- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Olur hemde nasıl olur...Yılbaşı partisi güzel olur ama ...![]()
![]()
![]()
![]()
Bebeğim
Noel hanım benim çatı mıda Cansel Ulusoyu bırakır mısın en güzel hediye olur benim için
Şöyle elbirliğiyle beni 2021'den sağ salim çıkartırsak iyi olacak, bir el ativer valla.
Amin...güzel dilekleriniz için teşekkür ederim hepimize güzel bir yıl olur2022 senin gibi güzelliklerle geçsin bebeğim
Teşekkürler bebeğimSana da mutlu Noeller. Hediyemi almaya gelirim ama
Bencede çok güzel olur...hemen acil yılbaşına girmek lazım bu pempişle![]()
Sen Noel baba ben Noel kızAbooo hemen ren geyiklerime atlayıp geliyorum noel baba olarak![]()
Ne güzel olurdu var ya...Noel baba kostümünü giyip yanında olmak vardı güzellik
Hemen hediyemi kapıp geliyorum kutlama gibi kutlama lazım
Bebeğim...sen Noel de olursun Noel babadaNoel olasım geldi
hele o son foto yokmu![]()
Hahahaa sende var ya hangi foto ya bakacağını iyi biliyorsunNoel olasım geldi
hele o son foto yokmu![]()
Hahahaaa bukadar çabuk mu...daha sabah ayrildik ama acaba gerimi donsem![]()
Hahahaa sende var ya hangi foto ya bakacağını iyi biliyorsun![]()
Geyik siz olurmu hic arabayı satıp 4 tane ren geyiği aldımSen Noel baba ben Noel kızhmm düşündüm de güzel fantazi olabilir...geyiklerde olursa harika olur hadi gel bekliyorum
![]()
Mesaj alındı komutanımTeşekkürler bebeğimhediyen hazır bebeğim
forumda mesaj ile değil evimde bekliyorum seni
![]()
ne yapayim ozledimmmHahahaaa bukadar çabuk mu...![]()
Hahahaa teşekkür ederim bebeğimBebeğimforum çökecek sayende hele o son foto yokmu kalp ❤❤ ritimlerim altüst yine sayende❤
⚘
İnşallah hepimiz için güzel geçsin2022 yılı güzel geçerse nedeni sizsiniz.
Efendim canımNoel hanım benim çatı mıda Cansel Ulusoyu bırakır mısın en güzel hediye olur benim için
Olur bebeğim yeterki sen isteŞöyle elbirliğiyle beni 2021'den sağ salim çıkartırsak iyi olacak, bir el ativer valla.![]()
Teşekkür ederimiste olması gereken yılbaşı konsepti![]()
Hohoooho bu ne...bu Noel Pempiş size özel fotolarHo ho ho hobaaabu ne böyle
Tamam bekliyorumHemen hediyemi kapıp geliyorum kutlama gibi kutlama lazım ❤![]()
Gerçekten mi bende onu atmasam mı acaba diye çok düşündüm beğendiğinize çok sevindimSon fotoğrafta bittik zaten![]()
Teşekkür ederimMutlu seneler, kostümünüz çok hoş![]()
Ama...çok teşekkür ederim...Ama çok güzel o foto ve çok seksi![]()
Yok üstünde değilhediyeleri üstünde noel pembişi![]()
Geyik almışsınızGeyik siz olurmu hic arabayı satıp 4 tane ren geyiği aldım![]()
Bak nasılda biliyorsun...Mesaj alındı komutanım
2022 gelsin isler bitsin hemen ❤yıl sonu yorgunluğu atmaya kollarına aticam kendimi biliyorsun konuyu❤❤Hahahaa teşekkür ederim bebeğimböyle güzel bir siteyle ilgilenen adminler varken hiç birşey olmaz merak etme ❤❤
sen sadece kalbine dikkat et
![]()
Geyiklerle gezicezya ne yapalım arabayıGeyik almışsınızama arabasız ne yapacaksınız ki...
