- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Daha önce gorenler, sıcaklığı daha iyi hissediyor, bebekkkk
Bir gün gelir İstanbul'da olurumYakından bakmak lazım ısı ve yumuşaklık dercesine ama izmirdesiniz kendi adıma maalesef
Resim için teşekkürler
Ben varsam herşey tamam...ben yoksam herşey eksik...Senin olduğun her yer sıcakolur
Yumsaklık zaten kesin sen varsan❤⚘
![]()
Sende o daha önce görenlerdensin bebekkksen iyi bilirsin o sıcaklık nasıl oluyorDaha önce gorenler, sıcaklığı daha iyi hissediyor, bebekkkk![]()
Evet öyle diyorum ama...dujjj almak için dolar vermek gerek dolar da şu günlerde ne olduğu belli değilDujjjj diyorsun anladım![]()
Senin olduğun her yer güzell olur baybe ❤Ben varsam herşey tamam...ben yoksam herşey eksik...![]()
Teşekkürler bebeğimSenin olduğun her yer güzell olur baybe ❤![]()
Çok teşekkür ederim canımÇok şık olmuş @Cansel Ulusoy bu şekilde keşke baş başa bir yemek yesek…
Bence dereceni de al gel bebeğimderecemi kaptim geliyorum![]()
Aslında görünen görüntü bir kitap misali her sayfası ayrı detaylı ayrı hikayeli ayrı senin görünmen bir güneş ☀ gibi sıcacık yumuşacık
Soylenenden daha sicak oluyor diyebilirim.Sende o daha önce görenlerdensin bebekkksen iyi bilirsin o sıcaklık nasıl oluyor☘
Ne olcak senin bu şiir yazan hallerin kuzumAslında görünen görüntü bir kitap misali her sayfası ayrı detaylı ayrı hikayeli ayrı senin görünmen bir güneş ☀ gibi sıcacık yumuşacık
Çok teşekkür ederimİzmirin harikalarındansınız![]()
Benim halim yerimde ah bide seni görsem o zaman herşey tamam lanacak şiiri şiir yapan sensinNe olcak senin bu şiir yazan hallerin kuzum ❤ nekadar da özenerek yazıyorsun çok teşekkür ederimgüzel şiirlerin için
![]()
Umalım da kısa zamanda olurBir gün gelir İstanbul'da olurum
Ben yorum için teşekkür ederim![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!