- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
yine muhteşem bir cansel güzelliğiGecenin yarısında bile kuş gibi özgür olmak
![]()
Teşekkürler bebeğim gece güzel olunca bende güzel oluyorum ne yapımyine muhteşem bir cansel güzelliği
Harikasin bebiGecenin yarısında bile kuş gibi özgür olmak
![]()
Gecenin karanlık gölgesinde özgür olmak iyidir. Güzel duruş yapmışsınGecenin yarısında bile kuş gibi özgür olmak
![]()
Yine mi kötülük geçiyor aklındanHarikasin bebi![]()
Kesinkle kendinle başbaşa kalıyorsun severim geceleriGecenin karanlık gölgesinde özgür olmak iyidir. Güzel duruş yapmışsın![]()
Bende severim gecenin karanlik gölgesini zaten sloganim var benim Rica ederimKesinkle kendinle başbaşa kalıyorsun severim geceleri
Teşekkür ederim![]()
Yine mi kötülük geçiyor aklından
Teşekkür ederim balım benim![]()
Memelere mi özgürlük acabaGecenin yarısında bile kuş gibi özgür olmak
![]()
o incecik belinize sarılmak isterdimGecenin yarısında bile kuş gibi özgür olmak
![]()
Yaşasın özgürlükGecenin yarısında bile kuş gibi özgür olmak
![]()
Merak ettim nasıl bir sloganBende severim gecenin karanlik gölgesini zaten sloganim var benim Rica ederim![]()
Teşekkür ederimMükemmelsin, bir hafta daha varken geceyi hatırlatman iyi olmadı ama![]()
![]()
Usulca yaklaş sarılo incecik belinize sarılmak isterdim
ha ha ha, tahriş etme beniTeşekkür ederimzaman çabuk geçsin diye
hatırlatma dozu buu
![]()
Kulağına mı fisildayayim yoksa özeline mi yazayımMerak ettim nasıl bir slogan![]()
Özgürlüğün kraliçesi sensinGecenin yarısında bile kuş gibi özgür olmak
![]()
Ben cevap verene kadar özelden yazmışsınız Oktay beyKulağına mı fisildayayim yoksa özeline mi yazayım![]()
Beğendiğine sevindim Cansel hanımBen cevap verene kadar özelden yazmışsınız Oktay beyöğrenmiş oldum ve çok beğendim
![]()
Sen Benim herşeyimsin bebeğimSeninde prensesin![]()
Evet biliyorumSen Benim herşeyimsin bebeğim
Evet sanırım artık çok geç görüşmek üzere değil görüştük artıkOlan oldu sanki, görüşmek üzere
![]()
Yooooooo doğru
Yaaaa sen var ya çok fenasın biliyormusunYooooooo doğru![]()
O kuş zaten sevilmeyi çok seviyorSeverler böyle özgür kuşu![]()
Geceyi mehtap gibi aydınlatmışsın.Gecenin yarısında bile kuş gibi özgür olmak
![]()
BirazNe oldu utandınız mı![]()
Ewet seni mi kırayımmmm ve gülümmmmYaaaa sen var ya çok fenasın biliyormusuninsan bir evet derrr
![]()
çok da keyif aldımEvet sanırım artık çok geç görüşmek üzere değil görüştük artık![]()
![]()
İlk geceden beri yetmiyordu biz yetiyormus gibi yaptık o geceçok da keyif aldımama görüşmeler, saatler, sayılar, yetmiyordu....
![]()
![]()
Teşekkürler bebeğimGeceyi mehtap gibi aydınlatmışsın.
Yok sen beni kırmazsın biliyorumEwet seni mi kırayımmmm ve gülümmmm![]()
Yaptık ama olmamış demekkiİlk geceden beri yetmiyordu biz yetiyormus gibi yaptık o gece![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!