![]()
Tamamda herzaman heyerde geyik olmaz ki ise nasıl gidip gelceksinizGeyiklerle gezicezya ne yapalım arabayı![]()
Teşekkür ederim bebeğim bende seni özledimne yapayim ozledimmm
Yavrum senin bu işlerin bitmez kaç tır vardı orda yaaa2022 gelsin isler bitsin hemen ❤yıl sonu yorgunluğu atmaya kollarına aticam kendimi biliyorsun konuyu❤❤⚘⚘⚘
Evet önce evimin kapısından girmeniz gerekBenim hediyelerimi almak için önce içeri girmek ve hissetmek gerek diyon... Seni çılgın![]()
Bebegim ocak sonunaYavrum senin bu işlerin bitmez kaç tır vardı orda yaaa
İşin şakası ne zaman istersen bebeğim beklerim
![]()
Saat 00.00 da bekliyorum güzeller güzeli Cansel UlusoyuEfendim canım ❤ tamam yıl başı gecesi sana Cansel Ulusoy'u evinin çatısına bırakırım![]()
Çok içipte sızma ama...yoksa soğuktan donabilir...Saat 00.00 da bekliyorum güzeller güzeli Cansel Ulusoyu
İçmem ben donarsam da sen geliyor sun çatıya çözülür üm hemen seni gördükten sonra sarhoş olabilirim amaÇok içipte sızma ama...yoksa soğuktan donabilir...Cansel Ulusoy
![]()
bi an once hasret gidrrsek nasi olurTeşekkür ederim bebeğim bende seni özledim![]()
Sekreter lazım mı geleyim miBebegim ocak sonunakadar yardırcaz
![]()
Beni görünce sarhoş olacağın kesinİçmem ben donarsam da sen geliyor sun çatıya çözülür üm hemen seni gördükten sonra sarhoş olabilirim ama
Gerçekten mi inanmıyorum yaaa şoktayım şuanOH NO NOOOOben bunu nasıl kaçırdım![]()
Gerçekten mi inanmıyorum yaaa şoktayım şuan![]()
Çok şey kaçırıyorsun...Arda TunaBen de![]()
Seni görünce hazıfa kaybı bile yaşabilirim hatırlamayacağım şey ne olabilir kiBeni görünce sarhoş olacağın kesin ❤❤❤
Sarhoş olursan birşey hatırlamaya bilirsin oyuzden dedim içme diye![]()
Yok yok sen istemezsen bir yere gitmem ben o pempis seni yesinBöyle Noel Pembişi gelsin, gitmesin zaten.![]()
Hahaha hafıza kaybı yaşarsan beni de tanımazsan ne olcak ayıldığında bütün bu mesajlar çöp olcakSeni görünce hazıfa kaybı bile yaşabilirim hatırlamayacağım şey ne olabilir ki
Yemesin de yaninda yatsin, veya altta hatta üstte. Neyse işte, canım çekti şimdi...Yok yok sen istemezsen bir yere gitmem ben o pempis seni yesin![]()
Seni unutmak mı hafıza kaybı yaşasam aklımdan silinmeyecek tek kişi sin sen artık akıl hücrelerim in sahibisinHahaha hafıza kaybı yaşarsan beni de tanımazsan ne olcak ayıldığında bütün bu mesajlar çöp olcakama ben kendimi hatırlatırım sen merak etme
![]()
Hahahaa bak bu hoşuma gittiSeni unutmak mı hafıza kaybı yaşasam aklımdan silinmeyecek tek kişi sin sen artık akıl hücrelerim in sahibisin
Teşekkür ederim efendimNoelli Bayan Yeni yılınız kutlu olsun Efendim![]()
Benim de hoşuma gitti artıkHahahaa bak bu hoşuma gitti
❤❤Çok teşekkür ederim ❤❤
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!