- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
bu resimle ısınmak ne kelime , ocagin altını acik unuttun sanirim kaynama noktasına erismeye az kaldı
bu resimle ısınmak ne kelime , ocagin altını acik unuttun sanirim kaynama noktasına erismeye az kaldı
Senin birşey yapmana gerek yok ben sana yeteri kadar herşeyi yapıyorumYa ben senle napicam güzellik he soyle bana![]()
Uzaktan bu kadar ısıttıysan yanında oldugumuzda düşünemiyorum bile bebeğim.. bu arada çok özlendin
İçimdeki ateşi daha çok körüklüyorsun böyle o ateşin sönmesi içinde seninle serinlemeye ihtiyacım var
Yanıyorum buralarda❤
Teşekkür ederimGüzellik abidesi adeta❤❤❤
Teşekkür ederimSoğuk ve yağmurlu bir sabahta , çok iyi geldi ..
Canımsın yaa yerim seniBişi merak ediyorumhavalar buz o yüzden senin cayır cayır yakmam çok iyi geliyor da yaz gelince bunu kaldırabilecek miyim bilemiyorum
![]()
Canımsın yaa yerim senitamam senin dediğini de yazayım bakalım dayabilcekmisin gerçekten ama sorumluluk kabul etmiyorum
![]()
Rica ederim ben size teşekkür ediyorHer gün günümüzü aydınlattığınız içimizi ısıttığınız için size teşekkür ederizBugün de sabah güneşim oldunuz sizin her gününüz bir öncekinden güzel olsun güzellik çok tatlısınız gerçekten
![]()
Ama sen istiyorsun ben ne yapayım kiYok ama öyle hem yakarım hem sorumluluk almam![]()
Aman dikkat edin yanmasın oralarYanıyorum yanıyorum ateş bastı![]()
Ama sen istiyorsun ben ne yapayım kineyse hadi sorunlukluk ta ban ait...
♥♥♥
Bebeğim sen uzakta da olsan yakınımda da olsan seni fena yakacağım haberin olsunUzaktan bu kadar ısıttıysan yanında oldugumuzda düşünemiyorum bile bebeğim.. bu arada çok özlendin ♥♥![]()
Oooh tamam ozaman İstanbul ısındıysa heryer ısınırBu soğuk İstanbul havasını ısıtmaya başladı bile
Teşekkür ederimHer pozunla bizi yakıyorsun![]()
Yakmasını bildiysem güzelce söndürürüm tabikiİçimdeki ateşi daha çok körüklüyorsun böyle o ateşin sönmesi içinde seninle serinlemeye ihtiyacım var
Aman dikat edin kıvılcımlar başka yerlere sıçramasınYanıyorum buralarda❤![]()
Dua et insaflı günüme denk gelbıraktım kendimi artık insafına o zaman
![]()
Yakmak mı canımı yakmaz da söndürünce daha çok alevlenir ortalıkYakmasını bildiysem güzelce söndürürüm tabiki![]()
Yorumlarınızda inanın kendiniz kadar güzel gerçekten çok hoş oldu bu yorum özellikleRica ederim ben size teşekkür ediyorsiz isteyin ben güneşinizde olurum
herşeyinizde olurum
güzel dilekleriniz için ayrıca teşekkürler
![]()
Rica ederimYorumlarınızda inanın kendiniz kadar güzel gerçekten çok hoş oldu bu yorum özelliklebiz sana bu güzellikler için teşekkür ederiz
![]()
Tabiki okadar yandıktan sonra kule dönersiniz artık söndürmek fayda eder mi onu bilemedimYakmak mı canımı yakmaz da söndürünce daha çok alevlenir ortalık
Siz yanımda olacağınız için küllerimden yeniden doğarım benTabiki okadar yandıktan sonra kule dönersiniz artık söndürmek fayda eder mi onu bilemedim![]()
Teşekkür ederim çok naziksinizSiz yanımda olacağınız için küllerimden yeniden doğarım ben![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!