Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme 🔥Hipnotize...kirvircik ve 💋🍒

Masummelez

Normal Üye
17 Kas 2020
22
90
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
forum sifremi unuttugum icin coooook gec kallinmis bir konu aciliyor...
oncelikle Guzel kivircigimdan cok ozir dilerim bu denli geciktigim icin ,

fotoraflardan fazlasiyla guzel olan hanim efendi ile forumda yeterince tecrube ve ref edindikden sonra(kenndi adima) bulusma icin incall programimizi yaptik....hem evime hem isime cok yakin olmasindan dolayi ayrica bir mutluydum 🤩
dogum gunu mumasebeti ile kendisini ozel hissettirmek adina cicek buketimi alip yola koyuldum , kisasurede evine ulastim gayet nezih bir semt ve cok guzell bir evi var dogrusu 😊
ilk karsilasmamizdan itibaren misafir perverli guler yuzu ve hos sohbeti hic eksik olmadi 🥰...gerci ben kendisini ilk gordugum andan itiibaren sohbet edecek bir konu bulmakda zorluk cektim ve sadece gecen zamani kendisinin guzuelligini izleyerek degerlendirdim 😀
sonra biraz cenem dusmus olacakki odasina gecmeyi unuttuk aslinda icim icimi yerken ondan hadi gecelim adimini bekliyordum diyebilirim 😋😊
o muthis gogusleri kavusacagim mhic deli gibi heyecanliydim , odasina gectik ve kendimi onun buyusune biraktim guzelliginin mevcut resimler ile inanin ilgisi yok soguk kis gununde bile size yazdan kalma sicak bir gun yasatacaktir 😉

herneyse biz ise koyulduk tabi kaliteli bir on sevisme sonrasi karsilikli hazzin doruklarina ulastik , tutkunu oldugum goguslerine kavusmustum bir ara mola verdigimizde uzanmış laflarken gogusunu haala bir elimle tutar sekilde yakaladim kendimi 😅😅

keyifli vakit gecirdigimize inaniyorum en azindan benim icin oyleydi😘 ,
kendisini cok opuyorum tekrar gorusmek dilegi ile sevgiler x

birincizabit Çevrimdışı

birincizabit

BORN to SAIL ⛵️ FORCED to WORK
9 Kas 2020
394
601
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dostum paylaşım için teşekkürler. Bayağı uzun yazmışsın klavyene sağlık ama sadece tatlı kıvırcık desen biz gerisini anlardık zaten 🙃

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

fotoraflardan fazlasiyla guzel olan hanim efendi ile forumda yeterince tecrube ve ref edindikden sonra(kenndi adima) bulusma icin incall programimizi yaptik....hem evime hem isime cok yakin olmasindan dolayi ayrica bir mutluydum 🤩
dogum gunu mumasebeti ile kendisini ozel hissettirmek adina cicek buketimi alip yola koyuldum , kisasurede evine ulastim gayet nezih bir semt ve cok guzell bir evi var dogrusu 😊
ilk karsilasmamizdan itibaren misafir perverli guler yuzu ve hos sohbeti hic eksik olmadi 🥰...gerci ben kendisini ilk gordugum andan itiibaren sohbet edecek bir konu bulmakda zorluk cektim ve sadece gecen zamani kendisinin guzuelligini izleyerek degerlendirdim 😀
sonra biraz cenem dusmus olacakki odasina gecmeyi unuttuk aslinda icim icimi yerken ondan hadi gecelim adimini bekliyordum diyebilirim 😋😊
o muthis gogusleri kavusacagim mhic deli gibi heyecanliydim , odasina gectik ve kendimi onun buyusune biraktim guzelliginin mevcut resimler ile inanin ilgisi yok soguk kis gununde bile size yazdan kalma sicak bir gun yasatacaktir 😉

herneyse biz ise koyulduk tabi kaliteli bir on sevisme sonrasi karsilikli hazzin doruklarina ulastik , tutkunu oldugum goguslerine kavusmustum bir ara mola verdigimizde uzanmış laflarken gogusunu haala bir elimle tutar sekilde yakaladim kendimi 😅😅

Kuzum öncelikle çok teşekkür ederim beni unutamadığın için hiç önemli değil geç yazmış olman düşünmen önemliydi ayrıca inceligin için de teşekkür ederim çiçekler kurudu yerine yenisi lazım göğüsumu tutman aklımda evet 😄😄 dalıp gitmiştin benim için de keyifli ve güzel bir zaman di herşey için ben teşekkür ederim Tekrar görüşmek üzere kuzum 🤗🤗😘😘😍😍

s_nassen Çevrimdışı
26 Tem 2017
1,178
1,363

Yalnız değilsin arkadaşım bende bir elimdeyken dalıp dalıp gidiyorum 😂 😂 Bir afete dokunmak kolay şey değil :love::love:

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar