecenin en güzel haberi Efsanelerin Efsanesi geliyor İstanbula gel gel senle daha güzel olacak bu İstanbul
Yaaa teşekkür ederimKraliçe geliyorhemde fıstık gibi
Teşekkürler bebeğimİzmir sen siz olamaz @Cansel Ulusoy izmir demek sen demek ❤![]()
İzmir'i özlemezsem çok ayıp etmiş olurumİzmir'i özle(ve bırakma)
SeveriiiiiiimYaaa teşekkür ederimtuzlu fıstık
![]()
Bebeğim sayılı gün az kaldıİşte gecenin en güzel haberi Efsanelerin Efsanesi geliyor İstanbula gel gel senle daha güzel olacak bu İstanbul
Teşekkürler bebeğimGüle güle git güle güle gel bebeğim iyi insanlarla tanışıp sevişmen dileğiyle![]()
İnşallah güzel kadın dört gözle bekliyorum seninle olan her şey çok mükemmelBebeğim sayılı gün az kaldıcumartesi öğle 12 de yanındayım
inşallah bebeğim herşey çok güzel olsun
![]()
Teşekkür ederim bebeğimİnşallah güzel kadın dört gözle bekliyorum seninle olan her şey çok mükemmelolacak ❤❤❤
![]()
Rica ederim güzellikTeşekkür ederim bebeğimbende seni tanımak için sabırsızlanıyorum
güzel davetin için teşekkür ederim
![]()
Kesinlikle! Bi ara buluşalım da enine boyuna konuşalım bu fıstık meselesiniBende çok seviyorumbir ortak noktamız var
![]()
Olur neden olmasınKesinlikle! Bi ara buluşalım da enine boyuna konuşalım bu fıstık meselesinine dersin fıstık
![]()
Ankara'ya gelen Konya'ya da gelir demek haddimize değil tabiki ama Ankara'ya kadar gelmişken Konya'ya da uğrarsanız çok memnun oluruz diyoruzNe kadar kibarsınızkıyamam sırasını beklicekmiş
anladım ben sizi Ankara'ya gelen Konya'ya da gelir diyorsunuz
![]()
Yirim yirimİzmir'i özlemezsem çok ayıp etmiş olurumben İzmir kızıyım İzmir'siz yapamam
İzmir'de sizi de özlerim bebitomm sende beni özle ❤❤❤❤❤
Sağsalim git gelTeşekkürler bebeğimsadece bir gün geri dönücem
Allah'ın izniyle
![]()
Haklısınız bakalım belki ugrariz bir gün Konya'ya daAnkara'ya gelen Konya'ya da gelir demek haddimize değil tabiki ama Ankara'ya kadar gelmişken Konya'ya da uğrarsanız çok memnun oluruz diyoruz![]()
Yeeeee beni....Yirim yirimDaha planimiz var
![]()
Senin bu çarşambaya takıntın var ben biliyorumÇarşamba haberleşelim![]()
Hahahaa gerçekten hiç gerek yokKesinlikle Cansel Hanım için kortej hazırlanmalı![]()
Tamam canım teşekkür ederimSağsalim git gelbebeğim
sen izmirin sultanısın ❤
![]()
Değil mi ama... sevindiğinizi burdan duyar gibiyimNe kadar güzel bi haber bu
Her zaman beklerim misafirim olun baştacı olarak ağırlarım elimden geldiğince güzellik katarsınız buralara ❣Haklısınız bakalım belki ugrariz bir gün Konya'ya daçok teşekkür ederim
bende bu güzel mesajınız için mutlu oluyorum buda bir davet gibi benim için
![]()
Çok teşekkür ederimHer zaman beklerim misafirim olun baştacı olarak ağırlarım elimden geldiğince güzellik katarsınız buralara ❣![]()
Gelmeni beklerim Cansel hanım... Bir program yaparız...Ankara daha sonra orayada gelicem özel istek olursaİstanbul'a özel istek üzerine geliyorum
![]()
Bende siz davet ederseniz gelirimGelmeni beklerim Cansel hanım... Bir program yaparız...![]()
Anaaaa haberi kes.
Bir insana her konsept cuk diye oturur mu? Süper korkutucu ve seksi bir bebekkkk.
Tamam canım olur haberleselimAnaaaa haberi kes.Haberleşelim efendim.
![]()
Tamam beklemede kalın yada özelden yazın banaSıraya geçtik bile![]()
İstanbul'u karıştırmaya geliyorumVaziyet alın beyler, burası karışacak![]()
Canımsın teşekkür ederimBir insana her konsept cuk diye oturur mu? Süper korkutucu ve seksi bir bebekkkk.
Çok teşekkür ediyorumvaaaay. öncelikle iyi yolculuklar diliyorum ve şimdiden hoşgeldiniz
ne kadar kalmayı düşünüyorsunuz?
Kop gel gunahlarindan
Kısmetse olur tabiki Cansel hanım ..Birgün özel istek olursa neden olmasın❤
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!